ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΛΟΓΙΣΜΟΥ 
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΛΟΓΙΣΜΟΥ

Παρά το ότι δε συνηθίζουμε να ενημερωνόμαστε από την τηλεόραση για τις εξελίξεις στη χώρα μας μια μικρή γρίπη μας καθήλωσε σ΄ αυτό το μαρτύριο.

Παρακολουθήσαμε σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, κρατικά και ιδιωτικά, μια παρέλαση της ίδιας είδησης, σχηματισμένης με περίπου την ίδια δομή λόγου.
Προσπαθούν να περάσουν, όπως όλοι ξέρουμε, στον κόσμο ότι μεταξύ του να σε υποδουλώσουν και το να σε αφήσουν να πεθάνεις πρέπει να επιλέξουμε την υποδούλωση.
Έρχονται σήμερα να μας πούνε ότι ο δρόμος που επέλεξαν οι Έλληνες πολιτικοί μέχρι σήμερα όχι μόνο ήταν ο σωστός αλλά ήταν και ο μοναδικός δρόμος που θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε. Έρχονται βέβαια σε αντίθεση στα μέχρι χτες λεγόμενα, που αναθεμάτιζαν πολιτικούς και μη για τα δρώμενα τους.

Όπως είχαμε γράψει και παλαιοτέρα η χώρα μας είναι τα τελευταία χρόνια σε ένα ύπουλο πόλεμο, ένα πόλεμο συμφερόντων απέναντι σε ένα αόρατο εχθρό που εδώ και πολλά χρόνια έχει απλώσει τα δίχτυα του στην Ελληνική οικονομία και κοινωνία αποδομώντας σταδιακά την Ελληνική οικονομία και κοινωνία παρεμβαίνοντας σε θεσμούς, συνήθειες και αξίες.
Μελετώντας την ιδιοσυγκρασία του Έλληνα εδώ και δεκαετίες κατάφεραν να βρουν τη φόρμουλα για να υποδουλώσουν τον ποιο επικίνδυνο εχθρό του διεθνούς σιωνισμού και καπιταλισμού, το Ελληνικό πνεύμα.
Το Ελληνικό πνεύμα που έβγαινε πάντα μπροστά τους σε κάθε τι .. στη σκέψη, στις τέχνες, στον πολιτισμό, στις επιστήμες.
Αφού με ψεύτικες υποτροφίες και υλικά αγαθά πήραν κάθε φωτεινό μυαλό από τον Ελληνικό χώρο σβήνοντας τα φώτα στην Ελλάδα, άρχισαν να εξαγοράζουν πολιτικές συνειδήσεις και παίζοντας πονηρά με τη ματαιοδοξία του πεινασμένου από στερήσεις και πολέμους Έλληνα διέθεσαν πακτωλό χρημάτων για να κοιμίσουν και να αλλοτριώσουν το Νεοέλληνα.
Σε αντάλλαγμα για τα φτηνά, τάχα, δάνεια και τις ευκολίες που προσέφεραν στον Ελληνικό λαό με ύπουλο τρόπο εγκατέστησαν επιχειρήσεις-ρυθμιστές της οικονομικής ζωής της χώρας μας. Από το χονδρικό και λιανικό εμπόριο τροφίμων μέχρι τη βιομηχανία, τη βιοτεχνία, τα ιατρικά μηχανήματα, τα γεωργικά μηχανήματα, φάρμακα και εφόδια αλλά και κάθε καταναλωτικό προϊόν.

Μετέφεραν στον Έλληνα τη ματαιοδοξία των υλικών αγαθών τα οποία βέβαια κατασκευάζονται στη χώρα τους απαξιώνοντας τα Ελληνικής κατασκευής και προέλευσης τα οποία τις περισσότερες φορές ήταν κατά πολύ καλύτερα από τα εισαγωγής. Το κατάφεραν προβάλλοντας το πρότυπο του υποδουλωμένου πολίτη τους που δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα γρανάζι μια κουρδισμένης μηχανής λέγοντας στον Έλληνα αυτός είναι ο πολιτισμός που πρέπει να φτάσεις, αυτός είναι ο στόχος σου.
Η λύση του αδιεξόδου είναι μιά και μοναδική και είναι αποτέλεσμα μακράς συνομιλίας μας με φίλους οικονομολόγους και ειδικούς τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Ο εκδιωγμός των επιχειρήσεων ξένων συμφερόντων από την Ελληνική επικράτεια και στροφή της κατανάλωσης σε προϊόντα Ελληνικής κατασκευής και προέλευσης. Μόνο έτσι οι ξένοι κατακτητές θα καταλάβουν ότι ο Έλληνας είναι ξανά δυνατός και μπορεί να είναι αυτός ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. 
Μόνο με τον πόνο του χρήματος καταλαβαίνουν καθώς τίποτα άλλο δε τους συγκινεί.

Καταναλώνοντας μόνο Ελληνικά προϊόντα από Ελληνικά χέρια η δύναμη της παραγωγής μένει στη χώρα μας και δίνει δουλειά σε Ελληνικά χέρια τα οποία μαστίζονται από την ανεργία. Η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων σε συνδυασμό με ένα επιθετικό μάρκετινγκ θα φέρει εξαγωγές και μαζί μ΄ αυτές και πλούτο που ελπίζουμε αυτή τη φορά να μοιραστεί αναλογικά σε όλη την Ελληνική επικράτεια.
Θα φέρει ξανά ανάπτυξη προοπτική και ελπίδα σε κάθε πολίτη θα διώξει το σκοτεινό γκρι και τις θολωμένες σκέψεις του φέρνοντας την αισιοδοξία και το χαμόγελο.
Για να μπορέσει η Ελλάδα μας να σταθεί ξανά στα πόδια της και το Ελληνικό πνεύμα να είναι αυτό που θα οδηγεί στις εξελίξεις και την πρόοδο φέρνοντας ξανά πίσω τη δημοκρατία και την πρόοδο και όχι την υποδούλωση και το μεσαίωνα που οι άρχοντες της Ευρώπης θέλουν να επιβάλουν καθώς φοβούνται την ισχυρή θέληση ενός λαού.


Η ομάδα των Gaidouristas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου