Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014

ΣΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ..

Κρήτη: Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με… αγροτικό!


Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με… αγροτικό!

Τα… απίστευτα στην Ελλάδα δεν λένε να σταματήσουν και το περιστατικό που συνέβη στον αγώνα Δόξα-Νίκη στην Ιεράπετρα, περιγράφει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στην υγεία…

Κι αυτό γιατί χρειάστηκε το… αγροτικό όχημα του πατέρα του για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο ποδοσφαιριστής Μανώλης Καραλάκης των γηπεδούχων, όταν τραυματίστηκε πολύ σοβαρά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Συγκεκριμένα στο 29ο λεπτό της συνάντησης ο μέσος των «μαυραετών» πάτησε άτσαλα, με αποτέλεσμα αφενός να σπάσει την κνήμη του κι αφετέρου να υποστεί εξάρθρωση αστραγάλου, όπως αναφέρει το «lasithisport.gr»!

Τα… παρατράγουδα ωστόσο αρχίζουν από εδώ κι έπειτα, αφού στο γήπεδο όχι μόνο φορείο δεν υπήρχε, αλλά ούτε κι ασθενοφόρο, αφού βρισκόταν στον άγιο Νικόλαο και θα έπρεπε να περιμένουν 40 λεπτά για να έρθει. Την κατάσταση πήρε στα χέρια του ο πατέρας του άτυχου ποδοσφαιριστή, βάζοντάς τον μέσα στο αγροτικό του όχημα για για να μεταφερθεί κι αφού του είχαν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες από τη γιατρό του αγώνα, Κατερίνα Ταβλαδάκη.

Τα χειρότερα ωστόσο ακόμα δεν είχαν έρθει, αφού έπειτα ενημερώθηκαν πως στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας δεν υπήρχε ορθοπεδικός σε βάρδια, με αποτέλεσμα ο Καραλάκης να διακομιστεί στον Άγιο Νικόλαο.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου