Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ !!

πολεμικος εξοπλισμος τανκ

Ανοίγουν κι άλλα στόματα για τις μίζες στα εξοπλιστικά

Με την κατάθεση του 83χρονου επιχειρηματία Πάνου Ευσταθίου συνεχίζονται σήμερα οι απολογίες για την υπόθεση με τις μίζες για εξοπλιστικά προγράμματα επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου και Γιάννου Παπαντωνίου στο υπουργείο Άμυνας, μετά τις αποκαλύψεις του πρώην υποδιευθυντή εξοπλισμών, Αντώνη Κάντα.


Ο 83χρονος, που λειτουργούσε ως αντιπρόσωπος γερμανικής εταιρείας από τη δεκαετία του ’80, έχει ήδη εκδηλώσει, μέσω του συνηγόρου του, την προθυμία του να συνεργαστεί με τις δικαστικές αρχές και να αποκαλύψει όσα γνωρίζει για τις παράνομες πληρωμές σε στελέχη του υπουργείου Άμυνας.

Μετά τον Πάνο Ευσταθίου, τη σκυτάλη θα πάρει ο 78χρονος Δημήτρης Παπαχρήστος, που κατονομάστηκε από τον Αντώνη Κάντα ως το άτομο που του έδωσε μίζα 750.000 ευρώ, ως εκπρόσωπος γερμανικής εταιρείας. Οι συνήγοροι του Δ. Παπαχρήστου δηλώνουν πως ο πελάτης τους είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με τις αρχές, όμως αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, μεταξύ των οποίων και προβλήματα μνήμης.

Αμφότεροι οι δύο μάρτυρες προσέρχονται σε απολογία ως κατηγορούμενοι για ενεργητική δωροδοκία κατά του Δημοσίου, παθητική δωροδοκία κατά του Δημοσίου και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου