Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ



Αυτός είναι ο εγγονός της 84χρονης που την σκότωσε και την τεμάχισε [εικόνα]


Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι και οι συγγενείς της 84χρονης γυναίκας από τα Πατήσια μετά την αποκάλυψη πως ο 28χρονος εγγονός της Φώτης Λυρόπουλος είναι αυτό ο ο οποίος την δολοφόνησε αγρίως και στην συνέχεια την τεμάχισε.
Ο 28χρονος εγγονός της στο παρελθόν εργαζόταν ως τοπογράφος και έμενα στη Λούτσα, ενώ το τελευταίο διάστημα ήταν άνεργος. Ο Λυρόπουλος, ο οποίος δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν τις Αρχές, ήταν διαζευγμένος και είχε έναν γιο ενός έτους, ενώ τον τελευταίο καιρό είχε σχέση με μια μεγαλύτερη γυναίκα η οποία είχε τρία παιδιά από προηγούμενο γάμο, αναφέρει η Espresso.

Γιατί δολοφόνησε την 84χρονη

Οπως αποκάλυψε στην Αστυνομία ο 28χρονος, επισκεπτόταν πολύ συχνά την ηλικιωμένη γιαγιά του προκειμένου να τον ενισχύσει οικονομικά. Ωστόσο η 84χρονη του ασκούσε έντονη κριτική για την προσωπική ζωή του, κάτι που τον εξόργισε ιδιαιτέρως και όταν αρνήθηκε να του χορηγήσει εκ νέου χρήματα, ο 28χρονος «θόλωσε» και προχώρησε το ειδεχθές έγκλημα.

Πως έγινε το στυγερό έγκλημα

Οπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ, η δολοφονία σημειώθηκε όταν «τις πρωινές ώρες της 21/08/2013, ο δράστης επισκέφθηκε τη γιαγιά του στο σπίτι της, όπου μετά από μεταξύ τους διένεξη, τη μαχαίρωσε στο λαιμό και στη συνέχεια αποχώρησε, αφού μετέφερε το πτώμα στο μπάνιο. Πρωινές ώρες της επομένης, επέστρεψε στο διαμέρισμα, όπου αφού τεμάχισε με μαχαίρι και πριόνι το πτώμα, το τοποθέτησε μέσα σε νάιλον σακούλες και σακβουαγιάζ και το μετέφερε με το αυτοκίνητό του, αρχικά στην οικία του και το ίδιο βράδυ στον κάδο απορριμμάτων, όπου και βρέθηκε».

Η αστυνομία τονίζει επιπλέον πως ο δράστης για να αποπροσανατολίσει την έρευνα των διωκτικών Αρχών και να δημιουργήσει την εντύπωση ληστείας, ερεύνησε επιλεκτικά τους χώρους του διαμερίσματος και αφαίρεσε κοσμήματα, τα οποία εκποίησε τις επόμενες ημέρες σε διάφορα ενεχυροδανειστήρια της περιοχής.
Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 28χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, διάφορα κοσμήματα και ένα τσεκούρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου