Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΗΓΟ ΤΟΥ











Αυτός είναι ο δολοφόνος-τέρας του Αλιβερίου

Να λιντσάρουν τον 23χρονο Πακιστανό σφαγέα του ζευγαριού στο Αλιβέρι επιχείρησαν εξαγριωμένοι κάτοικοι της περιοχής, όταν ο ίδιος, αλλά και οι ομοεθνείς του, που γνώριζαν τις εγκληματικές του προθέσεις, αλλά δεν έκαναν τίποτα για να τον σταματήσουν, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια.

Φωνάζοντας «θάνατος, θάνατος!», ομάδα συγκεντρωμένων έξω από τα δικαστήρια επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό γύρω από τον αλλοδαπό εγκληματία, αλλά τελικά τα χειρότερα αποφεύχθηκαν...Ο 23χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί την Τρίτη, καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία του γυναικολόγου και της συζύγου του στη βίλα τους στο Αλιβέρι.
Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός σκόπευε να φύγει από τη χώρα με προορισμό την πατρίδα του, το Πακιστάν, καθώς είχε ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.

«Τους σκότωσα γιατί μου χρωστούσαν. Έλιωσα με μια πέτρα το κεφάλι της γυναίκας και κάρφωσα ένα ξύλινο κοντάρι στο λαιμό του γιατρού...» είναι μερικά από τα λόγια που ψέλλισε στους άνδρες της Ασφάλειας ο 23χρονος αλλοδαπός με απόλυτη κυνικότητα, που σόκαρε ακόμα και τους πιο έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ.
«Μου είχαν δώσει λιγότερα από αυτά που συμφωνήσαμε» είπε στους αστυνομικούς και στη συνέχεια περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το αποτρόπαιο έγκλημα στο οποίο προέβη, λέγοντας ότι κίνητρό του ήταν η ληστεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πακιστανός έδειχνε να αδιαφορεί πλήρως γι' αυτό που έχει συμβεί, αντιμετωπίζοντάς το με απόλυτη κυνικότητα. Τα λεφτά του ζευγαριού δε, σκόπευε να τα πάρει μαζί του στο Πακιστάν.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη έξι ομοεθνείς του, οι οποίοι κατηγορούνται για την υπόθαλψη του 23χρονου σε σπίτι στη Νέα Λάμψακο.
Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να είχε πει στους ομοεθνείς του ότι θα σκότωνε το ζευγάρι, ωστόσο κανένας δεν προσπάθησε να τον σταματήσει...Τους σκότωσε για 140 ευρώΚαι μπορεί να τους φώναζε «μπαμπά» και «μαμά» αλλά ο νεαρός δολοφόνησε το ζευγάρι για να πάρει από το σπίτι λίγα χρήματα (140 ευρώ), τέσσερις πιστωτικές κάρτες και δύο κινητά τηλέφωνα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το πρωί του Σαββάτου ο 23χρονος πήγε στο σπίτι του ζευγαριού, όπου περιστασιακά εκτελούσε κηπουρικές εργασίες.
Στη συνέχεια, έχοντας σκοπό να αποκομίσει χρηματικό ποσό που πίστευε ότι τα θύματα κατέχουν στην οικία τους, προκάλεσε αρχικά τον θανάσιμο τραυματισμό της 54χρονης, την οποία χτύπησε στο κεφάλι με τσιμεντόπλακα που απέσπασε από την αυλή της οικίας.
Μετά μπήκε μέσα στο σπίτι, την ώρα που ο 56χρονος αναπαυόταν και χρησιμοποιώντας αρχικά μία πτυσσόμενη διχαλωτή ράβδο, κατάφερε επανειλημμένα χτυπήματα στον λαιμό του θύματος, ενώ στη συνέχεια προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του με στραγγαλισμό και συγκεκριμένα  με βρόγχο που σχημάτισε χρησιμοποιώντας λεπτό κορδόνι.

Πριν φύγει ασφάλισε την πόρτα του σπιτιού παίρνοντας μαζί του τα κλειδιά. Έξω από το σπίτι του ζευγαριού τον περίμεναν πέντε από τους συλληφθέντες για υπόθαλψη ομοεθνείς του και τον μετέφεραν σε σπίτι στη Νέα Λάμψακο, όπου συνελήφθη χθες το μεσημέρι.
Στο σπίτι βρέθηκαν τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε κατά τη διάπραξη της διπλής ανθρωποκτονίας.
«Πήγα σπίτι για να λύσουμε την οικονομική διαφορά που είχαμε. Όταν πάλι μου αρνήθηκαν, επιτέθηκα και προσπάθησα να πνίξω το γιατρό. Αυτός όμως αντιστάθηκε...Άρπαξα ένα ξύλινο κοντάρι και το κάρφωσα στο λαιμό του. Τη γυναίκα τη χτύπησα πολλές φορές στο κεφάλι με μια πέτρα» ήταν τα λόγια του δράστη κατά τη διάρκεια της απολογίας του.

Το κουβάρι του διπλού φονικού άρχισε να ξετυλίγεται όταν η κόρη του άτυχου γυναικολόγου και της συνταξιούχου τραπεζικού που μένει στην Αθήνα προσπαθούσε όλη μέρα να επικοινωνήσει με τους γονείς της όμως εκείνοι δεν σήκωναν το τηλέφωνο. Έντρομη απευθύνθηκε στην αστυνομία, που έσπευσε στο σπίτι για επιτόπια έρευνα.
Περίπου στις 22:30 οι αστυνομικοί πήδηξαν τη μάντρα του οικήματος και αμέσως αντίκρισαν πεσμένη την 54χρονη γυναίκα στην πισίνα που βρίσκεται στην πίσω αυλή της βίλας. Ο δράστης είχε πολτοποιήσει το κεφάλι της άτυχης γυναίκας με μια μεγάλη τσιμεντόπλακα.
Στη συνέχεια μπήκαν στο σπίτι όπου βρήκαν δολοφονημένο στην κρεβατοκάμαρα και τον 56χρονο γυναικολόγο. Φαίνεται ότι ο δολοφόνος, αρχικά, είχε χτυπήσει με την ίδια πέτρα τον άτυχο γιατρό.

Ο θάνατος του άτυχου ζευγαριού προσδιορίστηκε χρονικά, από τον ιατροδικαστή, περίπου στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ η κόρη των θυμάτων ενημερώθηκε για το στυγερό έγκλημα από την αστυνομία και μετέβη χθες στην Αθήνα εσπευσμένα από την Αγγλία όπου μένει.
Εις βάρος του Πακιστανού σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, της ληστείας και της παράβασης της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου