Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟΥ

Αρμπέν Γκλόντιαν το όνομα του δράστη - Διαθέτει τουλάχιστον 2 καλάσνικοφ

Αρμπέν Γκλόντιαν το όνομα του δράστη - Διαθέτει τουλάχιστον 2 καλάσνικοφ

Το όνομά του είναι Αρμπέν Γκλόντιαν (Arben Glodian) και είναι Αλβανός υπήκοος, ηλικίας περίπου 35 ετών. Θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος, καθώς -όπως αναφέρεται- δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να σκοτώσει, ενώ είναι σεσημασμένος και έχει εμπλακεί σε άλλες εγκληματικές πράξεις.
Οι έρευνες διενεργούνται εντός αλλά και εκτός Αθηνών, ενώ ήδη έχουν ελεγχθεί σπίτια τα οποία επισκεπτόταν ο δράστης το τελευταίο διάστημα. Η αστυνομία έχει ήδη στη διάθεσή της φωτογραφία του δράστη και βίντεο από τα οποία προσπαθεί να εξακριβώσει την ταυτότητά του και να συγκεντρώσει περισσότερα στοιχεία. Η δικογραφία της υπόθεσης θα σταλεί σήμερα στην Εισαγγελία Πειραιά και αναμένεται να εκδοθεί διάταξη σύμφωνα με την οποία θα γίνει δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και των στοιχείων του δράστη.Σύμφωνα με τη βαλλιστική έκθεση, το Καλάσνικοφ που χρησιμοποίησε ο δράστης στο Μικρολίμανο είναι διαφορετικό από εκείνο της επίθεσης σε κατάστημα στο Μεταξουργείο, όπου είχε σκοτωθεί ένας θαμώνας. Αυτό συνεπάγεται ότι, εφόσον όντως πρόκειται για τον ίδιο δράστη, αυτός έχει τουλάχιστον δύο όπλα στην κατοχή του.

Επίσης, ο δράστης φέρεται να σχετίζεται με άλλα δύο περιστατικά, ένα που σημειώθηκε στις 6 Νοεμβρίου σε καφενείο στον Άγιο Παντελεήμονα και ακόμη ένα με πυροβολισμούς στα τέλη Οκτωβρίου σε μπαρ της Μιχαλακοπούλου.

Μετά την επίθεση στο Μικρολίμανο, ο ένοπλος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, διέφυγε με όχημα, πιθανότατα ταξί, ο οδηγός του οποίου αναζητείται. Στο νυχτερινό κέντρο ο 30χρονος δράστης βρισκόταν με γυναικεία παρέα, η οποία επίσης αναζητείται.

Παράλληλα, από την αστυνομία εξετάζεται μαρτυρία σύμφωνα με την οποία ο δράστης φώναξε «σήμερα θα πεθάνετε όλοι» ή «τώρα θα χυθεί αίμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου