Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙ !!


Νέα Στύρα Εύβοιας: Ο ταβερνιάρης σκότωσε το αδέσποτο χτυπώντας του το κεφάλι με μια καρέκλα

Τα ξημερώματα της Πέμπτης ο ιδιοκτήτης μιας ταβέρνας στο λιμάνι των Νέων Στύρων Εύβοιας σκότωσε μπροστά στα μάτια πελατών και περαστικών έναν αδέσποτο σκύλο χτυπώντας τον στο κεφάλι με μια καρέκλα. Τα ουρλιαχτά του ζώου άκουσαν φιλόζωοι, οι οποίοι έσπευσαν επί τόπου και κάλεσαν στην Αστυνομία που δήλωσε αναρμόδια καθώς η περιοχή ανήκει στην δικαιοδοσία του Λιμενικού.

Ο δράστης αφού παραδέχτηκε ενώπιον και όσων δεν τον είδαν ότι σκότωσε το ζώο, διέφυγε από το σημείο όταν έφθασαν από το Λιμενικό ένας άνδρας και μια γυναίκα για να καταγράψουν το συμβάν γύρω στις 01:30.

Καταγγελία εις βάρος του δράστη κατέθεσαν στο Λιμεναρχείο Νέων Στύρων Εύβοιας οι αυτόπτες μάρτυρες και ο Κώστας Λιάπης, ιδιοκτήτης της ψησταριάς αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ο θηλυκός σκύλος - ηλικίας μόλις 3,5 μηνών - με σπασμένο κεφάλι μεταφέρθηκε από την Αργυρώ Γκελέρη εθέλοντρια του σωματείου Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης στο κτηνιατρείο της Ειρήνης Ταπούτης στη Νέα Λάμψακο Χαλκίδας αλλά λόγω της μη ανατρέψιμης κατάστασης του αποφασίστηκε να του γίνει ευθανασία στις 07:30 σήμερα το πρωί.

Ο A.Γ. κάτοικος της περιοχής εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι ο δράστης πρώτα δελέασε το ζώο για να έρθει κοντά του και μετά το ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου. Εξήγησε μάλιστα πως ο δράστης εκδηλώνει συχνά βίαιη συμπεριφορά και προς τα μέλη της οικογένειας του, τον 9χρονο γιο και την γυναίκα του και είναι γνωστό στους ντόπιους ότι δεν είναι μόνο βάρβαρος αλλά είναι και αλκοολικός.


Η ακτινογραφία που δείχνει τα θρυματισμένα οστά στο μέτωπο του ζώου.

Πρόκειται για ένα ακόμα έγκλημα εις βάρος ενός ανυπεράσπιστου πλάσματος σε μια τουριστική περιοχή, άλλη μια απόδειξη της αποκτήνωσης της κοινωνίας μας, άλλη μια αιτία για τη δυσφήμιση του τόπου μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου