Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ
Την πολιτική δίωξη στελεχών της ΕΡΤ ζητά ο Γιάννης Μιχελάκης

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι, πλέον, ξεκάθαρο ότι σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα η δημόσια τηλεόραση αδυνατεί να διασφαλίσει τα αυτονόητα, δηλαδή, την αντικειμενικότητα και την εγκυρότητα στη μετάδοση των ειδήσεων.


Οι διορισμένοι από το ΠΑΣΟΚ, ιθύνοντες της ΕΡΤ, συνεχίζουν απτόητοι τα περίεργα παιχνίδια, όχι μόνο......αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, αλλά και «μαύρης» προπαγάνδας. Οι εμπνευστές της έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια. Δεν πάει άλλο.

Είναι επιτακτική ανάγκη για αλλαγές -εδώ και τώρα- στη διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης. Η αντικειμενική ενημέρωση από την ΕΡΤ αποτελεί δημόσιο αγαθό. Γι’ αυτό και η δημόσια τηλεόραση δεν μπορεί να λειτουργεί σαν όργανο ενός κόμματος που καταρρέει».
Σχόλιο Παραπολιτικής:
Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ζητά ξεκάθαρα την απομάκρυνση στελεχών της ΕΡΤ γιατί ο ίδιος θεωρεί ότι είναι φίλοι/ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για ακόμα μια απολαυστική επίδειξη "ιδιοκτησίας" των κρατικών ΜΜΕ από επιφανή στελέχη του κομματικού μας συστήματος.

Κι όλα αυτά από το κόμμα που επί Ρουσόπουλου είχε μετατρέψει την ΕΡΤ σε μια ακριβοπληρωμένη μηχανή προπαγάνδας που υπερχρέωσε τον κρατικό προϋπολογισμό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου