Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ


27062013anakoinwsh1

 Ευτύχιος Τζεμανάκης, o παιδεραστής

O Ευτύχιος Τζεμανάκης είναι o παιδεραστής που λειτουργούσε μέσω του Facebook όπου διάλεγε και παγίδευε τα θύματα του.
Με την κατηγορία του βιασμού κατ” εξακολούθηση ενός κοριτσιού μόλις οκτώ χρονών συνελήφθη ο 42χρονος Ευτύχιος Τζεμανάκης του Γεωργίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Τζεμανάκης, ο οποίος έχει γεννηθεί στα Χανιά και κατοικούσε στο Περιστέρι, ασέλγησε εις βάρος του παιδιού και συνελήφθη πριν από οκτώ ημέρες
Εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη για κατ” εξακολούθηση βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, καθώς και κατ” εξακολούθηση κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε το 14ο έτος της ηλικίας του.
Τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα με σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με το δελτίο της ΕΛ.ΑΣ

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 42χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 20-6-2013, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος 8χρονης ανήλικης ημεδαπής.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνησης ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα (12) έτη κατ’ εξακολούθηση και κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια μη συμπληρώσαντος το 14ο έτος της ηλικίας του κατ’ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον ΤΖΕΜΑΝΑΚΗ Ευτύχιο του Γεωργίου, που γεννήθηκε το 1971 στα Χανιά Κρήτης κάτοικο Περιστερίου Αττικής.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου