Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

sillipsi


Δεν είχε τον Θεό του 35χρονος ναρκομανής στη Ρόδο! Έκλεψε νεκρούς από τροχαίο

Δεν είχε το Θεό του ένας 35χρονος εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες , ο οποίος έφθασε στο σημείο χθες το πρωί να κλέψει τα προσωπικά αντικείμενα των δύο ατόμων που είχαν εμπλακεί στο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που έγινε στον Αρχάγγελο της Ρόδου!
Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθη επʼ αυτοφώρω για κλοπή αντικειμένων από όχημα που είχε εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα στη Ρόδο.

Επιπλέον ο δράστης κατείχε ναρκωτικές ουσίες. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την rodiaki.gr συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου ένας 35χρονος ημεδαπός σε βάρος των οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για «κλοπή», «περιύβριση νεκρών», «κατοχή ναρκωτικών» και «έκθεση».
.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι ο κατηγορούμενος αφαίρεσε από Ι.Χ.Ε. επιβατικό αυτοκίνητο, που είχε εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα στο 30ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Ρόδου-Λίνδου, δυο τσαντάκια μέσης με προσωπικά αντικείμενα-έγγραφα, αλλά κατά τη διαφυγή του έγινε αντιληπτός και ακινητοποιήθηκε από Αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου.
Τα κλεμμένα τσαντάκια με το περιεχόμενο τους κατασχέθηκαν.

Επίσης κατά τον έλεγχο που διενήργησαν στον δράστη αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου βρήκαν στην κατοχή του και κατάσχεσαν δυο ναρκωτικά χάπια και έξι σύριγγες, από τις οποίες οι δυο χωρίς προστατευτικά καπάκια.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου