Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΣΜΕΝΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ;;

Ποινικά υπόλογος για "ψευδή αναφορά στις αρχές" είναι από χθες ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης, καθώς σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για την υπόθεση της πανάκριβης Φερράρι του.

Ο Μιχ. Χατζηγιάννη, αφέθηκε χθες το απόγευμα ελεύθερος από τις αρμόδιες αρχές ενώπιον των οποίων οδηγήθηκε μετά τη σύλληψή του στο τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, ωστόσο διατάχθηκε περαιτέρω προανάκριση ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Πρόκειται για μια συγκεχυμένη υπόθεση που αφορά στη δήλωση του λογιστή του τραγουδιστή περί κλοπής των πινακίδων του πανάκριβου αμαξιού, ωστόσο, φέρεται να  διαπιστώθηκε ότι αυτή ήταν ψευδής και έτσι η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος τόσο του λογιστή όσο και του ίδιου του τραγουδιστή.

Η δήλωση κλοπής έγινε χθες και σύμφωνα με αυτή «στις 24-25 Αυγούστου κι ενώ το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στη Γλυφάδα, εκλάπησαν οι πινακίδες του». 
Η αστυνομία όμως προχώρησε σε έρευνα από την οποία φέρεται να προέκυψε πως από το 2009 το αυτοκίνητο βρισκόταν προς πώληση σε έκθεση αυτοκινήτων και οι πινακίδες ήταν στα χέρια υπαλλήλου. 

Μετά από αυτό ο τραγουδιστής και ο λογιστής του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που απήγγειλε κατηγορία για ψευδή αναφορά στις αρχές (230ΠΚ) και διέταξε περαιτέρω προανάκριση ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση. Και οι δυο αφέθηκαν ελεύθεροι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου