Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ



Τοκογλύφοι – φονιάδες πίσω από τους αυτόχειρες της Κρήτης

 

 

Στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών της χώρας αλλά και της ΕΥΠ έχουν μπει οι 106 αυτοκτονίες (την τελευταία τριετία) και οι πολλαπλάσιες απόπειρες επιχειρηματιών και επαγγελματιών της Κρήτης.
Ο λόγος είναι, σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες του diktionews.gr, οι αλλεπάλληλες πληροφορίες που καταφθάνουν στα γραφεία των διωκτικών αρχών και οι οποίες κάνουν λόγο για την ύπαρξη μεγάλου κυκλώματος τοκογλύφων στη Μεγαλόνησο, μπροστά στο οποίο αυτό της Θεσσαλονίκης – το οποίο εξαρθρώθηκε πρόσφατα – φαίνεται «ως δουλειά ερασιτεχνών» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε υψηλόβαθμο στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αθήνα.
Τα στελέχη της ΕΛΑΣ αλλά και της Οικονομικής Αστυνομίας σε στελέχη με συναδέλφους τους της ΕΥΠ έχουν αποδυθεί σε έναν αγώνα συλλογής κάθε πληροφορίας που είναι δυνατόν να ρίξει φως στο νέο κύκλωμα του οποίου τα πλοκάμια φτάνουν μέχρι την Αθήνα ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρακλάδια του δρουν και σε νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου.
«Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για οποιαδήποτε επιτυχία» ανέφερε στο diktionews.gr ο ίδιος υψηλόβαθμος αστυνομικός. Πάντως στο μικροσκόπιο έχουν μπει και οι δικαστικοί αγώνες που έχουν ξεκινήσει συγγενείς αυτοχείρων οι οποίοι γνώριζαν από πρώτο χέρι τις οικονομικές δοσοληψίες των ανθρώπων τους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου