ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ GAIDOURISTASΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ GAIDOURISTASΣε συζήτηση που είχαμε όλα τα μέλη της ομάδας των Gaidouristas σχετικά με την ψήφο μας στις εκλογές 6ης Μαΐου 2012 αποφασίσαμε ομόφωνα τα παρακάτω

Δε θα ψηφίσουμε κόμματα ή βουλευτές που με την υπογραφή τους έφεραν στην Ελλάδα την τρόικα και το μνημόνιο. Ο Ελληνικός λαός θα πρέπει σε πρώτη φάση να τους στείλει στα σπίτια τους και μετά στο εδώλιο του κατηγορουμένου για να αποφασίσει κάποιος δίκαιος δικαστής (αν υπάρχει) αν πρέπει να πληρώσουν για τα αδικήματα που έχουν κάνει.

Δε θα ψηφίσουμε ακροδεξιά και φασιστικά κόμματα που πιστεύουμε ότι βάζουν την χώρα μας σε επικίνδυνες περιπέτειες.

Δε θα ψηφίσουμε δημοσιογράφους γιατί τους θεωρούμε αναπόσπαστο κομμάτι της δημιουργηθήσας κατάστασης καθώς με το ύπουλο και ύποπτο παιχνίδι τους χειραγώγησαν τις μάζες ανεβάζοντας και κατεβάζοντας κυβερνήσεις σύμφωνα με τα συμφέροντα τους και όχι με βάση τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού.
Πιστεύουμε πως ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να κινηθεί και κατά του κλάδου αυτού όπως κινείται και κατά των βουλευτών αποκόβοντας την εξουσία από τους επικίνδυνους αυτούς εκφραστές συμφερόντων.
Οι μεγαλοεκδότες έπαιξαν ένα μεγάλο παιχνίδι για να φέρουν χρήμα στα χρεοκοπημένα μαγαζιά τους. Αφού εξαγρίωσαν το κόσμο κατά των πολιτικών κάνοντας πρώτη είδηση τα αβγά και τα γιαούρτια κατάφεραν να μη μπορεί κανείς να βγει στο δρόμο να ζητήσει ψήφο, ανάγκασαν τους υποψηφίους να πάνε σ΄ αυτούς για την προβολή τους σε τηλεόραση τύπο και internet παίρνοντας τεράστια ποσά (και μαύρα).

Δε θα ψηφίσουμε γιατρούς για όλα τα εγκλήματα οικονομικά και ηθικά που έχουν κάνει σε βάρος του Έλληνα πολίτη και καλούμε ανεξάρτητους και πατριώτες δικαστές να δικάσουν και να αποπέμψουν όλα τα άθλια υποκείμενα που με τις μίζες τα φακελάκια και τις υπερσυνταγογραφήσεις μας έφεραν εδώ.
Και αυτοί θα πρέπει να έχουν την τύχη των πολιτικών του μνημονίου και των δημοσιογράφων.

Δε θα ψηφίσουμε δικηγόρους γιατί πιστεύουμε πως και αυτοί έχουν συμβάλει στην ίδρυση παρακράτους αδίκου, που αποφασίζουν μαζί με επίορκους δικαστές, σύμφωνα με οικονομικά πολιτικά ή ιδιοτελή συμφέροντα για την τύχη κάθε ενός από εμάς που προσφεύγει στη δικαιοσύνη.
Όλοι αυτοί είναι υπεύθυνοι για την συγκαλύψει πολλών εγκλημάτων και θα πρέπει να δικαστούν και να πληρώσουν για τα αδικήματα που έχουν υποπέσει.

Δε θα ψηφίσουμε πολιτικούς μηχανικούς και αρχιτέκτονες καθώς όλοι αυτοί έχουν βάλει τον Έλληνα ιδιοκτήτη σε δαιδαλώδεις περιπέτειες με μόνο σκοπό την συνεχή εμπλοκή τους για εισροή εσόδων προς τον κλάδο τους. Έχουν δε δημιουργήσει μια μορφή παρακράτους μαζί με τις αμαρτωλές πολεοδομίες.

Δε θα ψηφίσουμε συγγενείς ή ανθρώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης γιατί έχουν ιδρύσει μια συμμορία εκβίασης των πολιτικών καταστάσεων και προσπαθούν να έχουν πάντα δικούς τους ανθρώπους στο κοινοβούλιο προκειμένου να διαμορφώνουν αποφάσεις με βάση τα συμφέροντα τους.

Δε θα ψηφίσουμε κανένα που έχει περγαμηνές από τεράστια πανεπιστήμια του εξωτερικού αλλά θα προτιμήσουμε κάποιο που θα κατέχει διπλώματα Ελληνικής παιδείας.

Δε θα ψηφίσουμε κανένα βουλευτή που έχει κυβερνήσει πάνω από δυο τετραετίες καθώς πιστεύουμε πως ότι είχε να προσφέρει σ΄ αυτό τον τόπο το έδωσε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να καλλιεργούνται άρχοντες και τζάκια πολιτικών αλλά να κυβερνούν τον τόπο οι ικανοί και οι άξιοι.

Δε θα ψηφίσουμε το ΚΚΕ για την ιστορική του διαδρομή από την προδοσία του εμφυλίου το 89 αλλά και τον υποκριτικό ισχυρισμό ότι δε κυβέρνησε ποτέ. Κυβερνά κάποιος όχι μόνο με τις αποφάσεις του αλλά και με το σαμποτάζ του.

Δε θα ψηφίσουμε κανένα που έχει υπηρετήσει σε δημόσιο αξίωμα τοποθετημένος από ιδιοτελή πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα μέχρι σήμερα.

Δε θα ψηφίσουμε ανθρώπους “ πορφυρογέννητους” που ποτέ στη ζωή τους δε δούλεψαν και μεγάλωσαν με μόνο σκοπό την κατάκτηση της εξουσίας αντίθετα θα στηρίξουμε ανθρώπους που αυτοδημιούργητους που ξέρουν με τι κόπο βγαίνει ένα ημερομίσθιο και ξέρουν τον πόνο της μείωσης ενός μισθού καθώς και την αγοραστική του αξία.

Δε θα ψηφίσουμε ανθρώπους του σιωνισμού και της μασονίας καθώς και των club της τάχα φιλανθρωπίας των λιονταριών των τίγρεων κλπ. οι οποίοι αν και κρύβονται καλά είναι σχετικά εύκολο να τους εντοπίσεις.

Δεν θα ψηφίσουμε υποψήφιους από το μαρτυρικό χωριό των Ανωγείων και της γύρω περιοχής γιατί πιστεύουμε πως εκμεταλλευόμενοι την ιστορία και τη λεβεντιά, ιδρύθηκε μια ιδιότυπη ομερτά που στηρίζει ή ανέχεται τη δημιουργία ενός τεράστιου αποστήματος για την Κρήτη.
Δε θα ψηφίσουμε υποψήφιους που το επίθετο τους τελειώνει σε –άκος ή σε –όγλου .. οι λόγοι γνωστοί.

Θέσαμε πολύ υψηλά τον πήχη της ψήφου μας θεωρώντας πως αυτές οι εκλογές που πολλοί θέλουν να περάσουν απαρατήρητες είναι ίσως πιο κρίσιμες και από του 1974.
Με γνώμονα την αγάπη για την Ελλάδα θα ψηφίσουμε κάποιο που δε θα είναι σε όλα τα παραπάνω ΔΕΝ και δεν πρόκειται να χαρίσουμε την ψήφο μας στο λευκό το άκυρο ή την αποχή καθώς τα θεωρούμε ανεύθυνη πράξη.
Ανοχή και περίοδος χάριτος δε δίδεται σε κανένα και εδώ θα είμαστε από το μικρό αυτό χώρο να πολεμήσουμε τις επιλογές μας αν αυτές κατευθύνουν το πλοίο ξανά στην ξέρα.
Τουλάχιστον με το χέρι στην καρδιά θα έχουμε τη συνείδηση μας ήσυχη.
Η κοινωνία προχωρά και δε κοιτά ούτε πίσω ούτε δεξιά.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ GAIDOURISTAS

4 σχόλια: