Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΤΕ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΣεξουαλική παρενόχληση Γαβαλά στη φυλακή


Ποιες είναι οι δύσκολες στιγμές που περνάει ο γνωστός μόδιστρος; Τι συνέβει στο Λάκη Γαβαλά μέσα στη φυλακή.
Μια από τις πιο δυσάρεστες εμπειρίες της χλιδάτης ζωής του ζει ο μόδιστρος Λάκης Γαβαλάς. Και το χειρότερο που αντιμετωπίζει ο Λάκης είναι ο σεξουαλικός ρατσισμός μέσα στις φυλακές. Φωνές ακούγονται από όπου περνάει και σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες προχώρησαν σε λεκτική σεξουαλική παρενόχληση με τον επιχειρηματία να παραμένει ψύχραιμος, σύμφωνα με το fimes.gr.
Ο Λάκης Γαβαλάς ούτως ή άλλως θα μεταφερθεί στην Άμφισσα, αφού κρίθηκε προφυλακιστέος, παρά τις προσπάθειες των δικηγόρων του να αφεθεί ελεύθερος, ύστερα από την καταβολή του ποσού της τάξεως του 20% από το χρέος των 150.000 ευρώ προς το Δημόσιο, λόγω μη καταβολής Φ.Π.Α.
Σχετικός θόρυβος έχει δημιουργηθεί και στην Άμφισσα με τους κρατούμενους να είναι ενθουσιασμένοι με τον «υψηλό» συγκρατούμενό τους Λάκη Γαβαλά. Δεν τον δέχτηκαν σε δύο φυλακές. Ύστερα από τις επιστολές των διευθυντών των φυλακών του Κορυδαλλού και της Χαλκίδας, που αναφέρουν ότι οι φυλακές δεν χωράνε άλλους κρατουμένους, παρά μόνο στις τουαλέτες, ο επιχειρηματίας θα μεταφερθεί στην Άμφισσα, ως προσωρινά κρατούμενος.
Πάντως εκτιμάται ότι οι δικηγόροι του Λάκη Γαβαλά θα καταφέρουν να αποφυλακιστεί σύντομα από τη φυλακή, με τη διαδικασία αυτή να ολοκληρώνεται μέσα στο μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου