Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑΠούλησαν νεαρή Βουλγάρα σαν σκλάβα στη Λευκάδα -Την κρατούσαν με τη βία για να δουλεύει

Θύμα αγοραπωλησίας είχε πέσει μία νεαρή Βουλγάρα, η οποία έφτασε στη Λευκάδα ως «εμπόρευμα», καθώς την είχαν πουλήσει σαν σκλάβα.

Η 21χρονη κοπέλα εντοπίστηκε σε ένα συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων, όπου την κρατούσαν με τη βία, προκειμένου να την υποχρεώνουν να εργάζεται εκεί. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από έρευνες της αστυνομίας στη Λευκάδα της προηγούμενες ημέρες. Οπως διαπιστώθηκε, δύο Βούλγαροι- ένας άνδρας και μία γυναίκα- έφεραν το θύμα στην Ελλάδα και παρέδωσαν την 21χρονη έναντι αμοιβής σε έναν 55χρονο Ελληνα. Ο τελευταίος με τη σειρά του «πούλησε» την κοπέλα σε 52χρονο Ελληνα, ο οποίος και την κρατούσε με τη βία στο συγκρότημα των ενοικιαζόμενων δωματίων.

Οι δύο Ελληνες συνελήφθησαν, ενώ αναζητούνται οι δύο Βούλγαροι που εμπλέκονται στην υπόθεση. Στο σπίτι του 55χρονου συλληφθέντα μάλιστα βρέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, 14 φυσίγγια και μία σιδερογροθιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου