Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013

ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΥΠΗ ΟΜΕΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙtroktiko - η αληθινή ιστορία (2013) full movie

   

Το ντοκυμανταίρ "troktiko-η αληθινή ιστορία" είναι ένα προσωπικό project που γυρίστηκε με ίδια μέσα (δηλαδή χωρίς κανένα κόστος πέρα από προσωπική εργασία) από τον Φεβρουάριο έως τις αρχές Ιουλίου του 2013. 

Δεν έγινε νωρίτερα, επειδή από όλους τους εμπλεκομένους δεν γνώριζα κανέναν άλλο πέρα από τον Σωκράτη Γκιόλια. Έτσι, μου πήρε πάρα πολύ χρόνο -και τελικά χρειάστηκε μιά συγκυρία και μιά τυχαία συνάντηση- ώστε να καταφέρω να πιάσω από κάπου την άκρη του νήματος και να βρω τους ανθρώπους που πραγματικά γνώριζαν την ιστορία από πρώτο χέρι.
Στόχος μου δεν ήταν να επαναλάβω τα ήδη γνωστά και γραμμένα σε εφημερίδες και ιστοτόπους, αλλά να προσπαθήσω να μαζέψω καινούριο υλικό που ακούγεται για πρώτη φορά και προσπαθεί να απαντήσει στα φυσιολογικά ερωτήματα: ποιός, που, πότε, πως και γιατί;

Παρακολουθώντας τις μαρτυρίες των ανθρώπων που έζησαν από μέσα ολόκληρη την ιστορία του troktiko.blogspot.com, ο καθένας έχει πλέον περισσότερα στοιχεία ώστε να σχηματίσει τη δική του γνώμη.Αν θέλετε να το κατεβάσετε ολόκληρο στον υπολογιστή σας σε ανάλυση 720p, πατήστε εδώ (783Mb):   

https://docs.google.com/file/d/0B-l-sqGt7FRuTE9PRWhhSHJpaHM/edit?usp=sharing

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου