Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΤΑΖΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ





(O καταγγελόμενος Χρ. Θεοδωρακόπουλος)


Δημοσιογράφος έταζε διορισμούς έναντι αμοιβής


Μία απίστευτα καλοστημένη απάτη σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών φέρεται να είχε στήσει γνωστός δημοσιογράφος-οικονομολόγος-πανελίστ, ο οποίος εκμεταλλευόμενος τον πόνο, τη δυστυχία και την ανεργία που μαστίζουν τον κάθε Έλληνα, έταζε «λαγούς με πετραχήλια» έναντι αδράς αμοιβής.
Κρυμμένος πίσω από την «κουρτίνα» της αναγνωρισιμότητας προσέγγιζε τα υποψήφια θύματά του και προφασιζόμενος τα «κονέ» και τις διασυνδέσεις του με πολιτικούς και κοσμικούς κύκλους, υποσχόταν θέσεις εργασίας σε υπουργεία και άλλα κρατικά ιδρύματα. «Θα σε βολέψω»
Το κουβάρι της δυσώδους υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά από καταγγελίες θυμάτων, τα οποία είχαν την ατυχία να τον συναντήσουν και να πιστέψουν στις υποσχέσεις του περί επαγγελματικής αποκατάστασης.
Στο «στόχαστρό» του μπήκε μια τετραμελής οικογένεια, την οποία, ο «δημοσιογράφος», διαβεβαίωσε ότι θα φροντίσει ώστε οι δύο γιοί αυτής να τοποθετηθούν σε καίριες θέσεις στο υπουργείο Οικονομικών.
Η ιστορία εκτείνεται χρονικά από το 2011. Τότε ο μικρότερος γιος της οικογένειας συνάντησε, μέσω τρίτου προσώπου, τον εν λόγω δημοσιογράφο (ο οποίος μάλιστα έχει θητεύσει στο «Τηλεφώς» και μετέπειτα στο «Kontra»), ο οποίος τον ενημέρωσε ότι υπάρχουν 10 διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο υπουργείο Οικονομικών και δύο θέσεις στα κεντρικά του Ιδρύματος Κοινωνικής Ασφάλισης.
Ο 27χρονος «τσίμπησε» και τον ρώτησε τι πρέπει να κάνει ώστε να καταλάβει μία από τις πολυπόθητες θέσεις. «Πρέπει να μου δώσεις 500 ευρώ» του είπε ο δημοσιογράφος και έτσι ο άτυχος άνδρας, χωρίς να το καταλάβει, άρχισε να μπλέκει σε ένα «υπόγειο» οικονομικό παιχνίδι το οποίο έμελλε να του στοιχίσει ακριβά.
«Κατέθεσα 450 ευρώ στην τράπεζα, στο όνομα το δικό του, της μητέρας του και της αδερφής του. Μετά από τρεις ημέρες με ξαναπήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι επειδή υπάρχουν κάποια προβλήματα στη διαδικασία, θα πρέπει να καταβάλλω άλλα 200 ευρώ. Τοποθετώ τα χρήματα μέσα σε ένα φάκελο, τον οποίο ήρθε και πήρε ο ίδιος. Μετά από λίγες ημέρες ξαναεμφανίζεται και μου λέει ότι έχει προκύψει νέο πρόβλημα. Κάποιο κόλλημα με τις υπογραφές. Μου ζήτησε άλλα 500 ευρώ τα οποία επίσης τοποθέτησα μέσα σε ένα φάκελο και του τα έδωσα» αναφέρει ο 27χρονος μιλώντας στη zougla.gr.

Ωστόσο οι επισκέψεις δεν τελείωσαν εκεί. Ο δημοσιογράφος, προφασιζόμενος συνεχώς προβλήματα, συνέχισε να ενοχλεί τον 27χρονο ζητώντας του όλο και περισσότερα χρήματα εκμεταλλευόμενος την επιθυμία του για εργασία. Επιθυμία ιδιαιτέρως ακριβή, καθώς του κόστισε γύρω στις 2.500 ευρώ.
Η εξαπατημένη συνεργός
Στο «παιχνίδι ελπίδας» όμως, συμμετείχε και μια γυναίκα ονόματι Π., η οποία κάλεσε τον 27χρονο και τον ενημέρωσε ότι η δουλειά του «τακτοποιήθηκε», δίνοντας του μάλιστα συγχαρητήρια για την επιτυχία του! «Αρχικά με πήρε τηλέφωνο ο δημοσιογράφος και μου είπε ότι η δουλειά έγινε. Μετά από τρεις μέρες με κάλεσε μια κοπέλα και μου έδωσε συγχαρητήρια λέγοντάς μου ότι μπήκα στη δουλειά» περιγράφει το θύμα.
Καθώς όμως ο καιρός περνούσε και ο δημοσιογράφος παρέμενε άφαντος, ο πατέρας του θύματος προσέγγισε την κοπέλα που είχε καλέσει τον γιό του και της ζήτησε να του αποκαλύψει τι ακριβώς συμβαίνει.
Εκείνη προβληματισμένη ενημέρωσε τον άτυχο άντρα ότι έχει πέσει και η ίδια θύμα του συγκεκριμένου ανθρώπου καθώς της είχε υποσχεθεί ότι θα την αποκαθιστούσε επαγγελματικά διορίζοντας τη ως γραμματέα. Διορισμός που, όμως, δεν έγινε ποτέ.
Παράλληλα, ο πανελίστας, θέλοντας να υφαρπάξει όσα περισσότερα χρήματα μπορούσε, διαβεβαίωσε τον πατέρα του 27χρονου ότι θα φροντίσει ώστε «βολευθεί» και ο έτερος γιος της οικογένειας, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα ομιλίας και ακοής.
«Συνέχισε να με κοροϊδεύει λέγοντας μου ότι θα βολέψει και τον γιο μου που έχει πρόβλημα ομιλίας και ακοής. Μου πήρε άλλα 1.800 ευρώ. Συνολικά του έδωσα 4.150 ευρώ και για τα δύο παιδιά. Μια κυρία ονόματι Π. το έπαιξε ότι είναι συνεργάτης του. Με πήρε και μου είπε ότι πρέπει να βάλω άλλα 320 ευρώ για χαρτόσημα ώστε να προχωρήσει το θέμα με το δεύτερο παιδί. Όταν την ξανακάλεσα μου αποκάλυψε ότι και η ίδια εξαπατήθηκε» αναφέρει χαρακτηριστικά ο άτυχος άνδρας.

«Φέσωνε» εταιρίες security
Πέρα όμως από ιδιώτες, ο καταγγελόμενος φαίνεται ότι έχει «ανοιχτούς λογαριασμούς» και με εταιρία security, στην οποία φέρεται να χρωστάει γύρω στις 2.000 ευρώ.
Χρέος το οποίο, όπως φαίνεται, θέλησε να καλύψει μέσω του ανυποψίαστου πατέρα του 27χρονου, τον οποίο κάλεσε και του είπε ότι θα πρέπει να καταθέσει εκ μέρους του 500 ευρώ στο λογαριασμό της συγκεκριμένης εταιρείας.
Όταν το θύμα άρχισε να καταλαβαίνει την απάτη που λαμβάνει χώρα εις βάρος του, κάλεσε τον επικεφαλή της εταιρείας και ενημερώθηκε ότι ο δημοσιογράφος οφείλει στην εταιρεία φύλαξης γύρω στα 2.000 ευρώ.
«Μου είπε ότι είναι θέμα ζωής και θανάτου και με παρακάλεσε να καταθέσω εκ μέρους του 500 ευρώ στο λογαριασμό της εταιρίας φύλαξης. Εγώ πιάστηκα κορόιδο και το έκανα» καταλήγει ο εξαπατημένος άνδρας.
Τι απαντά ο καταγγελλόμενος
Η zougla.gr επικοινώνησε -ως όφειλε- με τον δημοσιογράφο ο οποίος χαρακτήρισε ως αποκυήματα φαντασίας τα όσα καταγγέλλονται εις βάρος του ενώ όσον αφορά την απόδειξη της Τράπεζας στην οποία αναγράφεται το όνομά του υποστήριξε ότι τα χρήματα τα κατέβαλε η οικογένεια για άλλη υπόθεση που δεν έχει σχέση με τα καταγγελλόμενα.
Αίσθηση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι η δικηγόρος της οικογένειας, κ. Φεβρωνία Καραμούζη, μιλώντας στη zougla.gr, ανέφερε ότι σε επικοινωνία που είχε με τον δημοσιογράφο, εκείνος παραδέχθηκε ότι έλαβε 5.000 ευρώ για διορισμούς, σημειώνοντας μάλιστα ότι προτίθεται να επιστρέψει το ποσό σε δόσεις.

237 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ...ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΣΤΕΝΕΥΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ!!!!
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ..
    ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ...ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ!!!ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΕΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΜΟΣΤΡΑΡΙΖΟΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΦΑΣΤ ΤΡΑΚ ΜΑΛΑΚΑΣ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΝΑΙ Ο ΜΑΠΑΣΤΑΡΔΟΣ.ΤΑ ΤΗΛ ΤΟΥ ΗΤΑΝ 697114124 ΚΑΙ 6947873475.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα τα λεει ο φιλος και μακαρι να τον βρουν και να τον βαλουν χειροποδαρα στο χειροτερο καταγωγι των φυλακων και να καταληξει γιουσουφακι πακιστανων αλβανων και νιγηριανων.

      Διαγραφή
    2. κι εγω εχω θιχτει απο τον αλητη και δεν καταλαβαινω γιατι δεν τον κυνηγαμε ολοι μαζι να τον τσακισουμε.ενας ελειενος αλητηριος ειναι και τιποτε αλλο.

      Διαγραφή
  3. Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩς ΈΜΕΝΕ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΕΝΕΙ)ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΓΩΝΙΑ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΕΑ.ΟΠΩΣ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΠΡΩΤΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ.ΜΙΑ ΜΕΖΟΝΕΤΑ...ΜΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΚΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΤΖΑ ΠΟΥ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΠΑΙΔΙ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΙΑΡΙΚΟ ΑΚΟΜΑ,ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΤΑΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ,ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ,ΕΒΑΖΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ,ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΜΑΛΜΠΟΡΟ ΜΑΛΑΚΟ...
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ,ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ,ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 700.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ . ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΘΥΜΑ Κ ΑΛΛΑ 3 ΑΤΟΜΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΟΥ . ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ . ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ Κ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ? ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΞΩΔΙΚΟ . ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ Κ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ .

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΦΩ ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. ΕΧΩ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ. ΑΝ ΘΕΣ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑΣ.Μ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ EMAIL: dsiakotos@yahoo.gr. Περιμένω απάντηση.

      Διαγραφή
  4. Ε ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ-ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ-ΠΑΝΕΛΙΣΤΡΙΑ-ΜΠΑΛΟΤΣΑΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ Δ. ΣΙΑΚΩΤΕ ! Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ! ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΚΑΙ Η ΜΙΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΡΕΥΜΑ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΑ ΦΩΤΑ !

    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΙΑΚΩΤΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥ ΣΙΑΚΩΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 6944918004

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστο ευχαριστω για το τηλεφωνο του Σιακωτου. Τωρα μπορω να συνενοηθω και εγω μαζι του για να πω στα δικαστηρια με ποιο τροπο εκανεσ τισ βρωμιεσ σου. Σε περιμενα ομωσ για ποιο εξυπνο. Για να πω τη μαυρη αληθοια απο βλακεσ τη παταω γιατι δε τουσ φοβαμαι.Ασ ειναι μωρη αρκουδα μου φαγεσ μια χιλιαρου θα πληρωσω αλλα τοσα αλλα θα σε δω στα δικαστηρια

      Διαγραφή
  6. καλα μεχρι τωρα ηξερα οτι ειχε εξαπατησει εκατονταδες ταξιτζηδες και Ι.Χ.δες
    με τα ασφαλιστρα,οπου επαιρνε τις προκαταβολες και σε αλλους και ολοκληρα τα ποσα των ασφαλιστρων και μετα εξαφανιζοταν.Αυτο το ρευματοπληκτος τι ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ 7 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΡΙΜΩΞΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΗ.
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ. ΠΑΝΤΑ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗ ΝΥΦΗ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ. ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ "ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ" - ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΝΕΨΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ. ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ !!!!
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως ο Χρισταρας Γραφει ανωνυμα ετσι και εγω θα γραψω ανωνυμα...Γιατι εισαι τοσο βλακας που καρφωθηκες κοπανε απο μονος σου!!!!!Ρε Λαμογιο αφου τσιμπαγιες λεφτα και μετα χορταινες ψεμα τον κοσμο!!!Καλα,ρε μπαγλαμα,γιατι ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα ετσι θα σε λενε στη φυλακη γιατι εκτος απο λαμογιες που εκανες,τις εκανες και ανοητα!!!!!Διοτι δεν σκεφτηκες κατι πολυ βασικο...Αλλα μην αγχωνεσαι να το μαθεις τωρα,θα το ακουσεις στο Δικαστηριο και παρε πολλα χαπακια μαζι για καρδια,για εγκεφαλικο,θα φερω και βαζελινη γιατι το πρωτο θα ειναι χωρις σαλιο,ε στο δευτερο μην ματωσει το κωλαρακι σου και το κοψουμε νωρις,γιατι θα εχει

      Μ------Ε------Γ------Α-------Λ------Η συνεχεια το ξεφτιλικι σου...

      Τοτε,θα καταλαβεις ποιος ειμαι...

      Διαγραφή
  8. Προς "Ανώνυμος5 Νοεμβρίου 2012 11:43 π.μ." και "Ανώνυμος6 Νοεμβρίου 2012 10:07 μ.μ." επειδή ξέρω καλά ποιός είσαι, φρόντισε να έχεις καλό δικηγόρο γιατί μέχρι τώρα η δικογραφία σου τρέχει και εσύ δεν έχεις εμφανιστεί να απολογηθείς. Αν δεν το καταλάβατε ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ Χ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ , γιατί πλέον έχει κωλοσφιξίματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάλλον κάποιος "κύριος" που αρέσκεται σε μπουκάλια μπύρας, ξέρει αυτός, κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του. Τα στοιχεία του θα γίνουν γνωστά σύντομα. Εγώ έχω συνεργαστεί με τον κύριο Θεοδωρακόπουλο 7 μήνες και υπήρξε ΚΥΡΙΟΣ μαζί μου. Στο διάστημα των 7 μηνών έμαθα και για κάποιον "κύριο" στα δυτικά προάστια που αρέσκεται στα μπουκάλια μπύρας και κρύβει το γεγονός ότι του αρέσουν τα .... "περίεργα" ...

    Θα ενημερώσω τον κύριο Θεοδωρακόπουλο αν επιθυμεί να γνωστοποιήσω τα στοιχεία του, επειδή υπάρχει βροχή καταγγελιών ΕΠΩΝΥΜΩΝ και ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΩΝ όπως εδώ.

    Φίλε μου ανώνυμε της 7 Νοεμβρίου 2012 2:04 π.μ. θα έπρεπε να ξέρεις ότι ο κύριος Θεοδωρακόπουλος εκτός από ορκισμένους εχθρούς έχει και ορκισμένους φίλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θεοδωρακοπουλε,ακομα και στο Ιντερνετ,εισαι τραγικος λες τις ιδιες αρχιδιες που ελεγες παντα...Νομιζεις οτι ο κοσμος το εφαγε ολο το κουτοχορτο που τους ταισες...Ρε θα κανουν τον δικηγορο σου να παραιτηθει απο την υπερασπιση σου με αυτα που σου εχουν μαζεψει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν νομίζεις κύριε ανώνυμε ότι δεν γνωρίζει ο κύριος Χρήστος ποιος είσαι, είσαι πολύ γελασμένος !!! Τον ενημέρωσα για τις προστυχιές σου ακόμη και στο ίντερνετ και μου απάντησε "αυτός ξέρει Π-Ο-Λ-Λ-Α από βαζελίνη και ασάλιωτα !!!" Για την ακρίβεια τα ξέρουν οι ΠΑΝΤΕΣ !!! και ολοένα γίνονται περισσότεροι οι γνωρίζοντες το ποιόν σου και τα έργα σου !!!
    Όσο για το δικαστήριο, ξεφτιλισμένε κόπανε, ελπίζω να μην είσαι φυλακή τότε εσύ από άλλα ... γεγονότα .... για να μπορέσεις να δεις και ν ακούσεις ... το τι θα βγει στη φόρα !!! Σύντομα οι φίλοι του Χρήστου θα σε ξεμπροστιάσουμε απατημένε σύζυγε και εσένα και τους παρατρεχάμενους. Μην βιάζεσαι ανώνυμε κερατά ... Τα καλύτερα έρχονται για όλους σας !!!
    Χρηστάρα συνέχισε να τους στριμώχνεις τους λασπολόγους, τα αποβράσματα της κοινωνίας !!!
    Αμστελ ή Χάινεκεν κύριε Ανώνυμε ? Ή μήπως προτιμάς μία Μύθος ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ8 Νοεμβρίου 2012 στις 5:24 μ.μ.

      ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ(ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑΙΝΙΑ : ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΕ ΡΕ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ!). ΔΕ ΘΕΛΩ. ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ(ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΕΔΩ). ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ(ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΠΑΝΤΑ). ΞΕΡΩ ΕΓΩ. ΜΗΝ ΕΚΘΕΤΕΤΕ ΑΛΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ (ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΛΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΝΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ). ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΟΥΣ ΕΝΝΟΩ ΟΛΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ

      Διαγραφή
    2. ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!!

      Διαγραφή
  12. ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ/ΕΙΜΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ.
    ΞΕΡΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΞΕΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.
    ΞΕΡΩ ΕΠΙΣΗΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΠΙΑΤΣΑ", ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΧΡΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ (ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΧΑΛΗ !!!!!) ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.
    ΞΕΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ (ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥΣ) Ή ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ "ΦΤΥΝΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ - ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗ ΧΟΛΗ ΤΟΥΣ.
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΧΡΗΣΤΟ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΦΙΛΕ ΜΟY: ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥΣ ΑΣΟΥΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΕΤΡΑΝ

      ΤΩΡΑ ΣΕ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΡΕ ΨΥΧΗ...ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ,ΣΤΙΣ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ!ΠΩΣ ΠΑΕΙ?ΟΛΑ ΟΚ?

      Διαγραφή
  13. Ρε Χρηστάρα που χάθηκες ρε φίλε. Στείλε το τηλέφωνό σου. Γιατί το άλλαξες ρε φίλε; Μήπως να πάρω τη φίλη σου την οδοντίατρο ή την άλλη την πατσαβούρα που έχεις μαζί σου να μου το πούνε; Τελικά πόσα παιδιά έχεις ρε μεγάλε γιατί όταν έφαγες τις μάπες σου για αυτά παρακαλούσες!!!! Πόνεσες ρε Χρηστάρα. Όταν θα φτάσεις στο δικαστήριο να απολογηθείς με τον ίδιο τρόπο ρε μπαγάσα. Άντε άρχισε να μαζεύεις δικαιολογίες και χαρτιά γιατί οι δήθεν ηχογραφήσεις δεν πιάνονται. άσε που θα πας και εσύ και οι τύποι που έβαλαν τους κοριούς μέσα. Α και μη ξεχάσω σε ζητάνε από τη CIA ρε Χρηστάρα θέλουνε έναν εκτελεστή για κάτι μικροπράγματα ξέρεις εσύ από αυτά έτσι; ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΑΡΑ δηλαδή τους: "Ανώνυμος8 Νοεμβρίου 2012 11:57 π.μ." + "Ανώνυμος8 Νοεμβρίου 2012 12:23 π.μ." + "Ανώνυμος7 Νοεμβρίου 2012 12:37 μ.μ." + "Ανώνυμος6 Νοεμβρίου 2012 10:07 μ.μ." ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΝ ΡΕ ΤΖΙΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΦΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ. ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ.ΓΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΞΕΡΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΙ Η ΛΕΣΧΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ ΤΟΣΑ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΡΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ!!!!! ΟΞΩ ΑΠΟ ΡΕ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΑΡΑ8 Νοεμβρίου 2012 στις 5:39 μ.μ.

    ρε μαγκες τυχερο αυτο το 7 για το Χριστάρα ειχε συνεργαστει ενας 7 μηνες μαζι τοΥ και ηταν κυριος και ο αλλος 7 χρονια. και οι δυο τον στηριζουνε ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΑΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΙΣΤΑΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ - ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΜΑΝ TELESHOPING

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ανώνυμε των 5.12 μ.μ. με τα δεκάδες ανώνυμα μηνύματα ... που σύντομα από ψευδομάρτυρας "προάγεσαι" σε κατηγορούμενο ... θα πρέπει να ενημερωθείς μιας και μιλας για χωρια ότι ορισμένα χωριά εχουν και περίπτερα / χαιρετίσματα στη θεια !!!
    βρε κατι λεβεντες - αδερφες που εχουν οι ένοπλες δυναμεις !!!!!! σε συνδυασμό με κατι γυμναστες φτιαχνουν ωραιες παρτουζες ...
    ΟΚ καραφλό αγόρι ?
    φιλάκια από τους φίλους σου !!!!!!
    ΥΓ. Μαθαίνουμε την πλήρη αποτυχία σου και ως πα-ΤΕΡΑΣ / έχει βουήξει η τοπική κοινωνία "κύριε" ΧΑΡΑΜΟΦΑΗ των ενόπλων δυναμεων και όχι μόνο >>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ!!!!
      ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ.
      ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ;
      ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΡΑΨΕ ΠΟΣΑ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΧΑΡΤΙΑ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΜΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΠΙΑΤΣΑ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΒΡΑΚΙ.
      ΞΗΓΗΘΗΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΣΙ... ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...

      Διαγραφή
    2. http://www.ygeiaoikologiamag.gr/teyxh/%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%87%ce%bf%cf%82-170/ κτηνοβασια και κοπρολαγνια

      Διαγραφή
  16. Α Χρηστάρα έχω και ένα δυό φιλαράκια που μου είπαν ότι θέλουν και αυτοί να έρθουν να τους ασφαλίσεις. Θα πληρώσουν μόνο σε είδος από αυτό που καταλαβαίνεις. Μόνο μην έχεις πιεί γιατί θα τους χαλάσεις τη διασκέδαση. Ξηγηθήκαμε έτσι.Να ξέρεις θα σε βλέπω κάθε μέρα από δω πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καραφλό αγόρι ... καλό το κόλπο με το κινητό που δεν ξέρεις και τα χαρτιά ...
    χαχαχα ... ρε μπαγλαμά ο Χρήστος ούτε τάβλι δεν ξέρει / πρόσεξε γιατί εσένα ψάχνουν κάτι γονείς και ΟΛΟΙ οι βαλέδες και οι ρηγάδες της τράπουλας !!!!!!!!! γιατί οι ντάμες ούτε να σε φτύσουν !!!
    όσο για την κτηνοβασία - κοπρολαγνία κάτι ξέρεις εσύ γι αυτά / άντε και ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ !!! και σου έλεγαν οι φίλοι σου αλλά και η μανούλα σου πρωτη απ' όλους: οι μπύρες είναι για να τις πίνεις αγόρι μου/ αλλά άλλος τις πίνει και δροσίζεται και άλλος τις πίνει και ζορίζεται ... χαχαχα
    αααα να μην ξεχάσω να σε συγχαρώ γιατί μαθεύτηκε ότι τον τελευταίο χρόνο έγινες πρόεδρος των ΑΚΕ (Ανώνυμοι Κερατάδες Ελλάδος) - αργόσχολων - συκοφαντών - ψυχοπαθών - δικομανών - ευφάνταστων "εραστών" !!! με μέλη στο ΔΣ: μαλάκας Αντιπρόεδρος ο απατημένος γυμναστής της Ηλιούπολης, Ταμίας ο χαραμοφάης καλαματιανός άεργος και Βοηθός ταμία η χοντροκώλα χαβούζα που την πληρώνει τσάμπα το δημόσιο και που την μισούν ακόμη και τ ανίψια της
    ΥΓ. 1. όσο για τους κυρίους κυρίους που ανέφεραν τα χαρτιά, σύντομα θα πάρουν κι αυτοί το δρόμο τους/είναι τυχαίο που ο ένας είναι και συνάδερφος σου - χαραμοφάης των ενόπλων δυνάμεων ?
    2. πώς γίνεται ρε "αμέτρητοι" λασπολόγοι να έχετε όλοι τα ίδιο ή παραπλήσια ip ? πού πας ρε κατακαημένε Καραμήτρο !!!

    φιλιά πολλά κύριε ... ρούνει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΚΤΑΚΤΗ σύσκεψη των μελών των ΑΚΕ - αργόσχολων - συκοφαντών - ψυχοπαθών - δικομανών - ευφάνταστων "εραστών", όπως πριν από μερικούς μήνες, πλησίον της Ευελπίδων, αύριο Παρασκευή 9 Νοεμβρίου του σωτηρίου έτους 2012.
    Παιδιά ηρεμία με τα τηλέφωνα. Εχουν πάρει φωτιά !!!! ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ !!!! Φυλάξτε λεφτά για καμια δόση του Κωτσόβολου !!!

    Χρηστάρα, θα σε βοηθήσουμε σε όλα με τους λασπολόγους - χαραμοφάηδες !!!

    ΥΓ. 1. Γιατί ο γυμναστής από την Ηλιούπολη έχει ταραχθεί ? Αμεσως να επικοινωνήσει με το καραφλό αγόρι για δεύτερη φορά !!!
    2. Καραφλό αγόρι των ενόπλων δυνάμεων και λάτρη της μπύρας, απομάκρυνε την μία οικιακή είσοδο στο ιντερνετ από την άλλη γιατί "μικροφωνίζει" .... χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. την επόμενη φορά ανώνυμοι συκοφάντες του Χρήστου που θα απειλήσετε και θα θέσετε σε κίνδυνο ζωές παιδιών, να είστε σίγουροι ότι από την "μπαλότσα" θα την βρείτε ΚΩΠΡΟΣΚΥΛΑ !!!! τα προσωπικά σας απωθημένα ΜΑΚΡΙΑ από παιδιά ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ !!!!
    Καλά ρε Χρήστο ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ και να πάρεις ΣΑΝΙΔΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ να τους αρχίσεις όλους ???? Τι φοβάσαι ? Δεν σου πειράζει κανείς τα παιδιά/ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ !!! ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ααα και πουστε(ς) ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ, οι συνεδριάσεις των ΑΚΕ δεν αμείβονται με αποζημιώσεις / δεν είναι δημόσιο εδώ !!! ούτε πρωτόκολλο !!!! ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ !!!

    Μαζευτείτε ρουφιάνοι, κλέφτες, σκατόψυχοι λωποδύτες / μαζευτείτε !!!! Αλλά ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ να ΞΑΝΑΠΕΙΛΗΣΕΤΕ ΖΩΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ !!!! Προσέξτε γιατι μπορεί να τα έχετε δοκιμάσει όλα από πίσω αλλά μπαλότσα δεν έχετε ξαναφάει !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμε φίλε του Χρήστου σε ενημερώνω ότι ο φίλος σου μόλις γύρισε από Κύπρο. Γιατί άραγε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. O ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑ: ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΩΣ ΓΑΙΔΟΥΡΙΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ! ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΩΜΑΛΟΣ". ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ "ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ" ΚΑΙ "ΧΑΙΡΕΤΕ" !, ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠΟ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ (ΟΠΩΣ Π.Χ. ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΕΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΤΟΥΣ, ΛΕΓΕ ΜΕ ΤΑΚΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ? ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΙΠΑΜΕ

      Διαγραφή
    2. ΑΣΕ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΒΡΕ ΚΑΘΙΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΦΤΩΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΗΠΩΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ η Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΠΗΡΕΣ ΑΔΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΔΕ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΡΑΤΑ,ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

      Διαγραφή
  23. αααα και πουστε(ς) ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ / προσεξτε επίσης γιατι εκτός από τα ip στο ιντερνετ σας προδιδει και ο γραφικός χαρακτήρας !!!! ΠΡΟΣΕΞΤΕΕΕΕ !!! ΟΥΣΤ ΚΩΠΡΟΣΚΥΛΑ της ΠΕΝΤΑΡΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν ξερω τι λες εσυ φίλε μου αλλα εγω επιμένω: ΧΡΗΣΤΟ ΒΓΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!! και ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ !!! ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΑΜΩΤΟ !!! Ξέρω ότι λατρεύεις τα παιδιά σου αλλά να είσαι σίγουρος ότι ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΡΘΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΔΕ ΜΑΣΑΩ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ...
      ΜΕ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ Ο Τ.Κ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΡΝΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΟΥΝΑ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ......ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΛΙΘΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΠΩς ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ
      ΚΑΛΟ ΕΕΕΕΕ!!!!!
      ΟΥΣΤ ΡΕ ΟΥΣΤ
      ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!!

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ.ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΣΑ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.


      Διαγραφή
  25. Θεοδωρακοπουλε,να ξερεις πως θα παρακαλας στην φυλακη πακιστανους να σε κερασουν τσιγαρακι μαλμπορο μαλακο...Με το καταλληλο αντιτιμο βεβαια...Και περνα μολις βλεις απο κανα γιατρο...Μπορει να σου βρουν υπατιτιδα,κανα αλλο ωραιο αφροδισιο και εναν κωλο που δεν κρατιεται και του φευγουν γιατι οπως και να το κανεις,με τοσα που εχεις κανει σε βλεπω ο κωλος σου να ειναι σαν να εχει βγει απο καλαποδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεοδωρακοπουλε,δεν ξερεις ουτε καν ποιος σου γραφει....Τοσο κοσμο εχεις εξαπατησει...Αλλα θα την φας απο εκει που δεν το περιμενεις...μπορεις να τρεχεις,αλλα δεν μπορεις να κρυφτεις...Αληθεια,η νεα σου γυναικα,εκτος του οτι εκανε την μεγαλυτερη μαλακια της ζωης της,ξερει για το τι προκειται να παθεις ή ειναι και αυτη στο κολπο;Αλλαεσενα δεν σε λυπαμαι,πατημα στο λαιμο θες,αλλα κατι αθωες ψυχουλες δεν σου φταινε σε τιποτα...Και γι'αυτα και μονο θα ερθει η τιμωρια σου και να παρακαλας να ερθει απο ανθρωπο,γιατι οταν ερθει απο το θεο θα ειναι ανυπερβλητα σκληρη...Οταν κοιμασαι,εαν μπορεις και κοιμασαι,να ξερεις πως εκτος απο τις τυψεις εαν εχεις οχι για τα λεφτα που εφαγες,αλλα για τις ζωες μικρων παιδιων που τις χαντακωσες...Και μονο γι'αυτο να ξερεις θα τιμωρηθεις.

      Διαγραφή
  26. Φίλε γυμναστή που μιλάς για παιδιά που σε έχουν φτύσει αφού είσαι πα-ΤΕΡΑΣ και δεν θελουν ούτε να σε δουν και μια πρωην γυναικα που σε εχει χεσμενο και ντρεπεται που σε γνωρισε καποτε, δεν πρεπει να μιλας. ο χρηστος λατρευει τα παιδια του, αγωνιζεται να τα ζησει και αυτο το αισθανονται και το ξερουν και τα παιδια του και ολος ο κοσμος. Εσυ ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ και δεν σου φταιει ο Χρηστος και ο καθε Χρηστος σε τιποτα !!!! Αλλα μονο και μονο που πιανεις στο βρωμοστομα σου παιδια και ασχολεισαι μ αυτα ειναι κατανοητοί οι λόγοι που σε φτυσαν τα δικα σου / δε ντρεπεσαι ρε ΡΕΜΑΛΙ να πιανεις στο στομα σου μωρα παιδια ? ειναι πασιγνωστο σε ολους οτι ο Χρηστος τα φροντιζει ενω αλλοι τα δικά τους τα στελνουν σε ειδικους με τη μαλακισμενη συμπεριφορα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΟΥ ΟΡΚΙΖΟΣΟΥΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ...
      θΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΦΛΑΜΠΕ...

      Διαγραφή
  27. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΟΕΟ. ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ ΠΑΛΙ. ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΠΙΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. http://troktiko.eu/2012/11/foto-autos-einai-o-anthropos-pou-exapatouse-me-ma-mou-asfalistika-sumbolaia/

    Μαντεψτε ποιος θα κανει μοστρα σε λίγο για τον ιδιο λογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. τ\ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΗΜΟΥΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ .ΤΩΡΑ ΜΕΝΩ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. εγω πιστευω οτι ειναι θυμα συγκυριων και πασχει απο συνδρομα 3πλους προσωπικότητος. δειτε την περιπτωση με ευαισθησια.

    doctor No.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΕΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. την χρειαζεσαι και εσυ τη ψυχοθεραπεια.
    o 3πλος εαυτος του σε συγκινησε;

    doctor No.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ
    ΣΤΗ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΑ
    ΔΩΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ
    ΚΑΙ ΕΛΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. κρατηθειτε ερχεται !!
    χωρις αυτον ο κοσμος ειναι διαφορετικος !
    πολυ διαφορετικος! εκστασηηηη ειναι ο πουστης

    θελω να μιλησουμε και να σε γνωρισω απο κοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΙΜΑΙ Ο doctor No
    και κανω δηλωση


    ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΝΩ
    ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΖΕΙ ΨΑΡΙΑ
    ΠΕΤΑΞΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΙΟΦΤΕ
    ΖΗΤΩ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ανεπαναληπτος,ΑΘΑΝΑΤΟΣ,ΑΞΙΟΣ, γιατι δε τον βαρατε ρε παιδιά να γινει αλογο η μουτσουνα του

    εγω θα τον εσπαγα στο ξυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ρε παιδιά αληθεια το επαιζε ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
    δεν το χωραει ανθρώπου νους .

    χρηστος-ΧΡΙΣΤΟΣ-αχρηστος-αχρειαστος-αχρείος

    doctor No

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ Η.Μ.-Γ.Μ.-Γ.Κ.-Π.Μ.-Β.Κ.-Α.Μ.-Α.Κ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕΦΗ.

    ΤΥΧΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ10 Νοεμβρίου 2012 στις 6:05 μ.μ.

      ΝΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ ΤΩΡΑ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ. ΠΟΤΕ ΡΕ ΘΑ ΣΕ ΤΕΝΤΩΣΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ. Α ΡΕ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΟΤΕ.

      Διαγραφή
  40. ΕΙΜΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ .

    ΧΡΗΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΠΑΛΙ ΤΑΞΙΔΙ ΕΦΥΓΕΣ? ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ? ΜΑΘΕ ΡΕ ΑΠΑΤΗ - ΧΑΡΤΟΜΟΥΤΡΟ ΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Χρησταρα τωρα δεν σε σωζει κανενας-και καλα- βουλευτης κολλητος σου και το θεμα ειναι οτι στα σκατα εχεις μπει ηδη αλλα ακομα δεν εχεις πνιγει...αλλα θα πνιγεις ομως και πολυ συντομα μαλιστα...Και σιγα μην εχεις ορκισμενους φιλους αλλα το θεμα ειναι οτι μπηκες και στο facebook προσφατως!!!!Συγχαρητηρια μπηκες στη λιστα της ξεφτιλας που δεν σβηνει ποτε!!!Γιατι και φυλακη να μπεις και να βγεις μετα η ρετσινια ειναι ανεξιτιλη...Φιλακια πολλα...Σε βλεπω σε Τατιανα σε κανα 5αρι χρονια να κλαιγεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ & Η ΜΠΑΛΟΤΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ & ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ SITE. O ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΨΕΥΤΗΣ . ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ . ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΠΕΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΛΠΑΖΟΥΣΑΣ ΦΑΝΤΑΣΙΟΜΑΝΙΑΣ.Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ & ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ . ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΟΥ ΨΥΧΟΥΛΕΣ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν τον γνωριζεις οπως λες γιατι δεν μας λες και που ειναι να παω να του κοψω τα παπαρια να του τα βαλω στο στομα ρε λεβεντη?

      Διαγραφή
    2. ΟΔΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ ΓΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ.
      ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.

      Διαγραφή
    3. ΜΑΞΙΜΙΛΙΑΝΟΥ 11 & ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ ΙΛΙΟΝ.
      ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ. Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ (ΙΣΟΓΕΙΟ & 1ος) ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ.

      Διαγραφή
    4. ΣΥΝΤΟΜΑ,ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ (ΚΙΝΗΤΑ & ΣΤΑΘΕΡΑ) ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ.ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ. ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ.

      Διαγραφή
    5. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΑς ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ

      Διαγραφή
    6. εκει που λεει πιο πανω στο πατρικο του

      Διαγραφή
  44. ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 2 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΛΑΣΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ, ΩΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ:
    ΣΩΠΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΜΑ.
    "ΚΥΡΙΕ" ΓΥΜΝΑΣΤΑΚΟ - DRAJEN - ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΥΑΛΙΖΕΣ ΠΑΓΚΟΥΣ, ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΦΡΟΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΛΙΚΟ ΚΑΡΑΦΛΟ ΑΓΟΡΙ - ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ. ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΦΟΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Α-Λ-Λ-Α Π-Ο-Λ-Λ-Α.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ "ΚΥΡΙΟΙ" - 2 ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ (ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗ - DRAJEN - ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΥΑΛΙΖΕΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΦΛΕ ΜΕΣΗΛΙΚΑ - ΧΑΡΑΜΟΦΑΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ)ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ. ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 2 "ΚΥΡΙΟΙ" ΠΟΥ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
    ΓΡΑΨΤΕ Ο,ΤΙ ΣΧΟΛΙΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ. ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ 2 ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΡΑΦΛΟ ΑΓΟΡΙ. ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Κ. Γ.....ΟΓΛΟΥ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ. ΠΟΙΟΣ "ΣΤΡΑΤΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ" ΜΑΣ ΕΙΚΑΖΕΙΣ. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ . ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΣ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ.

      ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΦΙΛΕ ΓΕΛΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ.

      Η ΛΕΞΗ " ΑΛΗΘΕΙΑ " ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΟΥ.

      ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΡ......ΖΗΣ!

      Διαγραφή
  45. Χρηστάρα γερα με τσαμπουκά. Είσαι στο νούμερο 7 στα πιο δημοφιλή «ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ». Κάθε μέρα έχεις ολο και περισσότερους αναγνωστες.
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΓΕΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΑ.
    Αν πούμε ότι κάθε μέρα ο Χρηστάρας έχει περίπου 100 διαφορετικούς αναγνώστες (χώρια τον εαυτό του και τις χοντρές άμυαλες – οδαλίσκες… με το τι κάνουν αυτές θα ασχοληθώ παρακατω ) και αυτοί απο πεντε γνωστους που ξερουν και τους λενε τι χοντρο-λαμόγιο είσαι- περιπου 500 ακόμα κάθε μέρα μαθένουν τη φατσα σου. Και προσοχή λεω όχι χτυπηματα γιατί ο μετρητής γραφει ΙΡ Χρηστάρα ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ εσυ αυτό –από τεχνολογια το χεις !!! έτσι δεν είναι κατάλαβες τι εννοω !!!!!
    Παντως τα δυο ανθρωπακια τον γυμναστη και τον ενοπλο που κάθε τρεις και λίγο αναφερεις περα του ότι σου εχουνε κανει ζημια (με το σφιχτο μαρκαρισμα στα δικαστηρια που καταλαβαίνεις ότι δε θα σου βγει σε καλό) σου εχουνε χαλασει το ονομα στη πιατσα και εσυ τους βοηθας. Πας και λες οτι τους πηδηξες τις γυναίκες. Μεγάλο κατορθωμα ρε μαγκα να πηδας μπαλότσες γιατί μεχρι τωρα με μιά εξαιρεση , όλες οι άλλες ήταν μπαλότσες. Ψυχικό κανεις ρε Χρησταρε και δε στο αναγνωρίζει κανενας. Κρίμα ρε παιδι μου. Αλήθεια το μπουκαλι την ημερα σου φτάνει ή ανοίγεις και δευτερο και τρίτο. Στη στενή εχει αλλά είναι ακριβό και η τρυπα σου δε πιανει μία ρε σκατοχοντρε που μου θελει και 25αρι Γιανάκη περιπατητή ο βοθρος σου. Να μην ξεφευγω όμως από το θεμα. Πως θα κυκλοφορεις ρε φίλε με ποινικό. Και να ξέρεις όσες απωλειες ταυτότητας και να δηλώσεις ή ΑΦΜ ρε πρώην φανοποιέ-συνεργειατζή ρε μπαγάσα το ΑΜΚΑ και τη φάτσα δύσκολο να το αλλάξεις. Ασε που δε σε βλέπω να προλαβαίνεις να το κάνεις.
    Κάπου αναφερεσαι σε παΤΕΡΑΔΕΣ και υπονοεις οτι πειράζουνε παιδια. Δικαιωμα ρε Χρηστάρα. Εσυ δεν καταγγέλθηκες ποτε για κατι τετοιο ;Ασε τη καταγγελια που αποσυρανε γιατι τους φοβησες. Ποτε δεν εκανες εμφάνιση σε μπουζούκια με παιδιά ; Το διαμερισματάκι που είχες στα «Νοτια» δε μετραει. Πρόσεξε καλά και αμα δε θυμάσε μην απαντησεις γιατί έχω το κακό συνήθειο να κρατάω φωτογραφιες και βιντεακια από πλατείες και μπουζούκια. Εκεί που εκανες μεγαλες ζημιες Και εντάξει δύο είναι μαλακες, κεραταδες και οτι αλλο θες. Οι αλλοι που σε καταγγέλουνε στη Ζούγκλα (του Μακη), οι ταρίφες και οι ΙΧ-δες, ο Σιακωτός και οι άλλοι που σε μπινελικώνουνε ή σε κάνανε μπλέ ελεκτρικ είναι και αυτοί μαλάκες και σε ζηλευουνε γιατί τους πηδηξες τις γυναίκες. Κατούρα ρε μαλάκα και λίγο και σταμάτα να ονειρεύεσαι ρε παπάρα φαντασιόπληκτε. Στο κανάλι σου Παραμυθά και ανώμαλο σε ανεβοκατεβάζουνε και λίγα λέω.
    Ας πουμε τωρα για την κυρια του τεύχους 170 που υπαρχει σαν link σε προηγούμενη ανάρτηση. Εσυ δεν είσαι που εμεινες έγκυος απο αδελφό πρωην πρωθυπουργού , Νίκος το μικρό του ΝΟΜΙΖΩ, ενω είσουν παντρεμενη με δυό παιδιά. Αυτα βεβαια ελεγες στο γραφείο για να μη σε πεταξουνε έξω. Αλλα τελικα ο Νίκος εγινε Χρήστος. Και απο σύμβουλος εγινες ιδιαιτερα ΝΟΜΙΖΩ τηλεφωνητρια στο κανάλι. Και έπειτα εξαπατούσες ανθρωπους με ασφαλιστικές και επενδυτικα προγραμματα στο γραφειο στην Αθηνα(φτιαχνετε και η δικογραφια από τους ταριφες). Για να μην πω για το οτι έπαιρνες συνεντευξεις μαζι με το Χρηστάρα που οπως πολλοί λενε θα γινοταν υφυπουργος ΓτΠ (Για τον Πουτσο).Αν τελικα σου υπόσχεται οτι θα εισαστε παντα μαζι αληθεια λεει. Θα σας χωριζει ενας τοιχος και μια μαντρα συρμα στον Κορυδαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Συνεχεια...Βέβαια ο Χρηστάρας επειδή έχει ορμές πολλες δεν του φτανει μια έχει και άλλες δυο. Πως το καταφερνεις ρε πουστη μου και αντεχεις. Τέτοιες σαβουρες παλιοκουφαλα με σακουλα θα τις πηδας. Το ερωτημα δεν είναι τι εχει ο Χρηστος και τραβιέται σα παλιο καλο κρασι. Αυτό είναι γνωστο τη ΠΑΠΑΡΑΛΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΑ. Το ερωτημα είναι ποσες κουτές εχει δουλεψει και του τα ακουμπανε για να τις βαλει στο αλμπουμ του . Ρε Χρησταρα σε καταλαβαινω. Είναι η επιβεβαιωση σου οτι αντεχεις στα δυσκολα αλλά στη στενη δεν εχει τετοια. Η παπατζα δε περνα και δε στο κρυβω ότι καποιον εκει εχεις τσαντισει γιατι του χρωστας.Παμε στα κουτσομπολια τωρα.Ο Χρηστάρας (η ιδιαιτερα δηλαδη) μου φανηκε πιο μαλακωμενος. Το γυμναστη τον προβιβασε από αποτυχημενο συζυγο και παΤΕΡΑ σε αποτυχημενο επαγγελματια μπασκετμπολιστα. Τον ενοπλο από πουστη και χαραμοφαη σε απλο πλαστογραφο σφραγισματων η αλλων ασχολιων. Έτσι όπως παει σε δυο μερες θα τους εχει αθωωσει από μονος του. Βγες ρε Χρησταρα και μιλα. Βγες μονο με την οπισθεν για να κουμπωσεις στη θεση που εχει στο κελι .Διαλεξε πτερυγα μονο μαυρη η ασπρη… Λυπαμαι για αυτό, αλλα οι δυο φταιτε για τις γυναικες σας. Αλλα να ξερετε ότι τα χαρτια του Χρησταρα είναι σαν κατοχικο εκατομυριο- φουλ πληθωριστικο κατι σαν τα λογια του. Πολλα χαρτια χωρις αξια(4 ευροπουλια το πακετο ). Ασε που δε παει Ευελπιδων που να τονε εχεις στα τεσερα.Πιο ευκολα παει για κοινωνια στο Αγιο Ορος παρά εκει. Ουτε υπομνημα δε στελνει. Ξερει ότι αν δουν τη φατσα του δε θα βγει όπως μπηκε.Χρησταρα σε βλεπω από πολύ κοντα. ΑΝ ΕΧΕΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΙΡ και μαλακιες ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ. Μην πινεις αλλο και μου χαλιεσε. Θελω να εχεις δακρια και να κλαις όπως την άλλη φορα . Χεστη που εμφανιζεσαι σα Παντοδυναμος. Καλα σε λενε ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ.ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΔΕ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΠΛΑ ΣΕ ΑΦΗΝΩ όπως ΤΟ ΧΑΜΣΤΕΡΑΚΙ ΣΤΗ ΡΟΔΑ.Κουιζακια για χαλαρωση: Ποιο το αγαπημενο αναγνωσμα του Χρηστου; 1000 και 1 νυχτες
    Τι άλλο εκτος απο απατεωνας είναι ο Χρησταρας ;Σινεφιλ
    Πια ταινια βλεπει και ξαναβλεπει το τελευταιο καιρο ;ΤΟ ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Φιλε δεν ξερω ποιος εισαι,αλλα Μπραβο γι'αυτα που εγραψες για τον απατεωνα,φαινεται πως τον ξερεις καλα...Μακαρι να σε συναντησω στα δικαστηρια και να σου σφιξω το χερι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ . ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΟΠΩΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΑ ΠΤΥΧΙΑ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ . ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ . ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ . ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. φιλε μου κανενας δεν τον υποστηριζει μονος του τις γραφεις τις μαλακιες αυτες.κωλογλυφτης του κερατα ειναι και ετσι θα κωλογλυφει και τον θεο οταν θα του λενε τα μαντατα οι γιατροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΝΤΙΝΑ ( ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ)6 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:55 π.μ.

    ΧΡΗΣΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΣ. ΣΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΑΙ.

    ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΩΝ ΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.

    ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΑΤΕ.

    ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΕΝΑ.ΤΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΛΕΣ?Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ ΑΥΤΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΑ ΝΤΙΝΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ.ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΙ ΟΛΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Οτι ο Θεοδωρακοπουλος θα γινόταν Ντινα από τη Σιγκαπούρη το περιμενα πάντως...Κοιτα να γινεις και Τζουλια στη φυλακη γιατι δεν βλέπω αν ζορίζεσαι να σου βγαίνει σε καλό...Σαν καλόε κωλόπουστας που είσαι στη ζωή σου κοιτα να γίνεις και πραγματικά γιατί στις φυλακές δεν έχει πλάκα,εκεί θα σου χαράξουν τα κωλομέρια,κουράδι του κερατά που ήθελες και λαμογιές και εσύ και η άλλη η καριόλα...Να δω με τί μούτρα θα γυρίσει στον Οργανισμό που θα την φτύνουν κυριολεκτικά και μεταφορικά όλοι...Και το παλικάρι πάνω με τα δύο κείμενα ξέρει ΠΟΛΛΑ για σένα Σκατοκαλαματιανέ και εάν ισχύουν έστω το 1/10 από αυτά,δεν σε βλέπω να φτάνεις φυλακή...Θα σε βρουν σε κανα χαντάκι με κρεμασμένες τις πατσές σου κωλόπραμα...Αλλά και εσένα και της άλλης της καριόλας,τα παιδιά της και το παιδί σας τι σας φταίνε ρε μπάσταρδοι και τους πηδάτε την ψυχη και την καρδιά τους,το άλλο ακόμα δεν περπάτησε το παιδάκι και θα μεγαλώσει στα βάσανα...Α ρε Θεέ κανε κάτι εσύ γιατί βλέπω να παίρνει ο κόσμος την δικαιοσύνη στα χέρια του...

      Διαγραφή
  51. Ντίνα από τη Σιγκαπούρη,Σοφία από την Κουρούτα,Χρίστο από την Πύλο αποφάσισε τελικά πως λέγεσαι μας μπέδεψες...Πότε θα σε χώσουν μέσα να έρθω επισκεπτήριο???Και εσένα και ην Υφυπουργό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ο πουστρακος ο θεωδορακοπουλος θα φάει κρητικό καυλι που θα το γουστάρει κ η λεγόμενη παξιμαδη άλλη πουτανα κ αυτη. Μήπως την πηδας ρε χοντρε μουνοδουλε έχεις κοιλια γεμάτη σπέρμα απο τα πολλα τσίμπουκια που περνεις Εγω θα σου κώψω τα αρχίδια και το πουλί και θα θα τα δώσω στην γυναίκα σου για κημιλιο... Ολοι μας χάσαμε χρήματα κάποιοι και γυναίκες όποιος το παίζει φιλος σου είναι επειδη τους χάριζεις χρήματα η εισαι Εσύ αυτός που τα γράφει θα σου γαμησω και την μανούλα σου και την γυναίκα σου και την Αδερφή σου αααα μαλακα ωραία γαμησια κανει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΝΤΙΝΑ ΑΠΟ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο DR NO ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ. ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ.
    Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΥΤΑ η οχι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΝΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΦΑΓΕ ΠΟΣΑ ΑΠΟ 300 - 800 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ.ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλη καριολα και αυτη μην ανησυχεις θα ερθει η ωρα της...

      Διαγραφή
    2. ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ?

      Διαγραφή
  55. ρε αλητη εγω πληρωσα τοκογλυφω για να σου δωσω εσενα τα λεφτα για να παιξεις στα χαρτια απο οτι μαθαινω θα τα πουμε πολυ συντομα..... μεχρι τοτε να υποφερεις απο διαρροια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Γαμω το μουνι της μανας σου μπασταρδε, θα σε στειλουν στον Κορυδαλλο να παιρνεις τσιμουκια στο Χασαν...Μουνοπανο σε εχω ετοιμο να ξερεις...Ενας φιλος σου απο Πελλοπονησο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αφου σε πηρανε ολοι χαμπαρι ερχομε για ταμειο. Εξηγουμε : με τις μαλακιες που εχεις κανει οπως πολυ σωστα σου εκανα σπηκαζ τον προηγουμενο μηνα χτυπας πρωτια. Νο4 ρε μπαγασα σε ενα μηνα απο 7. Μπραβο ρε χοντρε εισαι πολυ κουκλος.Να το κρατησεις αυτο για τη στενη εκει που αν δε ξεβρακωθεις ξεβρακωνουν καμες. Να ξεκαθαρισω τωρα κατι άλλο. Μεχρι τωρα οι ποιο πολοι νομιζουν οτι εχεις αποκτησει ενα παιδι,η αληθεια ειναι πως υπαρχει και δευτερο απο αλλη πουτανα. Το ερωτημα ειναι πια ειναι η μανα του αλλου παιδιου; Εδω σας θελω. Η χαζοπουταναΝο2 λοπον που ειναι τοσο καρφωμενη μαζι του που ,τον ταιζει μαρουλι γιατι διαφορετικα ο Χρηστάρας δε θα ειχε ουτε για στριφτο. Για να βοηθησω να τη βρειτε, ειναι στο τευχος http://www.ygeiaoikologiamag.gr/teyxh/%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%87%ce%bf%cf%82-170/ μαζι με την αλλη. Α ολα κι ολα ο Χρησταρας τα μοιραζετε με τις γυναικες του ολα ακομα και την ιδια παραμυθα: λεει λοιπον (οταν πρεπει να δωσει κοκο) για να πεισει τη μια να συνεχισει τη μαλακια της μαζι του : με εκβιαζει η αλλη οτι θα μιλησει και θα φτασουμε στη φυλακη Θες να με χασεις ; Οχι απαντα αυτη και ο Χρησταρας παει και χωνεται στο αλλο κρεβατι για να εχει λαμβανειν. Χρησταρα καλα τα λεω; Ειδες που εγω σε ακουω αλλα εσυ δε παιρνεις χαμπαρι. Ρε σαβουρογαμη αυτη ειναι η χειροτερη απο οσες εχεις βρει και επειδη ντρεπεσαι να την εμφανισεις την εχεις στο πατρικο σου μονο.Καλά δε σου εχει μαραθει όταν τη πηδας; Ασε που το επαγγελμα της το φανερωσες μονος σου οταν μιλουσες για επαγγελματικη σφραγίδα. Αντε να το φανερωσω τελειωνει σε ..ιατρος. Βρε ηλιθιες που πηρατε απο το τηλεφωνο σας θυματα, η χρησιμοποιησατε την ταυτοτητα σας (εκτος απο τις φωτοτυπιες ταυτοτητων που χρησιμοποιουσε ο Χρησταρας όπου τον επερνε) για να νοικιασετε χωρους για σεμιναρια και εκδηλωσεις και δηθεν οργια σε δωματια ξενοδοχειωνκαι γραφεια για κομπινες εμεσα αποδεικνιετε την παρουσια σας.
    Χρησταρα ερχετε μεγαλη τσοντα και εισαι πρωταγωνιστρια. Ξεκινα παρτιτουρες για υψιφωνες και παρε πανες για ακρατεια. Κανουν προσφορες στο απεναντι σουπερ μαρκετ.. Μια μαντιναδα τωρα για το κρητικο που σε ψαχνει να σε χαρακωσει «Τα κονομουσα ευκολα και παντοτε στη ζουλα γιατι ημουνα λαθρεμπορας και τα πουλουσα ουλα.» Ο Χρησταρας ετοιμαζει και αλλη μαλακια που εχει να κανει με την εποχη(ταζει μεταφορες μετρητων μη ανιχνευσιμες). Δε θα του βγει ομως. Χρησταρα δε ρεφαρουν ετσι.Το θυμασαι το μπουκαλι του Μακαρανταν πως φωναζε ο λαπας οταν του το εχωνε. Ξεκινα να μαθαινεις τζουρα και τριχορδο γιατι εχω παραγγελια για σενα απο μεσα. Του Ανεστου του Δελιου «Το σακακι» αυτο που ξεκινα :«Η τυχη το φερε να κλεψει ενα σακακι,το φορεσε..» Δωσε βαση στο τελειωμα. Για να μη ψαχνεις δες εδω http://www.youtube.com/watch?v=2jUVjLLac4Q Αντε για χαρα τελειωμενε.
    Κουιζ: Ποσα παιδια εχει αναγνωρίσει ο Χρησταρας δηλαδη ποσα ‘εχουν το επωνυμο του Χρησταρα;Ξέρετε αυτα που φροντιζεικαι νοιαζετε κι ορκιζεται αυτος και οι φιλοι του δηλαδη ο εξης ενας Χ. ΚΑΝΕΝΑ
    Τι παρτι ετοιμαζουν στην πτερυγα για το Χρησταρα; ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ
    Τελος ρε Dr No νομιζεις οτι τετοιο μπουμπουκι ανθιζει αλλου εκτος απο τη κοπρια των γουρουνιων. Στο ακινητο (σπιτι και μαγαζι) στο Ιλιο του πατερα του το μικρο του αρχιζει απο ΚΩ ... εκει ανθιζει ο σαβουρογαμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειμαστε καποιοι απατημενοι που πεσαμε στα διχτυα του ταζοντας μας δουλεια,δεν τον ξεραμε καθολου μεχρι τωρα.εσυ που ξερεις τοσα για αυτον ελπιζω να κινηθεις σωστα και να βρουμε ενα τροπο να συννενοηθουμε ολοι μεταξυ μας οσουσ εχει εξαπατησει

      Διαγραφή
  58. ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ,Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και το υποτιθεμενο γραφειο του ειναι στην αγιου κων/νου πανω απο το φαγαδικο γρηγορης στον 3ορ νομιζω η,στον 6ορ ΡΩΤΑ.οπωσ βγαινεισ απο το ανσασερ στα δεξια.Α θα παω απο βδομαδα και θα κολλησω τη μουρη του απο το ιντερνετ στη εισοδο

      Διαγραφή
  59. ΟΔΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΓΩΝΙΑ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΕΑ.ΟΠΩΣ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΠΡΩΤΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ.ΜΙΑ ΜΕΖΟΝΕΤΑ...ΜΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο που λες εξακριβωμενα δεν ειναι η διευθυνση του μεχρι την αυλη μπηκα...δεν υπαρχει τιποτα...αν εχεις κατι καλυτερο δεκτο...πληρωνω κιολας αν με βοηθησεις

      Διαγραφή
  60. ΠΩΠΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΧΩΝΙ ΘΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ.ΠΟΥΣΤΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΟΥΝΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΕΞΩ.ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ ΜΑΛΑΚΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΕ.ΒΡΕΣ ΑΛΛΗ ΤΡΥΠΑ ΓΙΑ ΑΦΟΔΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΘΕΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΥΛΑΚΗ?
    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΠΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ,ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΡΙΩΣ.ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΠΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΡΚΟΣ.ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ.ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ,ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΧΡΗΜΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΑΔΟΞΟ.ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΕΛΑ,ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ,ΚΟΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ,ΟΤΙ ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ΕΧΩ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΑΤΑΝΕ.ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΡΩΘΟΥΝ ΑΘΩΟΙ.ΑΣ ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΨΥΧΡΑΙΜΑ.ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΩΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΑΝ,Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ.ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΈΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ΄,ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΗΔΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ Ο ΚΛΕΦΤΑΡΑΣ.ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ.ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Λοιπον λεβεντες...δεν ξερω ποιος ειναι τι εδω μεσα...
    οσον αφορα τα bots ΠΟυ γραφουν σαν υποστιρικτες κανει μπαμ οτι ειναι απο το συναφι του...
    το μονο που θελω να ξερετε ειναι οτι επωνυμα θα παω στην οικονομικη αστυνομια στις 3/1/2012 τηλεφωνο 11012 με ολες τις πλαστες αποδειξεις της pyramid επε που ειχε και καλα σαν εταιρια ασφαλισης στην αγ κων/νου στην ομονοια..
    απο κει και περα το να γραφεις και να μην κουνιεσαι ειναι αν μη τι αλλο συνενοχη..<
    εκπροσωπω 10 ατομα και οσο μικρο και αν ειναι το ποσο θα τον πανε αυτεπαγγελτα για απατη κατ εξακολουθηση..
    το νερο ξεχειλησε και δεν παει αλλο το δουλεμα σου θεοδωρακοπουλε που ξερω οτι διαβαζεις καθε μερα γιατι εισαι χεστης...
    και εισαι τοσο χεστης που δεν συναντιεσαι ποτε με κανεναν και ας λες οτι επιδιωκεις συναντηση..
    απο κει και περα οποιος θελει ακολουθει στελνετε μου mail με στοιχεια σας και τι συμβαινει και οποιος θελει ραντεβου στην γαδα την πεμπτη 3/1/2012 στις 12 το μεσημερι να παμε ολοι μαζι...οσοι δεν εχουν αποδειξεις δεν μπορω να τους βοηθησω ως θυματα...
    οσοι τολμησουν να μου τσαμπουκαλευτουν απλα δεν ξερουν τι ειμαι
    και οσοι συνεχιζετε απλα να κανετε πλακα ειτε βριζοντας τον ειτε στιριζοντας τον καλα θα κανετε να βαλετε τις οικογενειες σας στην θεση των δικων μας...
    αυτα απο μενα Mail:geopeppas82@hotmail.gr
    Μην μπειτε στον κοπο να με χακαρετε γιατι δεν θα περασει ευκολα οτιδηποτε...
    οποια IP Προσπαθησει να μου τσαμπουκαλευτει θα φαει ddos και οποιος απο εσας που προσπαθησει να με φοβισει απλα να ξερει οτι δεν μασαω και οτι αμεσως κινδυνευει απο μενα...
    γεια σας προς το παρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΛΝΕ ΕΝΑ ΝΕΑΡΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΕ 1400Ε ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΤΑΓΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΓΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΦΕΒΡΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΤΕΛΗ.ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΡΣΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ,ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ,ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ.

