Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΑΝΗΛΙΚΗ

Συνελήφθη δάσκαλος χορού για βιασμό 15χρονης μαθήτριας

Στο σκαμνί του δικαστηρίου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 63χρονος δάσκαλος παραδοσιακών χορών που κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση σε 15χρονη μαθήτρια.
Ο 63χρονος είχε γνωρίσει την 15χρονη μαθήτρια σε πνευματικό κέντρο στη Ρόδο όπου παρέδιδε μαθήματα παραδοσιακών χορών. Ο δάσκαλος χορού είχε συλληφθεί στις 12 Μαρτίου 2012 έπειτα από καταγγελία της οικογένειας της ανήλικης όπου μάλιστα τα στοιχεία του είχαν δοθεί στη δημοσιότητα.
Στην απολογία του είχε αρνηθεί τις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος έπειτα από διαφωνία μεταξύ εισαγγελέα και ανακριτή, ωστόσο του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι και απαγόρευση εξόδου από την χώρα, της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και τέλος η απαγόρευση συναναστροφής του με ανήλικα παιδιά.
Ωστόσο, βάσει της κατάθεσης της 15χρονης, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου αποφάσισε με βούλευμα του την παραπομπή του 63χρονου σε δίκη κάνοντας δεκτή την πρόταση του ανακριτή.
Ο 63χρονος φέρεται να οδήγησε με το αυτοκίνητό του την ανήλικη σε ερημική τοποθεσία, όπου την αποπλάνησε και την ανάγκασε να προβεί σε ασελγείς πράξεις. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα ο 63χρονος επανέλαβε τις ίδιες πράξεις με την 15χρονη μαθήτρια κι άλλες φορές πριν συλληφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου