Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ .. ΓΑΪΔΟΥΡΙ

Σοκ στα Γρεβενά: 58χρονος εξέδιδε 28χρονη διανοητικά ανάπηρη σε ηλικιωμένους πελάτες


Σοκ στα Γρεβενά: 58χρονος εξέδιδε 28χρονη διανοητικά ανάπηρη σε ηλικιωμένους πελάτες

Συνελήφθη 58χρονος τα ξημερώματα στα Γρεβενά, με την κατηγορία ότι ανάγκαζε με τη χρήση της βίας 28χρονη αλλοδαπή με διανοητική αναπηρία, να εκδίδεται σε, ηλικιωμένους κυρίως, πελάτες.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ηκοπέλα, η οποία είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στη Φλώρινα τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα στις 5 Ιουλίου, και τελούσε υπό καθεστώς πλήρους δικαστικής συμπαράστασης, εντοπίστηκε χθες βράδυ από αστυνομικούς σε περιοχή των Γρεβενών και οδηγήθηκε στο αρμόδιο τμήμα ασφαλείας.

Από την έρευνα για τις συνθήκες της εξαφάνισης της προέκυψε ότι η 28χρονη εξαναγκάστηκε με απειλές από τον 58χρονο να εγκαταλείψει την οικία της και να διαμείνει σε σπίτι του στα Γρεβενά, εκεί όπου την εξέδιδε σε ηλικιωμένους, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Επίσης, προέκυψε ότι ο 58χρονος επανειλημμένα την εξανάγκαζε με τη βία σε συνουσία μαζί του, ενώ παλαιότερα την εξέδιδε και σε ηλικιωμένους άνδρες στη Φλώρινα.
Ο δράστης συνελήφθη κατηγορούμενος για σωματεμπορία, βιασμό και κατάχρηση σε ασέλγεια και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου