Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΗΤΑΝ ΓΑΪΔΟΥΡΙ !!

Θεσσαλονίκη: Στη `φάκα` δικηγόρος για απάτη με πλαστά δικαιολογητικάΘεσσαλονίκη: Στη "φάκα" δικηγόρος για απάτη με πλαστά δικαιολογητικά

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος δικηγόρος, παραποιούσε δικαστικές αποφάσεις έτσι ώστε να φαίνονται ότι επιβάλλουν την επιστροφή των χρηματικών ποσών, τα οποία είχαν καταθέσει υπόδικοι πελάτες του στο στάδιο της ποινικής προδικασίας (χρηματικές εγγυήσεις, κατασχέσεις). 


Επίσης κατηγορείται ότι συνέτασσε πλαστά πληρεξούσια και χρησιμοποιώντας σφραγίδες συμβολαιογράφου, εμφανιζόταν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και εισέπραττε τα χρήματα.

Από τον περασμένο Ιούνιο, οπότε εκτιμάται ότι ξεκίνησε η δράση του, κατηγορείται ότι απέσπασε παράνομα 11.565 ευρώ! Η τελευταία του «επίσκεψη» ήταν χθες, Δευτέρα 6/10. Συνελήφθη την ώρα που εισέπραξε με τον συγκεκριμένο τρόπο σχεδόν 2.500 ευρώ.

Την υπόθεση έφερε στο «φως» το τμήμα προστασίας περιουσιακών δικαιωμάτων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ο 40χρονος κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και έπειτα αφέθηκε ελεύθερος, αφού πρώτα ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου