Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΠΟΙΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 18ΧΡΟΝΟΥ ;




Επιβάτες του μοιραίου τρόλεϊ σε ελεγκτή και οδηγό: «Να δούμε πως θα κοιμάστε τα βράδια» [βίντεο]


Λίγα λεπτά αφού έχει σημειωθεί η τραγωδία στο Περιστέρι όπου ένας 19χρονος στην προσπάθεια του να αποφύγει τους ελεγκτές επειδή δεν είχε εισιτήριο, πήδηξε από το τρόλεϊ που επέβαινε με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του και χάσει τη ζωή του, οι επιβάτες επιτέθηκαν στον ελεγκτη και τον οδηγό.

Το τρόλεϊ έχει σταματήσει και στο σημείο είχαν καταφθάσει πέντε περιπολικά ωστόσο η κατάσταση ήταν ηλεκτρισμένη. Επιβάτες και περαστικοί τα βάζουν με τον ελεγκτή ενώ ένας από τους επιβαίνοντες έρχεται στα χέρια μαζί του.

Οπως αναφέρει και το eurospy που δημοσιεύει το βίντεο, μία κοπέλα, που κάθεται στο πεζοδρόμιο σε κατάσταση «αμόκ» μη μπορώντας να πιστέψει τι συνέβη λίγα λεπτά πριν, σηκώνεται και εκσφενδονίζει ένα μπουκάλι νερό προς τον ελεγκτή λέγοντάς του «Σε ακούω τόση ώρα πάνω από το κεφάλι μου. Πήρες τη ζωή του παιδιού το καταλαβαίνεις;» Αμέσως τα αίματα ανάβουν και πάλι. Ο ελεγκτής ζητά να πάει αυτόφωρο η κοπέλα ενώ κάποιοι επιβάτες απευθυνόμενοι στον οδηγό και τον ελεγκτή λένε «Να δούμε πως θα κοιμάστε τα βράδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου