Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΚΥΛΙΩΝ

 


Μαζικές και οργανωμένες δολοφονίες σκύλων στην Κόρινθο .. 

Η “συμμορία” ξαναχτύπησε

Κατά περίεργο τρόπο από τα 6 περίπου νεκρά αδέσποτα σκυλιά στο κέντρο της πόλης βρέθηκε μόνο 1 το οποίο αυτομάτως παραπέμπει στην εκτίμηση ότι με την επιβεβαίωση του θανάτου τους τα πτώματα μαζεύονταν για να κατευθυνθούν προς άγνωστο ακόμη προορισμό.

Μεγάλο θέμα προκύπτει και πάλι στην Κόρινθο μετά τη νέα μαζική δολοφονία 16 περίπου σκύλων (σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αυτών που τα τάιζαν) τόσο στο κέντρο της Κορίνθου όσο και στην παραλία "Καλάμια".



Τα τηλέφωνα έσπασαν μετά την κτηνώδη ενέργεια αγνώστων να κάνουν μαζική εκκαθάριση στο κέντρο της πόλης και την παραλία λίγο πριν τις γιορτές του Πάσχα.



Σύμφωνα με πληροφορίες από τους "Ζωόφιλους Νομού Κορινθίας" όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της 8ης Απριλίου περί τις 11 το βράδυ στο κέντρο της πόλης. Η επιχείρηση φαίνεται να διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.



Κατά περίεργο τρόπο από τα 6 περίπου νεκρά αδέσποτα σκυλιά στο κέντρο της πόλης βρέθηκε μόνο 1 το οποίο αυτομάτως παραπέμπει στην εκτίμηση ότι με την επιβεβαίωση του θανάτου τους τα πτώματα μαζεύονταν για να κατευθυνθούν προς άγνωστο ακόμη προορισμό. Τα μόνα στοιχεία που βρέθηκαν στην πλατεία "Περιβολάκια" ήσαν ίχνη από αίμα και εμετό.



Το μοναδικό σκυλί που βρέθηκε νεκρό ήταν στην παιδική χαρά πίσω από το Πανεπιστήμιο (δείτε φωτο). Το άτομο το οποίο βρήκε νεκρό ένα εξ' αυτών προέβη σε καταγγελία αλλά γυρνώντας στο σημείο, το σκυλί είχε ... εξαφανιστεί.



Την επόμενη ημέρα η "εκκαθάριση" συνεχίστηκε στην παραλία "Καλάμια" όπου σύμφωνα πάλι με εκτιμήσεις 10 ακόμη σκυλιά θανατώθηκαν ακαριαία πιθανότατα με φυτοφάρμακα και το οποίο σύμφωνα με τους Φιλόζωους παραπέμπει σε οργανωμένη επιχείρηση μαζικής δολοφονίας,



Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ομάδας "Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας", κ. Βασίλη Μειδάνη οι πρακτικές αυτές δεν είναι καινούριες αφού συνηθίζονται οι "εκκαθαρίσεις" λίγο πριν τις γιορτές του Πάσχα και τον Δεκαπενταύγουστο.



Ο ίδιος μας ανέφερε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για την ταυτότητα των δραστών.



Φαίνεται λοιπόν ότι κάποιοι είναι πιο "ζώα" και από τα ζώα και το χειρότερο είναι ότι κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Ελπίζουμε ο Θεός να αποδώσει δικαιοσύνη και σε αυτούς για ακόμη μια μαζική δολοφονία των "φίλων του ανθρώπου".



Η ζωή δεν μπορεί να είναι σεβαστή μόνο όταν έχει ψήφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου