Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


Ένας 30χρονος Mεσαρίτης συνελήφθη από από αστυνομικούς του ΤΑΕ Μεσαράς και αναζητείται ο 29χρονος συνεργός του , για παραβάσεις των νόμων περί όπλων, ναρκωτικών και ζωοκλοπής.
Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους μετά τις καταγγελίες ότι κατέχουν ναρκωτικές ουσίες αλλά και ότι συχνά πυκνά διασκέδαζαν με άσκοπους πυροβολισμούς. Σε έλεγχο που έγινε στα σπίτια τους , στις Μάκρες του Δήμου Φαιστού, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέυηκαν και κατασχέθηκαν : ένα κυνηγετικό όπλα, και μία γεμιστήρα "πειραγμένη", κάλυκες από καλάσνικοφ και φυσίγγια.
Στην συνέχεια έγινε έρευνα στην αγροικία τους στην περιοχή "Γαλατού" όπου εντοπίστηκαν τρία γλαστράκια με δενδρύλλια κάνναβης, μία νάιλοn συσκευασία με 28 σπόρους κάνναβης, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης περίπου 6 γρ. και μία ζυγαριά ακριβείας.
Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίστηκαν και στο κοπάδι που βρισκόταν εκεί , όπου και διαπ;iστωσαν ότι είχαν 58 αιγοπροβατοειδή χωρίς κωδικό προέλευσης (ενώτια) και χωρίς να έχουν καταθέσει σχετική κτηνοτροφική δήλωση.
Τα ζώα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν με μεσεγγύηση, ενώ ερευνάται το νόμιμο της κατοχής τους.
Την σχετική προανάκριση έχει αναλάβει το Α.Τ Μοιρών.

Πηγή

Σημείωση Gaidouristas
Αυτή είναι ακριβώς η νοοτροπία που κάνει όλους εμάς στην ομάδα να καταδικάζουμε και να θέλουμε να ανατρέψουμε.
Αυτά τα θρασύδειλα ανθρωπάρια που χωρίς όπλα και ψευτοαντριλήκια θα ήταν για 2 χαστούκια, ντροπιάζουν όλους εμάς και δίνουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα αυτού του πολύπαθου τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου