Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΟΥ LIDL


ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ: Δείτε τι έκαναν τα Lidl για να μην καταλάβουμε την αύξηση του ΦΠΑ


Η καταγγελία μέσω των κοινωνικών δικτύων γίνεται με παρουσίαση των σχετικών...

αποδείξεων. Διαβάστε και δείτε στη συνέχεια τις αποδείξεις.

"Το Lidl διαφημίζει ότι καλύπτει την αύξηση του ΦΠΑ. Για όσους έπαιρναν συσκευασμενες σαλάτες θα θυμούνται ότι είχε τις Italiana 0.99 ευρώ και την tricolore 1.29 ευρώ. 

Με το που υπέγραψε η Ελλάδα το μνημόνιο και περιλάμβανε αύξηση 10% στα συσκευασμένα τρόφιμα και πριν ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή η σαλάτα Italiana πήγε 1.09 ευρώ και η tricolore πήγε 1.39 ευρώ. Αποτέλεσμα : 3-4 ημέρες πριν ψηφιστεί και γίνει νόμος η αύξηση 10% και αφού είχε αποφασιστεί ποία θα είναι η αύξηση από τα προαπαιτούμενα στο μνημόνιο, το Lidl αύξησε τα προϊόντα του ώστε η ημέρα της νομοθετισης του νέου ΦΠΑ να το βρει με την ήδη αυξημένη τιμή και τώρα βγαίνει ευθαρσώς με διαφήμιση στην τηλεόραση να μας πει ότι θα απορροφήσει το νέο ΦΠΑ. Αυτό λέγεται εξαπάτηση και υποτίμηση της νοημοσύνης του καταναλωτή".

Στην εικόνα (πατώντας πάνω θα τη δείτε σε μεγέθυνση) αριστερά είναι η απόδειξη της 26ης Ιουνίου και δεξιά η χθεσινή απόδειξη, με τις αυξήσεις, πριν την επιβολή του ΦΠΑ, που ξεκινά σήμερα. Σήμερα ο ΦΠΑ θα "χαριστεί" για να φτάσει η τιμή στα ίδια επίπεδα που ήταν πριν, ώστε να εμφανιστεί  ως "έκπτωση"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου