Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΜΕ ΣΤΕΜΑ


Πριγκιπικοί γάμοι σήμερα! Παντρεύεται ο πρίγκιπας Γουίλιαμ της Αγγλίας με την παρ’ ολίγο εργαζόμενη Κέιτ Μίντλτον στο αββαείο του Ουέστμινστερ του Λονδίνου.Και βάλθηκαν όλα τα αστικά Μ.Μ.Ε, κανάλια και εφημερίδες, να μας βομβαρδίζουν τους εγκεφάλους με πλήθος εικόνες και κείμενα, για να μας καταστήσουν μαλάκες με την προβολή μέχρι αηδίας αυτού του γεγονότος. Φυσικά, οι εκπορνευμένοι γραφιάδες μαζί με τις κουσκουσιάρες κότες των μεσημεριανάδικων τηλεοπτικών σκουπιδιών μιλούν για «κοσμοϊστορικό» γεγονός (μέχρι και… «επανάσταση» το ανακήρυξαν κάποιοι από τον παραπάνω δημοσιογραφικό συρφετό). Και κάθεται ο συλλλογικός έλληνας μαλάκας, δηλαδή το πλήθος των μεμαλακισμένων οπαδών την όποιας παρελθούσης και παρούσης Εξουσίας, και αυνανίζεται τηλεπαθητικώς, σαν στερημένος ηδονοβλεψίας, με τους… «γάμους» των ιστορικών αυτών εκτρωμάτων.
Τα Μ.Μ.Ε της Εξουσίας δεν κατασκευάζουν μόνο χαλκευμένες ειδήσεις: Πρώτιστο ιδεολογικό τους λειτούργημα είναι να παράγουν και να αναπαράγουν μαλάκες. Στα πλαίσια της αποστολής τους αυτής θα διαβάσει κανείς κι ένα πλήθος άρθρων για το παραπάνω γαμήλιο γεγονός. Για παράδειγμα, το «έγκριτο» ΒΗΜΑ (28.4.2011) δημοσίευσε… πέντε (5) άρθρα. Σε ένα απ’ αυτά, με τίτλο  «Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον πριγκιπικό γάμο στη Βρετανία» διαβάζουμε και τα ακόλουθα:
«Η νύφη, η ακριβής ώρα προσέλευσης της οποίας γίνεται αντικείμενο “χοντρών” στοιχημάτων στο Λονδίνο θα καταφτάσει συνοδευόμενη από τον πατέρα της Μάικλ Μίντλτον, φορώντας ένα νυφικό ο σχεδιαστής του οποίου παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. Μάλιστα για να μην υπάρξουν διαρροές στον Τύπο, το φόρεμα ράβεται μέσα στο παλάτι του Μπάκινχαμ και αναμένεται να κοστίσει περισσότερα από 300.000 ευρώ. Σύμφωνα με έγκυρες βασιλικές πηγές, τον σχεδιασμό του φορέματος της έχει κάνει η ίδια η μέλλουσα πριγκίπισσα. Το νυφικό αναμένεται να είναι φτιαγμένο από σατέν και δαντέλα ιβουάρ χρώματος με μαργαριταρένια κουμπιά, ενώ η “απαραίτητη” ουρά θα έχει μήκος τρία μέτρα. Η Κέιτ θα αφήσει λυτά τα μαλλιά της και θα φοράει μία τιάρα που ανήκει στα κοσμήματα του βρετανικού στέμματος».
Το ΕΘΝΟΣ (28.4.2011) θέλησε να προσθέσει μια πινελιά… σεξ. Τίτλος άρθρου: «Κέιτ: Ονειρεύτηκα ότι παντρευόμουν γυμνή» «Ο βασιλικός γάμος πλησιάζει και το άγχος της νύφης Κέιτ Μίντλετον έχει “χτυπήσει” κόκκινο. Εδώ οι νύφες παντρεύονται κοινό θνητό και αγχώνονται να πάνε όλα καλά, πόσο μάλλον έναν πρίγκιπα και μελλοντικό βασιλιά. Με όλο αυτό το άγχος, λοιπόν, η γλυκιά Κέιτ στριφογύρναγε στον ύπνο της, καθώς έβλεπε έναν τρομερό εφιάλτη (…) Είδε, λέει, ότι ήταν γυμνή μπροστά σε όλο το πλήθος την ώρα του γάμου της…»
Στο ίδιο «υψηλό» επίπεδο σχολιάζουν τον γάμο και τα άλλα αστικά Μ.Μ.Ε. Εκείνα, όμως, που οργίασαν όλες αυτές τις ημέρες και συνεχίζουν να οργιάζουν πραγματικά με τα δημοσιογραφικά τους σχόλια είναι τα κανάλια, τα οποία αφιέρωσαν πολύωρες εκπομπές τους στο γεγονός. Ανάμεσά τους και η κρατική ΝΕΤ. Κι ενώ αυτά τα Μέσα βρήκαν τόσο τηλεοπτικό χρόνο και δημοσιογραφικό χώρο να αφιερώσουν στους πριγκιπικούς γάμους, δε βρήκαν μια στιγμή ή ένα μονόστηλο για την Παγκόσμια Ημέρα της Μνήμης των Εργατών, που καθιερώθηκε για τα εργατικά ατυχήματα.
Φαίνεται ότι ο Προλετάριος είναι για όλους αυτούς αόρατος, αν όχι ανύπαρκτος. Εδώ, να μου πείτε, υπάρχουν και αρκετοί αυτοεπικαλούμενοι «αριστεροί» που αμφισβητούν την ύπαρξη της Εργατικής Τάξης! Δεν είναι τυχαίο ότι κι αυτοί προβάλλονται ασυστόλως από τα ίδια καθεστωτικά Μέσα, τα οποία επιδεικνύουν τόση δουλοπρέπεια και θαυμασμό στους κάθε είδους πρίγκιπες με κάθε ευκαιρία. Όμως για τους «αριστερούς» αυτούς θα μιλήσουμε άλλοτε. Επειδή τώρα θέλω να γράψω λίγα λόγια γι’ αυτούς που ξέχασαν όλα τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε.
Η 28η Απριλίου είναι η «Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία» ή, πιο συνοπτικά, η «Διεθνής  Ημέρα Μνήμης Εργατών». Στόχος μια τέτοιας καθιέρωσης είναι η επικέντρωση του διεθνούς ενδιαφέροντος στα θέματα πρόληψης ατυχημάτων και επαγγελματικών ασθενειών.
Σύμφωνα με στοιχεία της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (Δ.Ο.Ε):
2.000.000 άνθρωποι χάνουν τη ζωή από εργατικά ατυχήματα και επαγγελματικές ασθένειες, κάθε χρόνο, σε όλο τον κόσμο.
Σε 270.000.000 υπολογίζονται τα εργατικά ατυχήματα και 160.000.000 τα περιστατικά επαγγελματικών ασθενειών.
440.000 εργαζόμενοι χάνουν τη ζωή τους από επικίνδυνες ουσίες (100.000 από άσβεστο).
Ένας εργαζόμενος πεθαίνει κάθε 15 δευτερόλεπτα, 6.000 κάθε ημέρα.
Το συνολικό κόστος των ατυχημάτων και των ασθενειών ανέρχεται ετησίως στο 4% του ακαθάριστου παγκόσμιου προϊόντος.
Συμπέρασμα: Η Εργασία σκοτώνει πιο πολλούς ανθρώπους απ’ ότι οι Πόλεμοι.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας δίνει η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία, 159.500 άνθρωποι πέθαναν πέρσι στην Ευρωπαϊκή Ένωση λόγω επαγγελματικών ασθενειών, ενώ 5.580 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εν ώρα εργασίας. Το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ), με αφορμή την Διεθνή  Ημέρα Μνήμης Εργατών ανακοίνωσε ότι συνέβησαν το 2010 στην Ελλάδα 94 θανατηφόρα εργατικά ατυχήματα. Αλλά για τις επαγγελματικές ασθένειες δυστυχώς η Ελλάδα δε… διατηρεί στοιχεία. Ίσως γι’ αυτό τα καθεστωτικά ΜΜΕ προτίμησαν να θάψουν την όποια αναφορά στη Διεθνή Ημέρα των Προλεταρίων και επικεντρώθηκαν στους πρίγκιπες και στα άλλα σάπια που επιζούν ακόμα και κυβερνούν αυτόν τον κόσμο. Να είναι, όμως, βέβαιοι όλοι όσοι τα κατέχουν και τα διευθύνουν ότι θα έρθει η Παγκόσμια Ημέρα που θα τους  «θάψουμε» κι εμείς, μαζί με τους πρίγκιπες και τους κωλοσφουγγάριους των κάθε είδους Εξουσιών.

Πηγή

2 σχόλια:

  1. "Να είναι, όμως, βέβαιοι όλοι όσοι τα κατέχουν και τα διευθύνουν ότι θα έρθει η Παγκόσμια Ημέρα που θα τους «θάψουμε» κι εμείς, μαζί με τους πρίγκιπες και τους κωλοσφουγγάριους των κάθε είδους Εξουσιών.."

    ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο υπάρχουν δούλοι, υποτακτικοί και οσφυοκάμπτες θα υπάρχουν και άρχοντες να τους κυβερνούν …

    ΑπάντησηΔιαγραφή