      Διαγραφή
    2. ME TOΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ.ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ ΤΗΛ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ 2 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

      Διαγραφή
    3. καιβεβαια θελω .δωστο μου

      Διαγραφή
  65. 2106476183 το τηλεφωνο της οικονομικης αστυνομιας στο οποιο μιλαει ο κοσμος για απατη...
    το ραντεβου ισχυει με οσους το δουν για την πεμπτη 3/1/2012
    και το mail geopeppas82@hotmail.gr για οσους το δουν μετα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Παιδιά όποιος έχει γνωστό άνθρωπο της ασφάλειας στην αστυνομία,σας παρακαλώ πολύ να μάθει τι φάκελο έχει ο Θεοδωρακόπουλος και να δει σε ποιές μηνύσεις έχει παρουσιαστεί.Να ξέρουμε τι γίνεται.Και όσο μπορούμε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να ανεβαίνει η φάτσα του να γίνεται ακόμα ποιο γνωστός.Ετσι ώστε και εάν αργότερα βγει από την φυλακή να μην μπορεί να κάνει τίποτα να είναι σταμπαρισμένος σαν τελειωμενος απατεώνας όσο δεν πάει.Μήνυση δεν μπορεί να κάνει σε κανένα γιατί όπως είπε και οφίλος από πάνω δεν πάει Ευελπίδων που να τον έχεις στα τεσσερα:1ον θα τον τσιμπήσουν για τις αλητείες του kai τις εξαπατήσεις και 2ον η μήνυση κοστίζει και δεν είναι τώρα να δίνει 300ευρα για να κάνει μηνύσεις σε ανθρώπους που και καλά τον συκοφαντούν ενώ ξέρει πως ενώπιον διακαστηρίου θα βγει και κουρεμένος.Εγώ όπτε μιλούσαμε τον ηχογραφούσα.Δεν πήρε χαμπάρι τίποτα.Και έχει πει πολλά.Πάντως όσοι είστε Αθήνα να πάτε στην ΓΑΔΑ αν ήμου και εγώ θα ερχόμουν,αλλά εμένα με δάγκωσε από μακριά και δεν μπορώ να αφήσω μεροκάματο.Οσο για την εταιρία του έκανε κομπίνες και μιλούσε από το τηλέφωνο της γραμματέας του της Γεωργίας.Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει αυτή, αλλά το σίγουρο είναι πως μία Σοφία που έχει και μαζί της παιδί που δουλεύει κάπου στην Πανόρμου κοντά στην Λεωφόρο σε ένα κλιμάκιο του ΥΠΕΧΩΔΕ είναι και αυτή μαζί του λένε στα κόλπα.Δεν ξέρω τι παίζει με τις IP αλλά να ξέρετε πως αυτός πρέπει να είναι τέρμα άσχετος και δεύτερον θα πρέπει να κάνουν μηνύσεις σε πάνω από 50 άτομα που εξαπατήθηκαν από αυτόν και είπαν και μία κουβέντα παραπάνω από την αγανάκτησή τους σε αυτό το φόρουμ.Λοιπόν για ότι είναι μιλάμε με το παλλικάρι πάνω και ελπίζω να ισχύουν αυτά που λέει για τις 3/01/13 και ώρα 12:00 γιατί όποιος έχει καεί στο χυλό φυσσάει και το γιαούρτι.Περιμένω νέα να δούμε και εμείς από μακριά τι να κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. εγω θα καλεσω το σταθερο αυτο που μου εδωσαν απο το πενταψηφιο της οικονομικης αστυνομιας και θα παω την πεμπτη...ειμαι το παιδι απο πανω..
    απο κει και περα το αν ισχυει η οχι οτι γραφω δινω Mail με τα στοιχεια μου
    και ειναι ολα πραγματικα
    και στην τελικη δεν εχω να αποδειξω κατι εδω μεσα οποιος θελει μιλαει μαζι μου και επικοινωνει οπως του δινω το δικαιομα να κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΥΤΟΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΑΘΩΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ.
    ΒΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.
    ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΧΡΗΣΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΛΑ .ΕΛΠΙΖΩ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΚΗ.ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΕ ΜΠΛΟΚΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ.ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ.

      Διαγραφή
    2. εγω λεω να παμε στο εχτρα.στον ΜΥΛΩΝΑΚΗ

      Διαγραφή
  70. τι εγινε παιδια γιατι σταματησα με να μιλαμε.δωστε μου το τηλεφωνο μιαςδικηγορου που ηδη εχετε παει.πηρα και εγω στην οικονομικη αστυνομια αλλα επειδη χρηστο μου δεν εχω αποσειξεις για τα λεφτα που σου εδωσα θα κανω δια μεσου εισαγγελεα αρση του κινητου μου [μου ειπαν και στο δικο σου μπορω]και θα βγουν ολες οι συνομηλιες μας και τα μυνηματα μας .γλυκε μου χρηστο εγω δεν σε ηξερα εμαθα ομως αρκετα για σενα.λοιπον παιδια επειδη εγω ειμαι στην ηλικια της μανας σας και δεν εχω να φοβηθω τιποτα με κοροιδεψε ο αχρειος οπως ολους αφανταστα και θα φανουν απο τα τηλεφωνα.θα το φτασω μεχρι τελους.δωστε μου ενα τηλεφωνο δικηγορου δικο σας η θα παω στη κυρια φεβρωνια του πρωτου κυριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΛΟΥ ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΙΤΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΦΕΡΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ? ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ?

    ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΡΩΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. δεν δινουμε καμια πληροφορια εδω...
    οποιος θελει επαφη μονο επωνυμα και μονο στα e mail που δινονται παραπανω..
    γνωστοποιω επισης οτι τα mail εχουν antispam προστασια και καθε προσπαθεια απειλης η εξυβρησης θα σημανει αμεσως αμεσως την καταστροφη του υπολογιστη απο τον οποιο θα σταλουν οι καθε λογης απειλες :)
    οσον αφορα τις αποριες...το μονο που θα πω ειναι οτι ο φλεβαρης θα εχει καυσωνα!
    τα υπολοιπα μονο σε επωνυμες επαφες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. http://life-greece.gr/index.php/news/item/127-announcement-of-ethniki-asfalistiki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΘΑ ΤΟ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Συνάδελφοι προσοχή.
    Τις τελευταίες ημέρες ασφαλιστικό πρακτορείο στην Αθήνα, εκπροσωπώντας εταιρία Βουλγαρικών συμφερόντων προσφέρει ασφαλιστήριο συμβόλαιο για ταξί με πολύ χαμηλό αντίτιμο. Η διοίκηση της Ομοσπονδίας και του ΣΑΤΑ απευθύνθηκε σε όλους τους αρμόδιους φορείς, Τράπεζα της Ελλάδος, Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών, προκειμένου να βεβαιωθεί για τη νομιμότητα της συγκεκριμένης εταιρίας. Μέχρι σήμερα, (Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013) δεν υπάρχουν διαθέσιμα καταχωρημένα στοιχεία σε καμιά αρμόδια υπηρεσία. Ζητήσαμε εγγράφως όλα τα απαραίτητα στοιχεία και περιμένουμε να μας αποσταλούν άμεσα. Μέχρι να γίνει αυτό καλούμε όλους τους συναδέλφους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη σύναψη συμφωνιών για την ασφάλιση του αυτοκινήτου τους. Για κάθε νεότερη πληροφορία, θα βγει νέα ανακοίνωση. Συνιστούμε σε όσους προβάλουν τέτοιες ενέργειες πρώτα να ζητούν πειστήρια και εγγυήσεις και μετά να το διαφημίζουν στους συναδέλφους.
    Σχολιο: Λετε να εφτασε η χαρη του στη Βουλγαρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΔΙΑΚΣΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Καταρχη να το ξαναπω χτυπας πρωτια.Μ'αρεσεις ομως στρουμπουλό αγορι γιατι δεν απαντάς. Η υπομονήείναι αρετή που θα σου χρειαστει στη τρυπα που σε περιμενει. Πραγματικα όμως εισαι για γελια. Ρε χοντρε πρεφα δε πηρες από αυτά που σου γραψα ή δε τα χεις παρει σοβαρα; Το τατσικο που βαλες να σε προσεχει σε πια χορωδια τραγουδαει του κολεγιου η του μωραιτη; Μηπως ρε παπαροβα ηρθαν στην Αθηνα τα Μπολσοι και δε το πηρα μυρωδια. Τι τους έταξες ρε χοντρε; Σινεμαδακι και παγωτο στα village;Ασε το άλλο. Τα ΔΙΟπουλα κανουνε παρτι μαζι τους (καταλαβαινεις η δε στο ειπανε ακομα τα μωρα σου).Δικαίωμα ρε Χρησταρα. Ας λεω ας πουμε ότι εγω ειμαι ο μαλακας της υποθεσης και τους ελεγα ακριτσιδικα πραματα ότι εισαι μουφιδι και παπαραιτζερ. Θα μπουνε ρε καλιαντρα μπροστα αυτοι να τη φανε για σενα όταν βλεπουνε που μενεις εσυ και οι γεροι σου η που κοιμασε; Εσυ δηλαδη τους εμπιστευεσαι η μηπως νομιζεις ότι με το σαματα θα γλιτωσεις. Ποσο σιγουρος νιωθεις τωρα; Νομιζεις ότι θα πεσουν ψιλες μονο. Αμα μπαρουτιασει θα λακισουνε σα μαριδα. Ακομα και να μη τους σφυραγα τι καπνο φουμαρης ρε γλιτσα, στραβα είναι τα παιδια; Πας για κεντα και βλεπω ότι σου λειπουν όλα τα φυλλα.Και αφου ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙΑ όπως λες να στο πω κι αλλιως.Καζαντιπι με γαλα λαιτ μονο εσυ υποσχεσε να κανεις.Βεβαια μη νομιζεις οτι ασχολουμαι γιατι υπολογιζω τους μπαγλαμαδες που σε νταντευουνε. Αφρος για φυσημα είναι (στο πα παραπανω). Σου γραφω για να καταλαβεις και εσυ ποσο απελπισμενος εισαι.Οι αλλοι εδώ το χουνε.Μονο εσυ και οι πατσαβουρες που σερνεις δεν εννοουν να το καταλάβουνε. Οι πατσαβουρες και τα μουλικα σε βαρενουνε και θα τους ξεφορτωθεις.Τα δικα μου διαφυγοντα κερδη ποτε ρε καμενε θα τα ξεφορτωθεις.Τετοιο κλυσμα δε θα σου χουνε ξανακανει.Θα πουστοσφυριζεις σα τον Λακη μεχρι να τελειωσει το επισκεπτηριο.Φοβασαι λιγο περισσότερο τωρα ; Ερχομαι σε άλλη παπαρια σου. Μου ειπανε (θελεις να μαθεις ποια;) ότι φεσωνεις δικηγορους. Λαθος Χρησταρα. Στο δικηγορο , το γιατρο και το παππα ξομολογιέσε (ξεβρακωνεσε ρε παιδι μου) και μετα πληρωνεις και το κερακι. Διαφορετικα θα σου βαλει δαχτυλο, θα σε σκισει ρε παπαρα,θα βαλει αν σου παρουνε μετρα για ξυλινη καπαρτινα.Οι δικηγοροι και οι δικαστες είναι ιδια φαρα. Μη στεναχωριεσαι με το ρυθμο που εχεις σε λιγο θα κανεις εξομολογηση και μετανοιες στο κελι. Χρησταρα στρωματσαδα διπλα με τα πακιστανια εχει για σενα μόνο, και παντοφλα διχαλο “ζητα ελλας”.Και επειδη είσαι σινεφιλ ,για να καταλάβεις τι σε περιμενει δες εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=5E170jRGvwA Χαιρετίσματα καμμενο χαρτι. Συνεχισε να σκορπας αυτά που δεν εχεις για οσο μπορεις.Αφιερομένο για σενα και αυτό http://www.youtube.com/watch?v=tYTyndcCeC0 στα 1.50 2.55 και 3.39

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Η υπομονη μας τελειωσε.Αρχισε να πληρώνεις γιατί δε σε βλέπω καλά.Τόσα ψέματα πού τα βρίσκεις? Μ αρέσει που το τηλέφωνό σου δε το αλλάζεις.Μήπως είσαι μαζόχα?Αλλά και το τηλέφωνο να αλλάξεις πρέπει κάπου να μείνεις...οπότε άστα να πάνε.Πάλι εγκλωβισμένος είσαι.ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΕΣ ΤΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ .ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ? ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ? ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΜΩΡΕ? ΛΥΠΟΣΑΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ?? ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΟΛΟΙ.ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΠΑΡΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210-3205227 ΚΑΙ 210-3205222 ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΘΙΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΑΝ ΟΧΙ ΥΛΙΚΑ ΗΘΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ .ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΣ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. τα τηλεφωνα που δινεις ρε μεγαλε ξεσηκωτη και ο τροπος που τα λες μου θυμιζουν λογο του τσιπρα
    προεκλογικα και οταν τα πηρα να δω αν εισαι εσυ και βγαινει η υπηρεσια ιδιωτικων ασφαλειων κλπ...
    σου εχουμε αφησει Mail Πιο πανω...αν νομιζεις οτι καθομαστε τοτε μαλλον εισαι βαλτος απο το μπιφτεκακι..
    η απο την σαπιοκωλα...
    αν θες να κανεις εσυ κατι μαζι μας επικοινωνησε στα Mail και ασε τις υποδειξεις...
    εμεις δεν παιζουμε ουτε κανουμε πατιναζ στο μπλογκ για να χαζευει ο κοσμος...
    δεν περιμενουμε οπαδους ουτε χειροκρωτηματα..
    περιμενουμε απλα οποιον θελει να συμμετεχει στην κινηση μας να μπει φυλακη για να μπορεσουν να ησυχασουν μερικες ψυχες.....
    αν αυτο δεν το καταλαβαινει κανεις απο οσους γραφουν τοτε ας πανε σε αλλο μπλογκ να παιξουν κρυφτο και μυστηριο...
    δεν πουλαω ιδεολογια ουτε κουλτουρα..
    τα πραγματα ειναι σοβαρα και εχουν παρει τον δρομο τους στην δικαιοσυνη..
    οσον αφορα τα λεφτα που πρεπει να λυπηθω προσωπικα θα δηλωσω οτι δεν λυπαμαι ουτε καν το χρονο ομιλιας που ριχνω στο κινητο μονο και μονο για να τον παρω και να τον ακουω να με βριζει οταν του λεω οτι θα μπει φυλακη...
    πολλα ειπα ηδη..οποιος ειναι σοβαρος και θελει να ειναι και μαγκας χωρις να κανει καρναβαλισμους εδω μεσα...εχει και το δικο μου και του παιδιου απο το αργος..
    geopeppas82@hotmail.gr το δικο μου για οσους βαριουνται να το ψαξουν..
    και ηδη υπαρχουν πολλες αποδειξεις για αναδειξη ακομα και της υπεξαιρεσης ενως μικρου ποσου σε κακουργημα...
    ετσι μιλαμε στον πειραια...
    και οποιος φιλαρακος του θελει να μου κανει τον κονιορδο να ρωτησει να τους δωσει και τις διευθυνσεις μου ο χρησταρας αφου λεει οτι ειναι μεσα σε ολα...
    αλλιως σας γαμαω και κατοπιν ραντεβου...
    δεν φοβαμαι κανεναν εκβιασμο για την οικογενεια μου(υπαρχουν στοιχεια με τις απειλες στο κινητο μου)
    και εννοειται πως ολα αυτα δεν ειναι τιποτα αλλο απο κινησεις καποιου που εχει χεστει πανω του...
    αυτα λοιπον απο μενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. TO GRAFEIO STIN OMONOIA DEN YPARXEI PIA , TA MAZEPSE NYXTA LENE OI GEITONES , KATHIMERINA PAEI KOSMOS POY TON ANAZHTA . ENAS EISAGELEAS DEN MPOREI NA PAREMBEI ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Που εισαι κούκλε μου και σε ψάχνω?
    Ασε έρχονται απο την ασφαλεια στην Πεντέλη.
    Οχι μόνο για τις λαμογιές σου αλλά και για άλλα πραματάκια...
    Ξέρεις εσύ...
    Στο επισκεπτήριο πάντως,θα σου φέρω και τσιγαράκια,και θα πω και σε δύο φίλους μέσα να σε προσέχουν...Τι,γιουσουφάκι πακιστανών θα σε κάνουμε,θα κολλήσεις και τίποτα ρε μανάρι μου,άσε θα είσαι σε καλά "χέρια"...Όταν με το καλό...Φιλάκια πολλά κούκλε μου και να μου κοιμάσαι και τα βράδια λιγάκι,μην την βγάζεις ξύπνιος απο θορύβους τάχα μου οτι μπήκαν σπίτι...Είναι και το μωρό μην το ανησυχούμε δεν κάνει,αυτό δεν φταίει σε κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΗΣΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΕΙΞΕΣ ΠΟΣΟ ΑΝΑΞΙΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΙΣΑΙ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΕΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΝΑ ΤΑ ΤΙΜΑΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ.ΤΑ ΛΕΦΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΚΑΙΓΕΣΤΕ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ.PEPPAS PARE THLEFVNO EXOYME JANAMILHSEI

      Διαγραφή
    2. ποτε μιλισαμε κυρα μου εμεις??
      και αν μιλισαμε γιατι δεν με παιρνεις εσυ???
      νεα κολπα κανει ο χοντρος..
      τελικα αληθεια ρε χοντρε πες μου εισαι ανωμαλος η αρρωστος?

      Διαγραφή
  83. eimai o prwtoos apo epanw an eixa leyta tha ekana kinish na mpw k gw mesa mas exei gamisei olous to mouni to sapio ayth th paxsimadi giati den bgenei na milisei o xristaras exei kapoio kone mesa sto ypourgeio peribalontos kapou sthn panormou einai...k ektos aytou einai k alloi sto kolpo douleya k eixa kapoia liga leyta sthn akrh mou ta phre k twra den exw oute douleia oute tipota..k autos kanei thn zwh tou o pateras mou exei kardia einai 62 kai douleyei 14 wres thn imera ti na kanw gamw to spiti tou phre το ΑΦΜ ΜΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΩ ΛΕΥΚΟ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΟΠΙΚΟ ΕΓΡΑΦΟ... ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ?ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΩΩΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΓΑΜΗΤΟ...ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ ΓΑΜΩ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΡΧΩΤΑΝ ΜΕ ΤΟ SAAB KAI TO MPRIKI THN BMW..APO TI XSERW MENEI KAPOY PENTELH SE KAPOIO FANARI ARISTERA EINAI TO DIMARXEIO YMITOY AYTOS EIRTHE APO DEXSIA KAI EKANE 3 LEPTA ME TO ROLOI KAPOY EKEI EINAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. geopeppas82@hotmail.gr στειλε μου mail..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. geo ασε τις μαγκιες και προχωρα να τον χωσουμε μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ μαλακα ποιος εισαι που μου λες οτι κανω μαγκιες???

      Διαγραφή
  86. AYTOS EIMAI:
    http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=194885&catid=4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΘΕΟΘΩΡΑΚΟΠΟΥΛΕ εχεις ακομη ψεματα να πεις? Δεν βαρεθηκες? ελεος!!! ολα τα ραντεβου τα αναβαλεις.Ελα εστω σε ενα να τα πουμε απο κοντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Η ασυνομια εχει στην κατοχη της υλικο υποκλοπης να μιλαει ο ιδιος για διορισμους και για πολιτικα προσωπα.Εχουν αφησει στοιχεια για ολες τις λαμογιες τους.Τι περιμενατε να μην σας κυνηγησει κανενας?Στα αεροδρομια υπαρχει η φατσα του και μπλοκαρεται η εξοδος του απο τη χωρα...Θεοδωρακοπουλε ξερω οτι τα βλεπεις και τα διαβαζεις,ξερω οτι και η Νασοπουλου και εσυ θα πατε φυλακη για πολυ καιρο και στο φοβαμαι μην σας στειλουν νωριτερα μια και καλη στο διολο κανενας τοκογλυφος που χρωστας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Τελικά ρε Χρηστάρα θα ρθεις σε κανα ραντεβού ή όχι? Έχεις κανα ψιλό να δώσεις ή ούτε για τσιγάρα και ουίσκυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΣΤΗ ΜΑΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΙ,ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙΣ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΝΘΕΩΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟς ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙ ΑΝΔΡΕΣ ΒΓΑΖΕΙ Η ΚΡΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Άντε βρε την χτύπησες την πρωτια στο τοπ τεν της απατεωνιάς και των γαϊδουριών. Καμαρωσε ότι είσαι νουμερο ενα λουμπίνας και λαμόγιο. Άργησες αλλά τα κατάφερες.Λίγο ακόμα και θα ακουστει το τραγουδι σου στο τοπ 10 της Αγγλίας. Ή καλυτερα σε κανα άλλο μπλογκ? Τι λες? Θα τα καταφέρεις? Αδικεισαι έχεις μεγάλο ταλέντο στην παραμυθα. Πρέπει να σε βάλουν στο κλουβί και να σε δειχνουν στα πανηγυρια!! μωρή αρκούδα με νταλκα και ντεφι θα σε γυρίζουν απο πανηγύρι σε πανηγυρι. Μη χαθει και το ειδος σου.Δεν περιμενες ότι θα μοστραριζε η φατσα σου στο ιντερνετ. Στην εφερε ο τυπος που σε ΄βγαλε. Κοιτατε φατσα που μοστραριζεται. Ρε λουμπινα που έχεις λουφαξει? Εκλεισε η φωνή σου και δεν απαντάς ή εφραξε το λαρυγγι σου από το παχος? ή μήπως εισαι μπουκωμενος απο τις σαβουρες που τρως και πίνεις? Δεν γουσταρεις το χαβαλέ, σου χαλάει τη μοστρα να μην ακουγεσαι και μην γίνεται φασαρία με την παρτη σου? Ή νομίζεις ότι οι καινουργιες απατες δεν κυκλοφορούν στην πιατσα. Ρε πατασβούρη νομιζεις ότι θα γλιτώσεις? Περπατας και τρεμεις μην είναι κανενας πισω σου. περνας κατα λάθος έξω από αστυνομικό τμημα και κόβει ιδρωτας. Ζορίζεσαι μωρή σαβούρα κι ασ το παιζεις ζόρικος ότι δεν τρεχει τιποτα στις γυναικεσ σου. Καλά μωρη χλαπατσα με τρεις? Μπραβο σου.Τους λες οτι θα καθαρίσες αλλά το μόνο που θα καθαρίσεις θαναι αγκιναρες. Αντε βρε αργοτερα θα καθαριζεις καμια τουρκικη χεστρα ξερεις εσυ που. Μου αρεσεις που κανεις την παπια και μαζεύτηκες. Με συγκινεις μωρή λινατσα. Ασ το καλό σου συγκινήθηκα!!! Θα τα ξαναπουμε.

    ΕΡΩΤΗΣΗ (οποιος απαντησει έχει ασφαλιστηριο ή διαδημιστικο σποτ απο το Χρησταρα, εγγυημενο πραγμα δηλαδη) Τι ειναι ο Χρησταρας: διαφημιστης, ασφαλιστης, συμβουλος επιχειρησεων, συμβουλος επενδυσεων, φαναρτζης, πραγματογνωμονας, χρηματιστης συνναλαγματος, δημοσιογραφος, παρουσιαστης, παραγωγος τηλεόρασης, μεσιτης ή ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ?

    Αφιερωμενο στο Χρησταρα για το πως περναει τα βραδυα του

    http://www.youtube.com/watch?v=7fZQxNcIUHE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ρε σαμιαμιδι σηκωνεις και χερι σε γυναικες και τις μπινελικωνεις? Εκει το παιζεις και μαγκας ρε μοσχαροκεφαλη? Καλά ρε ποιος νομιζεις ότι εισαι? ο Δον Ζουαν που πας να το παιξεις και γκομενος στις κοπελιτσες. Τρομαρα σου που χεις κι αξιωσεις από πιτσιρίκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Εμπροσ το δρόμο που χάραξε ο Χρηστάρασ

    http://www.to-radar.gr/ASFALISTRIA-DAGKOSE-EKATONTADES-EPAGGELMATIES-KAI-EFUGE-EKTOS-ELLADAS.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΡΕΜΑΛΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΑΛΗΤΗ . ΜΑΥΡΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Το κόλπο είναι αν κάποιος μαθαίνει τι καινουργια π@παριά στήνει να τη βγάζει στη φόρα και να καίγεται. να δουμε τι θα κάνει τότε ο απατεωνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Να τον παιρνετε ολοι τηλεφωνο και να τον βριζετε και απο το σπιτι του να περνατε να του κορναρετε.Μην βαλετε αποκρυψη εχει βαλει φραγη.Να τον παιρνετε απο το τηλεφωνο σας...Τι,θα παει να σας κανει καταγγελια στην ΑΣτυνομια?Απαξ και μπει μεσα θα τον σκισουνε απο οπου του εχει μεινει παρθενα γη...Χρισταρα οταν θα ακους την καταδικη σου,θελω να εχει δακρυα αληθινα και να κλαις οταν σε χορταιναν μπουνιες καποτε.Εγω παντως μπουχεσα και για σενα και για την αλλη την καμμενη την επιορκο,θα ειμαι στην ακρη και θα γελαω δυνατα με την καταντια σου...Αντε,και καλη θητεια στον Κορυδαλλο.Αλλα και εκει δεν σε βλεπω να περνας καλα,γιατι καποιος γνωστος σου σε περιμενει πως και πως γιατι τον δαγκωσες ασχημα και σφυριζες κινεζικα.Αλλα αυτοςτο μονο απο κινεζιακ που ξερει για να συννενοηθειτε,ειναι κατι βασανιστηρια.Κοιτα αυτα που σου γρα φω να τα παρεις πολυ σοβαρα και να προετοιμαστεις γιατι τα ψεμματα τελειωσαν...
    Ερωτηση:Εφαγες σφοντιλια με την Κυπρο ετσι δεν ειναι?Για'αυτο εχει κρυφτει και δεν μιλας πουθενα...Αλλα ολα καποια στιγμη βγαινουν στην επιφανεια τα σκατα,οσα τριανταφυλα και αν τους βαζεις απο πανω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Πατσαβουρα ξεκινα να παιζεις κανα λοτο, κινο και οτι τυχερο παιζει μπας και καθαρισεις δινοντας πισω τα δαγκωμενα αν σε λυπηθουν. Μαθαινω οι δαγκωμενοι κανουν κομμα σε λιγο. Καλά ρε δε ντρέπεσαι να λες οτι έχεις κολητους βουλευτές και να μη περνας να πιεις κανα ουισκακι μαζι τους? Σε περιμενουν μωρη σκατοσακουλα. Αλλα ξεχασα εσυ τους ξερεις αλλα δεν μας λες αν αυτοι σε ξερουν. Οχι τιποτα αλλο για να καταλαβουν ποιος ειναι ο χοντρος που τους ξερει τον έψαχναν στο youtube και στα blogs και καποιος τα πηρε στο κρανιο που χρησιμοποιεις το ονομα του. Αμα θες σου λεω και ποιος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Εγω πάντως ξέρω μία βουλευτή της Ν.Δ. που έμαθε οτι ο χοντρός χρησιμοποιεί το όνομά της και ευρέως και περιμένει να κληθεί σαν μάρτυρας κατηγορίας σε μία απο τις 10άδες μηνύσεις που του έχουν κάνει...Φιλάκια πολλα χοντρέ και εσύ "κυρία"της Μεσογείων,η ξέρεις, η σύμβουλος του Αντρίκου...Καλά δεν ντρέπεσαι καθόλου έχεις πάρει στο λαιμό σου και τα παιδιά σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ρε σκατοχοντρε δεν θες να μαθεις ποιος τα πηρε στο κρανιο μαζί σου. Τον ειχες καλέσει και σε εκπομπή σου από τις πρώτες στο κοντρα και αργότερα στο εξτρα.Ενα φεγγαρι εκανε και υπουργος κάτω στο λιμάνι εκει κοντά στον Αγιο Διονύσιο είναι το υπουργειο. Καταλαβες ποιον εννοώ. Ριχνω μια ιδέα να πουμε όλοι εδω μεσα τα ονοματα που εχει χρησιμοποιήσει ο χοντροκεφαλος κατα καιρούς για να γελασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Μάγκες δίνω το μέιλ μου για οποιον θελει να επικοινωνήσει γι αυτό το γαιδουρι. Είμαστε μια τριαδα εξαπατημένων που εχουμε ετοιμες τις μυνησεις αλλα και αγωγές να τις σβουρίξουμε. Ετσι για στριμωχτει το γαιδουρι. Για ναμαθει να πλαστογραφει ασφαλιστηρια και να βουταει λεφτα.
    Το μειλ : dimpetros@yahoo.gr.
    Βουζα Χρισταρα θα χαρω να στειλεις και εσυ μιας και στα ραντεβου δεν πατας. Μπας και τα πουμε με το μειλ χαμενε απατεωνα γιατι και στο τηλεφωνο δεν ιδρωνεις. αναγκαστικα θα τα πουμε στα δικαστηρια εκτος και βρεθουμε καπου τυχαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ρε βουζα χοντρομπαλά κοιμησου και τυχη σου δουλευει. Μεχρι και αδειες για συχνοτητες ραδιοφώνου έταζες και επαιρνες και μπροστατζα λεφτα. Φαντασου ποσο πισω σε έχω βρει. Και που σαι ακομα τι θα σου βγαλω στη φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Αφιερωμένο στον μποζο Χρισταρα. Καλα το πας χοντρο αγορι. Προχωρα ετσι

    http://www.youtube.com/watch?v=NWK7lIQBJm4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ρε χοντρε να παρεις καναβη και τεφλον για τις τρυπες σου γιατι θα σου χρειαστει. Πας που πας στα μαγαζια με τα υδραυλικα μπες μέσα δε δαγκωνουν. Μόνο εσύ δαγκωνεις ρε μποζο. Αυτον τον ταλαιπωρο έξω απο το μαγαζι τον δαγκωσες ή ακομη? εκει δεν ήσουν σήμερα κατα τις 4? ξερεις στο Μενίδι στην Ιωνίας με το μπρικι την BMW. Θες κι αλλες λεπτομερειες? Να ξερεις η σκια σου σε ακολουθει και δεν το καταλαβαινεις χοντρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Χοντρέ που ήσουν πάλι σημερα. θες να σου πω? προσεχε τη σκια σου?
    ΕΡΩΤΗΣΗ Χοντρέ τι ειναι μαυρο και σε ακολουθει παντου?
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ το μαυρο σου το χαλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Καλησπέρα σε όσους μπαίνουν σχεδόν καθημερινά και διαβάζουν,ή περιμένουν να γραφει κάτι κατά του κ.Θεοδωρακόπουλου και της μίας εκ των δύο γυναικών,όπου και με τη μία έχει κάνει και παιδί,σχεδόν 2 ετών σε ηλικία.
    Καταρχήν θα ήθελα να πω την ιστορία μου,η οποία δεν διαφέρει και πολύ από τις δικές σας,απλά θέλω να καταλήξω στο ότι στην Βραζιλία,όταν κάτι κολάει νομικά όπως εδώ στην Ελλάδα,οι άνθρωποι αναλαμβάνουν δράση.Και όταν μιλάω για δράση,δεν εννοώ ένα blog στο οποίο ξεφτυλίζεις κάποιον αλλά πιάνουν τα 9mm και τα 7,62,όσοι έχουν πάει στρατό ξέρουν για τι ακριβώς μιλάω,και λύνουν τα θέματα με πολύ απλούς τρόπους.
    Εάν ο κ.Θεοδωρακόπουλος ήταν στην Βραζιλία τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.Ίσως και να μην τον έβρισκαν και ποτέ.Στην Ελλάδα όμως δυστυχώς,κάτι τέτοια μιάσματα της κοινωνίας ζουν και βασιλεύουν.Και γιατί?
    Για τον πολύ απλό λόγο ότι ο κ.Θεοδωρακόπουλος ΜΠΟΡΕΙ και τα κάνει.
    Φταίμε όλοι μας εδώ μέσα.Με την δική μας ανοχή.Που του κάναμε μήνυση,αντί να λάβουμε άλλα μέτρα.
    Και το θέμα είναι πως δεν του καίγεται γι'αυτό το λόγο και καρφί?Γιατί να του καεί άλλωστε?Αφού ξέρει τι μπουρδέλο είμαστε σαν χώρα και ξέρει πως ανα πάσα ώρα και στιγμή πετάει για χώρα με τα λεφτά όλων μας και κάνε ιεκεί τη ζωή του.Και σιγά μην κάτσει η INTERPOL να ασχοληθεί με τον κ.Θεοδωρακόπουλο,εκεί οι άνθρωποι κυνηγάνε πραγματικά τέρατα και όχι κάτι
    υποψύφιους wanna be μεγαλοαπατεώνες που έχουν δαγκώσει τη μισή Ελλάδα για λεφτά 400 ευρώ κατά μέσο όρο.Ασε μας ρε φίλε με τον πόνο μας θα σου πει ο μπάτσος,εδώ δεν ασχολήθηκε μαζί του ολόκληρη οικονομική αστυνομία μετά από τόσες καταγγελίες θα ασχοληθεί απλά η ασφάλεια?
    Σκεψου εσύ που το διαβάζεις και δεν μέσα σου εάν αυτό που κάνεις είναι σωστό.Και μην ανησυχείς η λύση θα βρεθεί.
    Καληνύχτα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Να ξεκαθαρίσουμε κατι. δεν ειμαστε βραζιλια και για αυτο επιλεξαμε όσοι επιλεξαμε τη δικαστικη οδο. Σιγα μην του κανουμε την χαρη στον πατσαβουρα να τον αφησουμε με καθαρο μητρωο. μπορει να μην παει μεσα γιατι τα ποσα δεν ειναι τοσο μεγαλα αλλα αν προσεξει κανεις προηγουμενα θα δει ότι ο απατεωνας εχει δαγκωσει πολλα λεφτα απο πολυ κοσμο.βεβαια εκανε το λαθος και τα βαλε με μεγαλες εταιρειες ξερει αυτος που δεν νομιζω να τον αφησουν χωρις να τον κυνηγησουν δικαστικα.οποτε κανεις μας δεν ξερει αν θα παει στο τελος μεσα. βεβαια πιο πανω κατι λεγανε για κυπρο. αν ειχε κανει τη μπαζα του θαταν ηδη εξω. αλλα αυτος τοσα χρονια στη κομπινα και στα χαρτια τα τρωει. οποτε δυσκολο να χει κανει μπαζα. αλλωστε δεν ειναι τοσο ευκολο να κινειται ανετα σε αεροδρομια κλπ. οσο για το ρεζιλι στο ιντερνετ καλα κανουν και γραφουν οσοι γραφουν μπας και γλιτωσει κανα καινουργιο θυμα. αυτο δεν θελει ο απατεωνας να παιζει το ονομα του για να μπορει ανενοχλητος να κανει τις λαμογιες του. οσο κρατιεται το ονομα στην επιφανεια τοσο ζοριζεται. αλλα οπου ναναι του ρχεται καινουργιο πακετακι και μαλιστα πολυ δυνατο. το πιασες τι εννοω (ξερεις εσυ ποιος)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Ρε μπουχεσα ξέρει η συμβια σου μα ποια ησουν το σαββατοκυριακο. συτη που ησουν το σαββατοκυριακο μαζι σου την εχεις κι αυτη μπλεγμενη στις λαμογιες σου? ή ακομα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Φαντάσου πόσα χρόνια θα φάει ο παραπάνω κατηγορούμενος αν δε χαριστήκανε στο Σαλίκα που είχε και κονέ. Για δείτε την είδηση http://www.inews.gr/199/fylakisi-20-minon-se-proin-voulefti-tis-nd.htm Τρόμος για το λαμόγιο- Χρήστο...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Συμφωνα με τελευταιο νομο και μετα το σκανδαλο της ΑΣΠΙΣ συγκεντρωνονται απο
    αρμοδιους φορεις, ολα τα στοιχεια για τετοιες περιπτωσεις.Το ζητουμενο ειναι να κανετε καταγγελιες και να μη περιμενετε να τον συλλαβουν μονοι τους.Δυστυχως ολοι περιμενουν απο τον αλλον να κανει κατι για να δικαιωθει.Δεν γινεται ετσι.Οσοι περισσοτεροι στειλλουν στοιχεια τοσο ποιο γρηγορα ο εν λογω κυριος (ΑΝ δεν αποδειξει την αθωοτητα του)θα παει εκει που ανηκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63845620

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Αρχίζει το ξεσκέπασμα της βρωμιάς σε όλους τους τομείς...
    Ε,κυρία Υφυπουργού δεν συμφωνείτε?????
    Ας είχατε μυαλό κάποτε,τώρα είναι αργά για δάκρυα...
    Απλά να ξέρετε ότι ακόμα και τα πιο αθώα ψέμματα μπορούν
    να πληρωθούν ακριβά,πόσο μάλλον τα δικά σας που ήταν
    ΠΟΛΛΑ,ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ,ΌΤΙ ΟΡΚΙΣΤΉΚΑΤΕ ΨΈΜΜΑΤΑ
    ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ...

    Απλά,έρχεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. μαθετε νεα το αγορι εχει αλλαξει διευθυνση και πηγε αγια παρασκευη πανω απο την ερτ,τωρα τι λαμογιες παραπανω κανει και την βγαζει αφου ειναι ξενοικιαστο το διαμερισμα στη μαξιμιλιανου μαλλον καποιος ακομα θα κλεει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για δωσε λεπτομερειες ρε φιλε γιατι το χασαμε απο την πιατσα το παιδι

      Διαγραφή
  114. Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ BUSY ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=25434:2013-09-12-15-33-29&catid=8:2012-02-11-12-50-51&Itemid=8 ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ , ΧΟΝΤΡΕ ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ . ΝΑ ΤΡΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΥΠΟΟΝ ΒΡΩΜΕΡΟ ΕΡΠΕΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ 210-3401111 Η 11012 Η 210-3205227 ΟΣΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. O xristaras einai paidi tzimani kai ola afta ta lete giati de 8a mporese pote na ton ftasete. Ante na xa8ite giftoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΧΟΝΤΡΕ

      Διαγραφή
    2. ρε μπασταρδε που εχεις το θρασος να μας αποκαλεις εσυ εμας γυφτους .Ηρθες με λαμογιες και μας αρπαξες τα λεφτα φτωχων ανθρωπων που ακομα και οι γυφτοι εχουν μια αξιοπρεπεια σε αυτα.Γλοιωδες υποκειμενο σου ευχομαι οτι αρπαξες να τα φας σε γιατρους και δικηγορους

      Διαγραφή
    3. τοτε γιατι ολοι λενε οτι δε σε ξερουνε ρε παιδι τζιμανι??? και μακρια απο μενα και δεν ξερω τιποτε και καποτε συνεργαστηκα αλλα αφηστε με ησυχο και ποιος ειναι αυτος και δεν εχω σχεση μαζι του?? Μηπως φοβουνται τη φυλακη που θα πας και δεν θελουν να σε ακολουθησουν? Κοιταξε να μας στειλεις τα λεφτα που μας εχεις φαει γιατι στους δικηγορους θα τα δωσεις ολα,κι ας μη εχεις τιποτε στ ονομα σου.

      Διαγραφή
    4. Stin malakia kai sthn Papatza kai thn apatewnia sigoura se auto exeis DIKIO den prokeitai na ton ftasoume.

      Διαγραφή
  118. Χρηστάρα ξέρω πως πλέον δεν γράφεις εσύ τις παπαρολογίες που σκάνε κατά καιρούς αλλά οι πατσαβούρες.Η μία μάλλον πήρε τα χαμπάρια της και ξέρει ότι την βρίζεις τώρα,ξέρεις εσύ,την υφυπουργό όχι αυτή που παντρεύτηκες πριν από λίγες μέρες,την παιδίατρο για να μην μπερδεύεσαι.Εχεις πέσει σε συσπείρωση ατόμων που βγήκαν μπροστά για τις λαμογιές σου και πλέον ξέρεις ότι αυτό δεν πρόκειται όχι μόνο σε καλό να μην σου βγει,αλλά στο τέλος δεν θα έχεις και δικηγόρο να σε εκπροσωπήσει,γιατί ως γνωστόν πλέον,δεν μπαίνεις όχι μόνο σε αστυνομικό τμήμα,αλλά ούτε και σε εκκλησία γιατί φοβάσαι μην πέσει κανένας κεραυνός και σε κάψει...Λοιπόν για να συνοψίζουμε:Όλα πλέον βγήκαν στην φόρα και να ξέρεις πως από εδώ και πέρα ακόμα και την σκιά σου θα βλέπεις και θα τρομάζεις που από ότι ακούγεται χέστης είσαι από κοντά και αλητήριος ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ.Αυτό ήσουν πάντα...Από μικρό παιδί...Σου άρεσε να δημιουργείς με το μυαλό σου σενάρια μυθομανίας και τώρα που μεγάλωσες,ξέροντας πως πλέον η ζωή δεν σου έχει δώσει περιθώρια,γιατί σαν παιδί ονειρεύεσαι και λες "όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω...".Και καλά έκανες και όλοι ονειρευόμασταν κάτι.Εσύ όμως μεγάλωσες.Και μέσα σου είδες πως είσαι ένα μηδενικό.Ενα τίποτα.Η μυθομανία σου σε έπνηξε και άρχισες τις απατεωνιές.Ξέρω πως δεν το καταλαβαίνεις αυτό,αλλά κατά βάθος,πολύ βάθος,άπατα ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ...
    Ξέρεις γιατί?Γιατί ποτέ δεν τόλμησες να πάρεις πραγματικά την ζωή στα χέρια σου και να είσαι αυτός.Ο ένας.Οπως όλοι.Πάντα ήσουν παράσιτο σε κάποιον ρόλο.Οικονομολόγος(χαχαχαχαχαχαχα),Δημοσιογράφος(χαχαχαχαχαχαχααχαχα)Υπουργός(χαχαχαχαχαχαχαχαχα),Ασφαλιστικός μεσάζοντας(χαχαχαχαχαχαχαχαχα)Διαφημιστής(χαχαχαχαχαχαχαχα)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Πάντα παρασιτούσες κάπου και απομυζούσες από τις ζωές άλλων...Κάποιοι πέθαναν από την στεναχώρια τους,δεν στο λέω για να συγκινηθείς ξέρω πως το τομάρι σου δεν συγκινείται από τέτοια,μόνο εάν χάσεις λεφτά κλαις,απλά να ξέρεις πως εγώ είμαι η θεραπεία και η δικαιοσύνη η αντιβίωση σου....Και σύντομα,όπως και άλλες παρασιτικές ασθένεις,θα βγεις από τον ξενιστή σου και θα φανείς πραγματικά σε όλους αυτό που πραγματικά είσαι....Ένα άχρηστο υποκείμενο και παράσιτο της κοινωνίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Σε λιγο έτσι θα μοστραρει ο χοντρος με τις πατσαβούρες του
    http://gaidouristas.blogspot.gr/2013/10/blog-post_31.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. re xontre empistevesai thn dikaiosynh alla afth den se empistevetai xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Χοντρέ καλησπέρα.
    Απόψε είπα να σου γράψω για να καταλαβεις οχι εσύ αλλά οι γύρω σου τι πραγματικά είσαι.Και όταν λέω γύρω σου,εννοώ και οι άνθρωποι που νομίζουν ότι είσι κάποιος.Σκοπός μου είναι να αποκαλύψω το ποιος είσαι στον κόσμο.Και να καταλάβουν και οι πατσαβούρες-καμμένα χαρτιά πλέον και αυτές από την ζωή-ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ.
    Απόψε είμαι ο καθρέφτης σου.
    Λοιπόν κάποτε όπως όλοι ήσουν μικρό παιδί.Πρέπει μικρός να σου έλεγαν ότι ήσουν έξυπνο παιδί,γιατί από τον τρόπο που μιλάς φαίνεται ότι έχεις μία έπαρση στην φωνή σου.Ότι εγώ κάποιος είμαι.Και από ότι φαίνεται στο καλιέργησαν οι γονείς σου,και ποιος δεν θέλει να παινέψει το παιδί του και ειδικά αγόρι?
    Τότε άρχισε η βάση για το μπέρδεμα.Δεν σου έμαθε κανείς ότι η εξυπνάδα και η δύναμη για να παγιωθούν,πρέπει να φανούν και να αποδειχθούν.Στο σχολείο παπάρας θα ήσουν και απο μικρός θα έλεγες ψέμματα.Άκυρα παιδικά ψέμματα,όπως λίγο πολύ όλοι έχουμε πει για να καλύψουμε ένα κομμάτι φυσιολογικής ανασφάλειας και κατωτερότητας που μπορεί να δημιουργηθεί.Αλλά εσύ Χριστάρα,τα πίστευες.Ψέμματα για την οικογένειά σου στην αρχή,μπορεί να ήσουν και από φτωχή οικογένεια και να ντρεπόσουν,αλλά δυστυχώς δεν βρέθηκε κανείς να σου διδάξει την περηφάνεια.Τελος πάντων.Στην εφηβεία,σίγουρα χόντρυνε το πράγμα και εκεί πραγματικά πρέπει να σε πήραν στο ψιλό.Εκεί δεν είχε δικαιολογίες ότι ήσουν παιδάκι,εκεί οι γροθιές και οι κλωτσιές στο εγώ σου πρέπει να πόναγαν.Οτι είσαι άρρωστος ψεύτης.Και εκεί έγινες κακός σαν άνθρωπος,έβγαλες μίσος γιατί κατάλαβες ,ότι ο χαρακτήρας σου ήταν ψεύτικος.Δεν ήξερες ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.Ταξίδι στην θάλασσα κάνεις χωρίς πυξίδα?Οχι.
    Ετσι και εσύ χάθηκες.Και το ψέμμα έγινε πυξίδα.Κάπου εκεί όλοι οι φίλοι σου πέρασαν κάπου,εσύ πουθενά.Γιατί?Για την παπάτζα φίλε και τη σάλτσα δεν μπαίνεις πανεπιστήμιο.Εκεί θέλει πόνο αίμα και δάκρυ.Κάτι που σου είναι άγνωστα. Ασφαλιστάκος έγινες,και είμαι σίγουρος,όταν φόρεσες το πρώτο σου κουστούμι το πρόβαρες για πολυυυυυυ ώρα.Είμαι σίγουρος πως έλεγες από μέσα σου:"Έτσι ντύνονται οι άνθρωποι.Με λεφτά!!!!!Οι λεφτάδες!!!!!Αν το φοράω θα κάνω και λεφτά!!!!!!"Σου φουσκώσαν λίγο και τα μυαλά με τα lifestyle τα ασφαλιστιλήκια,αυτή είναι οι δουλειά τους άλλωστε,να βρίσκουν ΚΑΙ μαλάκες για να κάνουν την δουλειά τους.Εσύ όμως....Την παραείδες.
    ΤΟ μεροκάματο όμως δύσκολα βγαίνει και τα λεφτά γίνονται AKOMA πιο δύσκολα.Κια κάπου εκεί η παπάτζα ξεκινά...Εκανες μικροαπατεωνιές για καιρό,και είδες πως έβγαινε το χαρτζιλίκι,σε πήγαν και σε μία λέσχη έβγαλες 5 ψιλα στην αρχή και ένοιωσες με το δάχτυλο στο μουνάκι μέσα...ΘΕΟΣ.
    Μετά όμως?Ξεκίνησε να γλυκαίνεται ο Χρηστάρας...Δάγκωνε 100-200 ευρώ στην αρχή κανείς δεν τον κυνήγησε.Και εκεί Ο Χριστάρας είπε,θα σας γαμήσω όλους,θα σας δαγκώσου όλους.10.000.000 Ελληνες θα σας φάω έστω και 1 ευρώ.Η ιστορία μετά γνωστή...Υπουργεία,Δημοσιογραφοκουραδιές σε κανάλια της πούτσας και παντου παντου παντου παντου παντου παντου ΔΑΓΚΩΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Πάμε τώρα στις πατσαβούρες.
    ΞΕΡΕΙΣ ΧΟΝΤΡΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΖΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΓΕΓΧΟ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ,ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΒΟΘΡΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΥΡΙΖΕΙ!!!!!!
    ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΕΙ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ...
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΕ ΔΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΟΥΡΙΣΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. http://www.youtube.com/channel/UCymYuzGETnBDwwDWDenpo4Q

    http://politikokontrast.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ..ΑΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Ρε χοντρε θες να πας και σε εφημεριδα να δουλεψεις και εκει κοσμο?ξερεις εσυ που λεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Τελικά πόσα δόντια εχεις και δεν σε μπαγλαρώνουνε?Πρόσεξε όμως ολοι μαζι θα πάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. https://www.facebook.com/politikokontrast?fref=ts

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΤΟ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ

      Διαγραφή
  127. http://aggelies.vres.gr/aggelia.php?aggelia_id=10170

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. και πουσαι χοντρε. υπαρχουν και τα πλαστα συμβολαι που φλομωσεσ το κοσμο. οσο και να προσπαθεισ να τα ξεχασεισ ή να τα μαζεψεισ καποιοι ηδη ταχουν καταθεσει. απελπισμενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. http://aggelies.ae.gr/ad-show.php?adid=72

    http://www.aggelioseto.gr/2046-pyramid-epe/user_listings.html

    http://www.nextdeal.gr/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%91%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/item/13011-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%91%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-PYRAMID-%CE%95-%CE%A0-%CE%95.html



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. TO TILEFONO TOU 8ELOUME POU EBGAINE OTAN ARXIZAME NA ZHTAME TA LEFTA MAS KAI EBRIZE. ALLA POTE DEN IR8E SE RANEBOU. ASE POU EXAFANISTIKE AFINONTAS KAI FESIA STO GRAFEIO NIKIA KOINOXRISTA REFMA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΦΕΣΙΑ ΤΡΕΛΑ. ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΕΧΕΙ ΛΕΡΩΣΕΙ. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙς ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ, ΕΚΦΟΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΧΟΜΠΥ, ΜΕΤΑ ΤΙς ΓΥΝΑΙΚΕς ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ ΤΗΛ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ 6943671444 ΚΑΝΑ ΚΛΕΜΕΝΟ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΥ ΠΡΟΦΑΝΩς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. re file gia pes perissotera. to tilefono den to sikonei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. αν θέλεις να εκτονωθείς πήγαινε στην Τράπεζα της Ελλάδος με τα χαρτιά σου ,στο τμήμα για τις ασφάλειες και κατείγγειλε την περίπτωσή σου.Κάντε το ΟΛΟΙ .Δεν πρόκειται να γλυτώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. re file phga kai telika tzifos.mou eipan oikonomikh astinomia ki alla tetia. telika 8a katalixo sti minisi

      Διαγραφή
    2. ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΝΤΑΡΑΚΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΑΧΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ..........

      Διαγραφή
    3. 8a pao pali mia mera me ta soixeia pou exo. otan les perimenei ki alla atoma ti ennoeis?ego xero kapoius pou ekanan kataggelies sthn oikonomikh astynomia kai sto sdoe.

      Διαγραφή
  134. Λοιπον να ξερετε πως ευχαριστω για τα τηλεφωνα και τα mail ατoμων που εξαπατηθηκαν απο αυτον τον απατεωνα,και να ξερετε πως η μονη λυση ειναι η μηνυση.Μονο ετσι θα ξετρυπωσει.
    Σε ραντεβου ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ να μην πηγαινει γιατι ,μαλακας ειναι να παει να φαει και ξυλο και να ρεζιλευτει?Σοβαρευτειτε λιγο και καντε κατι μεσω της δικαστικης οδου.Το μονο το οποιο μπορει να ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΤΡΥΠΩΣΕΙ Ο ΑΧΡΕΙΟΣ ειναι η μηνυση.Κοστιζει ναι το ξερω αλλα να ξερετε πως εκει πονταρε το καθικι.Οτι κανεις δεν θα τον κυνηγησει.Και ομως οταν επικοινωνησα και βρεθηκα με τους ανθρωπους προς ευχαριστη εκπληξη μου ειδα πως τον κηνυγα πολυς κοσμος.Λεφτα να παρετε πισω,ξεχαστε το δεν προκειται να δωσει ΦΡΑΓΚΟ.
    εγω Δευτερα θα καταθεσω μηνυση και θα του παρω και τα σωβρακα,και θα τον χωσω και φυλακη.Αν και απο οτι εχω πληροφορηθει αυτος γι'αυτα που κατηγορειται θα φαει 20 με 30 χρονακια μεσα και αλλες δυο τυπισσες που εμπλεκονται η μια ειναι μεσα στα σκατα χωμενη και θα μπει οσο και αυτος και η αλλη μαλλον θα φαει κανα 7αρι σαν συνεργος σε συσταση συμμοριας.Αυτη που παντρευτηκε προσφατα νομιζω απο οτι θυμαμαι.Λοιπον τα ψεμματα τελος εαν θελετε να διεκδηκησετε ελατε μαζι μας στις δικογραφιες που του εχουμε ετοιμασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. egine allh mia kataggelia gia tis asfaleies. gia na doume ti tha tou kanoun an kai argoun. alla den peiraei apo oti eida se ligo tha theloun mia ntoulapa mono gia parth tou apo tis katggelies. tote na doume pios tha gelaei kai tha poulaei tsampouka.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Ποθ ειναι εξαφανισμενο το χοντροπαιδο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Ρε τι θυμηθηκα. Το χοντρο και λιγδιαρη. που τα μουσαντανια ασφαλιστηρια νομιζει οτι ταχουμε ξεχασει αλλα οταν τον τον καλεσουν να δω πως θα τα διακιολογησει. αντε χοντρε και στα δικα σοθ να γινεις πρωτη φιρμα

    http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/384000/epiheirisi-tis-astynomias--gia-maimoy-asfalistiki-etaireia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Χιλιάδες οδηγοί την «πάτησαν» κι έπεσαν θύματα της σπείρας που εξέδιδε πλαστά ασφαλιστήρια. 17 συλλήψεις έχει κάνει μέχρι τώρα η αστυνομία, ανάμεσά τους και ο 42χρονος «εγκέφαλος».
    Σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για τα - κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της απάτης κατά συναυτουργία, κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση, πλαστογραφία μετά χρήσεως κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση,
    πρόληψης και καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες (ξέπλυμα μαύρου χρήματος) καθώς και ποινικές αλλά και διοικητικές παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας.
    Για την εξάρθρωση της σπείρας σημαντική ήταν η συμβολή των αρμόδιων Εισαγγελικών Αρχών, της Εποπτεύουσας Αρχής, της Διεύθυνσης Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (Δ.Ε.Ι.Α.), της Τράπεζας της Ελλάδος και άλλων Φορέων και Αρχών της ασφαλιστικής αγοράς.
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!!!


    ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΟΥ ΧΟΝΤΡΕ.ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ (ΣΕ ΚΙΛΑ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΔΕΙΑ)

      Διαγραφή
  139. χρονια πολλα λαμογιο.....στη φυλακη!!!!! χαχαχα
    εχουν παθει πλακα στην εποπτεια ιδιωτικης ασφαλισης μαζισου. σουρχεται ο φακελοσ κατακεφαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. giortazeo o xontros. na tou efxithoume polla xronia na paei vathia sti filaki.
    pos ti vgazeis re xontre tora me ti krisi. ti lamogies kaneis pali?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. http://athensmagazine.gr/portal/newsnpeople/72640#.Usa2mtJdUjF

    Μωρη γαμιώλα χοντρέ πάλι νο1 στα charts εισαι,δεν λες να πεσεις με τιποτα!!!!
    Αλλά στο εβαλα αυτο το Link για να δεις πως θα μοστράρει η φάτσα σου μαζί με τις αλλες δυο πατσαβουρες οταν σκάσει και η δικη σου ιστορια στα κανάλια...Μην αγχωνεσαι,τωρα που αρχιζουν τα δικαστηρια και θα μετρας στο κεφαλι φυλακες οπως λεγαμε στο στρατο,θα δεις την πουτσα να κατευθυνεται με ιλλιγγιώδη ταχυτητα στο στομα και στον κωλο σου και δεν θα προλαβεις να καλυψεις τιποτα πουτανακι...Απο το τηλέφωνο εισαι σκληρος και βριζεις και μαναδες,αλλα να ξερεις καποιος οταν σε ξαναπαρει τηλεφωνο και θα του λες τα ιδια,ξερεις εσυ,γαμω τη μανα σου τον πατερα σου και τα συναφη τα ωραια,θα ειναι να ξερεις το περισσοτερο 10 μετρα μακρυα σου...Γι αυτο μην μιλας γιατι σε βλεπω να τρως φαπες ξαφνικα οπως θα μιλας στο τηλεφωνο και να γινεσαι ρομπα...Και οχι μονο αυτο,απλα εαν σηκωσει αυτος χερι πανω σου θα σου αφησει μονιμο κουσουρι,να το θυμασαι για παντα στην φυλακη...Γιατι πρωτοχρονια του 15 θα κανεις εκει....Αντε γεια πουσταρα καλη χρονια σε εσενα και στην καριολα σου την νο2 αυτη που παντρευτικες,γιατι η νο1 κοιταει πως να βγαλει την ουρά της απέξω αλλα δεν την βλέπω να τρωει λιγοτερα απο εσενα οτι και να καει...Νασοπουλου,οπως έλεγε και η κινηματογραφικη ατακα,"ειναι αργα για δακρυα Στελλα..."
    Η Νο2 ξερει οτι σιγα σιγα σφιγγουν τα γαλατα και τα δικα της και νομικα και οικονομικα,και ξερω πως η μονη σωτηρια σου χοντρε ειναι να καταστρωσεις και κανενα αλλο σχεδιο...Αλλα τα ψωμια σου ειναι λιγα...
    Ααα, να μην ξεχασω γνωρισα ενα συμμαθητη σου απο το πολυκλαδικο λυκειο που πηγαινες...Για να δεις ποσο μικρος ειναι ο κοσμος....Και τωρα καταλαβα οτι ολο αυτο σου ειναι ψυχολογικο...
    Ψευτη και μαλακα σε λεγανε και οτι σε ειχανε ξεφτυλισει κανα δυο φορες ωραια και ειχες βγαλει τον πραγματικο σου χαρακτηρα...Ο γιος του μεγαλοεπιχειρηματια....Χαχαχαχαχα!!!!!!!
    Αραγε ξερει ο πατερας σου το ποσο μαλακας ειναι ο γιος του ή περιμενει να το μαθει απο τις εφημεριδες και την ΤV?
    Λαμογιο,απατεωνας,παπατζης,αχρειος και σπουπιδι της κοινωνιας ενα μιασμα και μισο εισαι...
    Αλλα τωρα παμε...Να δουμε το τελος σου....
    Τα λεμε πουσταρα και να χαρεις τις τελευταιες μερες σου εξω...Γιατι απ'οτι φαινεται θα βγεις γερος απο τον Κορυδαλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Γιατι να μην γινει δημοφιλης απο τωρα και αλλου Ανοιγεται τη σελιδα που ο φιλος παραπανω αναφερει για να τον μαθουν και αλλου Χτυπηστε τωρα το καραγκιοζη :

    http://athensmagazine.gr/portal/newsnpeople/72640#.Usa2mtJdUjF

    Καλη χρονια λαμογιο ξεκινησε ωραια για σενα!!!!! αλλα καλητερα για μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. οπου μπορειτε να γραψετε σχολια σε ολα τα sites σχετικα με απατεωνες να κοινοποιειτε και αυτη τη σελιδα http://gaidouristas.blogspot.gr/2012/08/blog-post_27.html
    να διαδοθει παντου για να μη την πατησουν και αλλοι σαν κι εμας,και να διαβαζουν τι κουμασια κυκλοφορουν στην πιατσα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή