Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ !!

                         τροπολογία Αυγενάκη

Κινηματογραφικό... ρουσφέτι που επιχείρησε ο Κρητικός βουλευτής, λίγο πριν κλείσει η βουλή!- Δείτε το έγγραφο


Ένα φωτογραφικό (καλύτερα, κινηματογραφικό) ρουσφέτι που έβγαζε... μάτι, επιχείρησε να περάσει από τη βουλή, λίγες ώρες πριν το κλείσιμό της, ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης!

 Με τροπολογία στο νόμο 4178 του 2013 περί αντιμετώπισης της αυθαίρετης δόμησης, επιχείρησε τη νομιμοποίηση πολυκινηματογράφων που είναι στη διαδικασία σφράγισης! Ο κ. Αυγενάκης, με το έγγραφο που παρουσιάζουμε, ζητούσε να  νομιμοποιηθούν "κατά παρέκκλιση των χρήσεων γης που ίσχυαν κατά το χρόνο κατασκευής ή εγκατάστασης της χρήσης, αυθαίρετες κατασκευές ή αλλαγές χρήσης κτιρίων με χρήσεις κινηματογράφων ή συγκροτήματος πολυκινηματογράφων".

Κι επειδή σε ολόκληρη τη χώρα δεν είναι και πολλά τα συγκροτήματα πολυκινηματογράφων που είναι σε διαδικασία σφράγισης, είναι φανερό ότι η τροπολογία που ζητούσε αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη υπόθεση, αυτήν των πολυκινηματογράφων Odeon και Τάλως Plaza, για τα οποία το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε το κλείσιμό τους καθώς, όπως αναφέρει στην απόφαση του Αυγούστου του 2014, δημιουργήθηκαν σε περιοχή με χρήση γης για γενική κατοικία κι όχι εμπορικού κέντρου,  και ο δήμος παρανόμως εξέδωσε τις οικοδομικές άδειες το 2004 (Θυμηθείτε την υπόθεση).

Στο έγγραφο που κατέθεσε ο βουλευτής στη βουλή υπάρχει ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο είναι του κ. Αυγενάκη, η διεύθυνση της ηλεκτρονικής σελίδας του βουλευτή καθώς και η χειρόγραφη υπόδειξηγια άμεση προώθηση της τροπολογίας!Η τροπολογία πάντως αυτή δεν πρόλαβε να περάσει, ούτε να συζητηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου