Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014

ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ .. ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ !!!Ο Ηλίθιος της χρονιάς

Αντί να ευχαριστήσει τον άνθρωπο που βρήκε το κινητό τηλέφωνο που είχε πέσει από την κοπέλα που συνόδευε, τον έκανε μαύρο στο ξύλο και τον έστειλε στο νοσοκομείο με σοβαρότατα τραύματα.

Το εξωφρενικό περιστατικό συνέβη στις 19.30 το απόγευμα της Παρασκευής, στην Πλατεία Δασκαλογιάννη, όταν ένας άνδρας είδε να πέφτει η συσκευή του κινητού τηλεφώνου από την τσάντα μιας νεαρής κοπέλας. Όπως ήταν επόμενο το σήκωσε και αντί να το βάλει στην τσέπη του και να φύγει, που τελικά μάλλον ΕΤΣΙ έπρεπε να πράξει, όντας έντιμος έσπευσε να προλάβει την γυναίκα και να της το δώσει.

Αντί ωστόσο να ακούσει ευχαριστώ για την πολύ καλή του πράξη, δέχτηκε μια πρωτοφανή άγρια επίθεση του ανεγκέφαλου “άντρα” που συνόδευε την κοπέλα, ο οποίος στην αρχή άρχισε να τον κτυπά με ένα μπουκάλι στο κεφάλι και εν συνεχεία με γροθιές στο πρόσωπο !!!

Στο σημείο μαζεύτηκε πολύς κόσμος ο οποίος και ειδοποίησε ασθενοφόρο αλλά και την Αστυνομία, ωστόσο ο πανηλίθιος δράστης κατάφερε να διαφύγει ενώ ο έρημος ο άνθρωπος που είπε να κάνει μια καλή πράξη κατέληξε σε ιδιωτική κλινική της πόλης όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του  Ηλίθιου, που σίγουρα διεκδικεί και μάλιστα χωρίς ανταγωνισμό, το Όσκαρ του ηλίθιου της χρονιάς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου