Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΣΕΠΕΣAυτός είναι ο δήμαρχος με τα... 18 εκατ. ευρώ!(φωτο) 

Οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν δήμαρχο της Πελοποννήσου που εμπλέκεται με σκάνδαλο 18 εκατ. ευρώ έκαναν αίσθηση.

Σύμφωνα το «Έθνος της Κυριακής», οι καταγγελίες αφορούν τον πρώην δήμαρχο Βέλου - Βόχας στον Νομό Κορινθίας, Θοδωρή Λαμπρόπουλο, για τον οποίο οι οικονομικές διωκτικές αρχές φέρονται να έχουν εντοπίσει «τρύπα» στα οικονομικά του δήμου και των δημοτικών επιχειρήσεων, έπειτα από έλεγχο των διαχειριστικών χρήσεων κατά τη διάρκεια της θητείας του, ενώ παράλληλα ελέγχουν το «πόθεν έσχες» του αυτοδιοικητικού στελέχους σε βάθος δεκαετίας, αναζητώντας ποσά τα οποία δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από τα εισοδήματά του. Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν τον αφορούν οι καταγγελίες και πως είναι «καθαρός», καλώντας όσους επιθυμούν να ελέγξουν τους λογαριασμούς του.

Ο κ. Λαμπρόπουλος χαρακτηριζόταν ως ο «πατριάρχης» της τοπικής αυτοδιοίκησης, αφού διετέλεσε δήμαρχος έξι τετραετίες ενώ εκλέχτηκε για πρώτη φορά δήμαρχος το 1982 και έχει διατελέσει επί δύο θητείες πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων του Νομού Κορινθίας, πριν από την εφαρμογή του «Καλλικράτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου