Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ !!

c




ΕΚΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΤΟΝ 5ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ!

Εκτός δικαστικού σώματος πρωτοδίκης που ασελγούσε στον ανήλικο γιο του
Οριστικά και αμετάκλητα εκτός δικαστικού σώματος έθεσε με απόφαση της η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας 49χρονο πρώην Πρωτοδίκη Διοικητικών Δικαστηρίωνο οποίος καταδικάστηκε γιατί υποχρέωνε τον 5χρονο γιο του να ικανοποιεί τις αρρωστημένες σεξουαλικές του επιθυμίες.

Οι σύμβουλοι Επικρατείας έκριναν πως η «τυχόν παραμονή του στην υπηρεσία θα έθιγε σοβαρά το κύρος της Δικαιοσύνης και θα καθιστούσε αδύνατη την άσκηση των δικαστικών του καθηκόντων».

Ο πρώην δικαστικός λειτουργός έχει εκτίσει την ποινή των 6 ετών που του επέβαλε το δευτεροβάθμιο δικαστήριο – πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 13 χρόνια – αλλά αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία που τον έστειλε στη φυλακή ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για σκευωρία που έστησε σε βάρος του η πρώην σύζυγό του καθώς και ότι το παιδί του αντιμετωπίζει προβλήματα αντιληπτικής ανικανότητας.

Ο 49χρονος , έδωσε μεγάλη δικαστική μάχη και έχει προσφύγει ακόμη και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Μάλιστα, επικαλούμενος αυτή την κίνηση επιχείρησε να καθυστερήσει την απομάκρυνση του από το σώμα.
Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, όμως, απέρριψε όλα του τα αιτήματα και του έδειξε την πόρτα της εξόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου