Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ


Βαριόταν και να χειροκροτήσει...   

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι οπαδοί της ΝΔ στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή κατά την άφιξή του στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» όπου διεξάγεται το προσυνέδριο της ΝΔ.
Οι οπαδοί του κόμματος και οι απλοί πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο του ξενοδοχείου τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα, ενώ δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που τον πλησίασαν προκειμένου να τον αγκαλιάσουν και να τον φιλήσουν. «Είσαι παλίκαρος, βάστα γερά» ακούγεται σε κάποια στιγμή στο βίντεο να λέει κάποιος από τους συγκεντρωμένους στον κ. Καραμανλή ο οποίος ανταποκρίθηκε στη θερμή υποδοχή του κόσμου μοιράζοντας χαμόγελα και χειραψίες.

Μαύρος, αράπης από τα μπάνια, ο Καραμανλής μπήκε στην αίθουσα και κάθισε στην πρώτη σειρά, έτοιμος να αρχίσει τα χασμουρητά.
Μόλις ο Σαμαράς άρχισε να λέει - το γνωστό παραμύθι- για επενδύσεις και ανάπτυξη, οι άλλοι χειροκροτούσαν κι αυτός αραχτός στην καρέκλα του, κοίταζε με βλέμμα απλανές το χάος. Ξαφνικά το...πήρε χαμπάρι - τον σκούντησε ο Μιχελάκας που καθόταν δίπλα του- κι άρχισε κι αυτός να βαράει, βαριεστημένα, μα πολύ βαριεστημένα, παλαμάκια. Μεγάλη πλάκα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου