Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

AYTA EINAI TA ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΗΡΩΪΝΗΣ

60293cf34cfbf2b5acf7908e39f7d575_XL


Αποκαλύπτουμε τα ονόματα του επιχειρηματία και του εφοπλιστή που ενέχονται στο εμπόριο ηρωίνης-«μαμούθ»     


Το SUV απ” τη Φιλοθέη, πιάστηκε στο Κορωπϊ,τόνο ένα ήταν γεμάτο, μαρμαρόσκονη στον πάτο. Τώρα κλαιν” οι πλοιοχτήτες, που να μένουνε τις νύχτες.

Η εφημερίδα «Kontra News» αποκαλύπτει το όνομα του επιχειρηματία, στη βίλα του οποίο βρέθηκαν τα 500 από τα 1100 κιλά ηρωίνης, η μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών που πιάστηκε ποτέ σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Πρόκειται για τον Νίκο Σταματιάδη, ο οποίος είχε έρθει πριν από χρόνια από τη Νότια Αφρική όπου ζούσε και δραστηριοποιήθηκε στο εμπόριο διαμαντιών και πολύτιμων λίθων.
Ο Σταματιάδης γνωστός στους αριστοκρατικούς κύκλους της Αθηνάς έπαιζε μεγάλα στοιχήματα σε παρτίδες τάβλι με πάμπλουτους διάσημους κοσμικούς της πρωτεύουσα και συνήθως… έχανε.

Η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε στο σπίτι του Νίκου Σταματιάδη στη Φιλοθέη στις 12 το βράδυ. Το οίκημα βρίσκεται στη Φιλοθέη απέναντι από το σπίτι του Θεοχαράκη και του Δαβίδ.

Στη βίλα τη στιγμή της επιχείρησης βρίσκονταν 15 πάνοπλοι φουσκωτοί. Οι «ράμπο» της δίωξης ναρκωτικών με αστραπιαίες κινήσεις κατάφεραν να τους αιφνιδιάσουν και να εισβάλουν στη βίλα.

Μετά από έρευνες στην αποθήκη του σπιτιού εντοπίστηκαν περισσότερα από 500 κιλά ηρωίνης. Οι «ράμπο» της δίωξης ναρκωτικών προχώρησαν στη σύλληψη των δύο θυγατέρων και των γαμπρών του Νίκου Σταματιάδη. Ένας εκ των οποίων είναι εφοπλιστής. Το όνομα του είναι Γιαννουσάκης Μιχαήλ ο οποίος βρέθηκε στη βίλα μαζί με τον 15χρονο γιο του.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του κυκλώματος μετά από συστηματική παρακολούθηση.

Δύο ύποπτα οχήματα σταθμευμένα έξω από τη βίλα οδήγησαν τους αστυνομικούς στην αποθήκη στο Κορωπί όπου το κύκλωμα έκρυβε 600 κιλά ηρωίνης. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί έδωσαν εντολή να γίνει έρευνα στην οικία Σταματιαδη.

Συνολικά κατασχέθηκαν περισσότερα από 1100 κιλά ηρωίνης η αξία της οποίας υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 30.000.000 ευρώ, ενώ στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται 11 μέλη του κυκλώματος.

Στις 5 το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο συλληφθείς εφοπλιστής ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για συμμετοχή σε οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

1 σχόλιο:

  1. ....ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΛΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή