Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣΗ ΕΛ.ΑΣ. δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία...και οι φωτογραφίες ενός 31χρονου και της 30χρονης συζύγου του, που εμφανίζονταν ως λογιστές ή εφοριακοί σε ηλικιωμένους, προφασιζόμενοι ότι ενεργούν για λογαριασμό των παιδιών τους.

Πρόκειται για τον Τριαντάφυλλο Φλώρο, του Σωτηρίου και της Χρυσούλας, που γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα, ο οποίος συνελήφθη, και την Στυλιανή Στεργιοπούλου, του Αλεξάνδρου και της Νεκταρίας, που γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα και η οποία αναζητείται.

Το ζευγάρι, που ξεκίνησε την παράνομη δράση του τουλάχιστον τον Ιούλιο του 2013, εμφανιζόταν ως λογιστές ή εφοριακοί σε ηλικιωμένα άτομα και τους αποσπούσε χρήματα, προφασιζόμενο διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων, αποπληρωμή οφειλών κ.α. ενεργώντας υποτίθεται για λογαριασμό των παιδιών τους. 

Με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να εξαπατήσουν 12 άτομα ενός διέπραξαν και μία ληστεία εις βάρος 77χρονης, όταν η τελευταία αντιλήφθηκε ότι οι προθέσεις τους δεν ήταν τόσο αγνές. Το κέρδος που αποκόμισαν ανέρχεται στα 131.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου