Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

Κυριάκος και Μαρέβα


Ο Μητσοτάκης απειλεί τα ΜΜΕ επειδή αποκάλυψαν το σκάνδαλο με τη σύζυγό του

Αντί να δώσει απαντήσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τη σύζυγό του Μαρέβα και τον Σταύρο Παπασταύρου (Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ) κρύβεται πίσω από τις ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας και απειλεί τα ΜΜΕ με αγωγές.

Μην μπορώντας, λοιπόν, να αντιμετωπίσει την αλήθεια και τις αποκαλύψεις κατάματα μόνο του μέλημα είναι να φιμώσει τον Τύπο στην Ελλάδα. 

Η Λεωφόρος Συγγρού σημειώνει σε ανακοίνωσή της - και με αφορμή τις ανακοινώσεις του κυβερνώντος κόμματος -  πως μπροστά στα ολέθρια αδιέξοδο στα οποία οδηγούν τους Έλληνες, "ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας και το παρασύστημά τους" εξελίσσονται από "συνώνυμο της εξαπάτησης και του ψέματος σε συνώνυμο της λασπολογίας και της χυδαιότητας".

Η Νέα Δημοκρατία, μάλιστα, δεν μένει μόνο εκεί αλλά προχωρά ένα βήμα παραπέρα, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά μηνύσεις και αγωγές. Επισημαίνει χαρακτηριστικά πως απάντηση στην αθλιότητα και τη συκοφαντία των δημοσιευμάτων "που χωρίς ντροπή υιοθετεί και αναπαράγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα δώσει η ελληνική Δικαιοσύνη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου