Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ

Συνελήφθη 58χρονος για αποπλάνηση ανήλικου




Συνελήφθη 58χρονος για αποπλάνηση ανήλικου


Ανάστατη η κοινωνία όχι μόνο του Ηρακλείου αλλά και ολόκληρης της Κρήτης από την σύλληψη 58χρονου ο οποίος ασελγούσε σε ανήλικα παιδιά.
Όταν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου πληροφορήθηκαν  για τις διεστραμμένες ορέξεις του 58χρονου άρχισαν να τον παρακολουθούν.
Χθες το απόγευμα τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν ο 58χρονος Ηρακλειώτης ασελγούσε στο ανήλικο παιδί εδώ και δύο χρόνια.

Μάλιστα  στο 14χρονο αγόρι έδινε μικρά χρηματικά ποσά.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση ο 58χρονος επιχειρηματίας ασελγούσε και σε ένα αγόρι 17 ετών.
Και τα δύο παιδιά τα παρακολουθούν παιδοψυχολόγοι ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο εάν υπάρχουν και άλλα θύματα.
Η προανάκριση συνεχίζεται ενώ ο 58χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ηρακλείου.

Το δελτίο της αστυνομίας αναφέρει:

«Συνελήφθη, χθες (02.07.2014) το βράδυ, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, 58χρονος ημεδαπός για αποπλάνηση ανήλικου.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα ο 58χρονος ενήργησε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου (14χρονου) και όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση ο συλληφθείς, κατά την τελευταία διετία ενεργούσε κατ΄ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανηλίκου.

Επιπλέον κατά τη διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε ότι, ο 58χρονος ενήργησε κατ΄ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις τον τελευταίο χρόνο και σε βάρος ακόμη ενός 17χρονου.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, συνέλαβαν τον 58χρονο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της σύλληψης του αντιστάθηκε σθεναρά.

Η προανάκριση, συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο  συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ηρακλείου.»

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου