Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΣΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ !


 
Ηράκλειο: Στο σκοτάδι μητέρα και παιδί 
 
Σε παράσταση διαμαρτυρίας θα προχωρήσει αύριο η Επιτροπή Αγώνα της περιοχής Νοτίων Προαστίων Ηρακλείου μαζί με το ΠΑΜΕ , την ΠΑΣΕΒΕ και την ΟΓΕ, στα γραφεία της ΔΕΗ στο Τσαλικάκι στις 12:30 το πρωι, στο Γαζι, προκείμενου να απαιτήσει την επανασύνδεση ρεύματος στο σπίτι νεαρής μητέρας, εργαζόμενης, απλήρωτη από την εργοδοσία εδώ και καιρό (μονογονεική οικογένεια).
Η εργαζόμενη ενώ δέχτηκε να καταβάλει ένα μέρος του ποσού που οφείλει για να μην παραμείνει στο σκοτάδι το σπίτι της και να γίνει διακανονισμός για το υπόλοιπο, βρέθηκε μπροστά στην αδιαλλαξία της διεύθυνσης της ιδιωτικοποιημένης ΔΕΗ, η οποία αρνήθηκε κυνικά την επανασύνδεση παρόλο που η νεαρή γυναίκα είναι μητέρα ενός μικρού παιδιού 2 ετών.
Η επιχείρηση πραγματοποίησε ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση την διακοπή αμέσως μετά τις εκλογές δείχνοντας για ακόμη μια φορά το ανάλγητο πρόσωπό της και αγνοώντας τις επιπτώσεις στη ζωή της εργαζόμενης και της οικογένειας της.
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα θα σταθούν στο πλάι κάθε εργαζόμενου που υποφέρει από την συνεχιζόμενη σκληρή λιτότητα και δε θα επιτρέψουν καμία διακοπή ρεύματος, νερού σε εργαζόμενους και τις οικογένειες τους. "Καλούμε το λαό να οργανωθεί στις επιτροπές αγώνα, στις λαϊκές επιτροπές στις γειτονιές, να παλέψει οργανωμένα για την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας του και της ζωής του, για να μην φοβηθεί, να ορθώσει το ανάστημα του απέναντι στην σκληρή αντιλαϊκή πολιτική που από ότι φαίνεται θα δείξει ακόμη περισσότερο τα δόντια της το επόμενο διάστημα" τονίζεται στην ανακοίνωση. 


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου