Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014

ΥΠΟΠΤΟ ΤΟ ΜΟΥΛΩΧΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ !!

Δημοσίευμα-«φωτιά» για Καρατζαφέρη: Ψάχνουν δύο offshore για «ύποπτο» έμβασμα 1.6 εκατ. ευρώ

Δημοσίευμα-«φωτιά» για Καρατζαφέρη: Ψάχνουν δύο offshore για «ύποπτο» έμβασμα 1.6 εκατ. ευρώ

Ερευνα σε δύο υπεράκτιες εταιρείες που φέρονται να ανήκουν στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, έχουν ξεκινήσει οι δικαστικές αρχές σε μια υπόθεση που σχετίζεται ξανά με τα «αμαρτωλά» ελικόπτερα Super Puma.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, οι δικαστικές αρχές έχουν στείλει αίτημα στην Βουλή για να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί αν ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει συμπεριλάβει σε δηλώσεις του πόθεν έσχες δύο υπεράκτιες εταιρείες. Σε μία απ΄ αυτές έχουν εντοπιστεί εμβάσματα ύψους 1.650.000 ευρώ σε δύο διαφορετικές περιόδους.
Οι πληρωμές, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, έχουν γίνει από τον μεσάζοντα για την αγορά των ελικοπτέρων Super Puma τον Δεκέμβριο του 2000. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Τσάτσο που αντιπροσώπευε μαζί με τον Σταύρο Κομνόπουλο την εταιρεία Eurocopter.

Καρατζαφέρης: Εκτιμώ την προσπάθεια της εφημερίδας

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, απαντώντας στο δημοσίευμα προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Σχετικά με την βασιμότητα και έκταση των αναφερομένων στο δημοσίευμα της εφημερίδας REALNEWS δηλώνω ότι αγνοώ παντελώς τα πρόσωπα που αναφέρονται σε αυτό.
Εκτιμώ την προσπάθεια της εφημερίδας να ρίξει άπλετο φως σε τέτοιες υποθέσεις που άλλωστε είναι ξένες στον αξιακό και πολιτικό κώδικα και χαρακτήρα μου.

Προσωπικά, θα κάνω τις επιλογές μου ώστε να διευκολύνω την απρόσκοπτη λειτουργία του κόμματος, έως ότου λάμψει η αλήθεια.
Πάντως στέλνω προς όλους το μήνυμα ότι είμαι εδώ, όρθιος και «έχουν γνώσιν οι φύλακες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου