Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΜΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ !

Στη «φάκα» εφοριακός που ζητούσε φακελάκι για ρύθμιση οφειλών

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικήσ, 47χρονος εφοριακός υπάλληλος, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της παθητικής δωροδοκίας, αντίστασης, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
Ειδικότερα, χθες το πρωί προσήλθε στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μητέρα ιδιοκτήτη ναυλομεσιτικής εταιρείας και κατήγγειλε ότι ο κατηγορούμενος με την ιδιότητα του ελεγκτή Δ.Ο.Υ. απαιτούσε το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ, για ρύθμιση φορολογικής υπόθεσης προηγουμένου έτους της εταιρείας. Κανονίστηκε συνάντηση μεταξύ τους για την παραλαβή του ανωτέρω χρηματικού ποσού και το μεσημέρι της ιδίας μέρας προσήλθε ο κατηγορούμενος στα γραφεία της εταιρείας και παρέλαβε το προσημειωθέν χρηματικό ποσό. Ο κατηγορούμενος όταν εξήλθε από την εταιρεία και στην προσπάθειά του να αποφύγει την σύλληψη, κινήθηκε με το αυτοκίνητο του εναντίον των αστυνομικών. Κατά την διάρκεια της καταδίωξης πέταξε από το παράθυρο το φάκελο με το προσημειωθέν χρηματικό ποσό αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν .
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία και σε όχημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 βιβλιάρια τραπεζικών καταθέσεων και δύο κινητά τηλέφωνα. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου