Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ


Στο εδώλιο χειρουργός για "φακελάκι"


Στο εδώλιο χειρουργός για "φακελάκι"

Γυναίκα από τη Γεωργιούπολη Χανίων τον κατηγορεί ότι ζήτησε ... χαριστικώς 3.000 ευρώ για να χειρουργήσει τον πατέρα της - Η δίκη αναβλήθηκε για τον Ιούνιο

Στο εδώλιο κάθισε σήμερα καθηγητής χειρουργικής, διευθυντής της γενικής χειρουργικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ, με την κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 61χρονος χειρουργός ανέλαβε τον Ιανουάριο του 2008 να χειρουργήσει τον 60χρονο πατέρα της οικογένειας από τη Γεωργιούπολη Χανίων, ο οποίος είχε πολύποδα στο παχύ έντερο. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η οικογένεια, ο γιατρός ζήτησε - και μάλιστα ... χαριστικώς, επειδή η οικογένεια δεν είχε χρήματα - το ποσό των 3.000 ευρώ.
Η καταγγελία έγινε σε μεταγενέστερο χρόνο από την κόρη του 60χρονου. Η γυναίκα κατήγγειλε την υπόθεση στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου όταν πληροφορήθηκε ότι η οικογένεια έδωσε τα χρήματα στο γιατρό. Ο 60χρονος ασθενής, ωστόσο, μετεγχειρητικά παρουσίασε επιπλοκές, γεγονός που τον ανάγκασε να μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο για 1.5 χρόνο, ενώ υπεβλήθη και σε νέα επέμβαση στο ΠΑΓΝΗ, από την οποία δεν έχει συνέλθει ακόμη.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η οικογένεια, τη δεύτερη φορά που πήγε ξανά στο ΠΑΓΝΗ, ο γιατρός ήταν ιδιαίτερα απαξιωτικός, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήθελε ... κι άλλα χρήματα!
Από την πλευρά του ο χειρουργός αρνείται τις κατηγορίες. Η δίκη αναβλήθηκε για τις 7 Ιουνίου του 2012, εξαιτίας της απουσίας του συνηγόρου υπεράσπισής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου