Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΕΝΑ ΘΡΑΣΥ ΓΑΪΔΟΥΡΙ !!

Κομπίνα με «μαϊμού» πρακτορείο μοντέλων στη Θεσσαλονίκη -Εβαζε ανήλικες να φωτογραφίζονται γυμνέςΚομπίνα με «μαϊμού» πρακτορείο μοντέλων στη Θεσσαλονίκη -Εβαζε ανήλικες να φωτογραφίζονται γυμνές

Απίστευτη κομπίνα με «μαϊμού» πρακτορείο μοντέλων είχε στήσει ένας 51χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έβαζε τα θύματά του- αρκετές φορές ανήλικες- να φωτογραφίζονται γυμνά και στη συνέχεια πουλούσε το υλικό σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.
Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη την Παρασκευή στους Αμπελόκηπους, ενώ η δράση του είχε αποκαλυφθεί πέρυσι τον Οκτώβριο, όταν έκαναν καταγγελία δύο ανήλικες και τέσσερις ενήλικες. Ο 51χρονος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, «ψάρευε» τα θύματά του κυρίως από το διαδίκτυο, όπου εμφανιζόταν ως ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων και υποσχόταν στις έφηβες κοπέλες καριέρα, μεγάλη ζωή και πολλά χρήματα. Με αυτά τα επιχειρήματα, έπειθε τα κορίτσια να επισκεφθούν διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους, όπου τα φωτογράφιζε και τα βιντεοσκοπούσε. Το επίμαχο υλικό το προωθούσε -έναντι αμοιβής- σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Από τη δράση του, σύμφωνα με την αστυνομία, κατά την τελευταία δεκαετία κέρδισε 2,7 εκατομμύρια ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου