Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ



Υψηλόβαθμοι λιμενικοί σε συμμορία

Μεγάλη επιχείρηση εξάρθρωσης συμμοριών εμπορίας λαθραίων τσιγάρων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, από το πρωί, σε πόλεις της Ελλάδος. Συλλήψεις και... δυσάρεστες εκπλήξεις.

Συνολικά 17 άτομα έχουν συλληφθεί από διάφορες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ, την Οικονομική Αστυνομία, τις Εσωτερικές Υποθέσεις του Λιμενικού Σώματος, αλλά και την ΕΥΠ. Όλοι τους κατηγορούνται πως εμπλέκονται με λαθρεμπόριο τσιγάρων.
Ανάμεσά τους και αξιωματούχοι του Λιμενικού Σώματος, ενώ όπως γίνεται γνωστό από αξιωματικό της ΕΛΑΣ, υπάρχει και υψηλόβαθμο στέλεχος του λιμενικού ο οποίος έχει πιαστεί στην τσιμπίδα.
Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή.
Εδώ και μήνες, όπως γίνεται γνωστό, είχε ξεκινήσει η συνεργασία των διαφορετικών υπηρεσιών της Αστυνομίας, κυρίως η δίωξη οργανωμένου εγκλήματος της ασφάλειας, με τις εσωτερικές υποθέσεις του λιμενικού.
Στο στόχαστρο είχαν μπει τέσσερις διαφορετικές σπείρες, ομάδες οργανωμένου εγκλήματος, οι οποίες ήταν υπεύθυνες για τη μεταφορά και τη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων τσιγάρων.
Σήμερα όμως Τρίτη, ξεκίνησαν πλέον οι έρευνες και οι αναζητήσεις από νωρίς το πρωί.
Φτάσαμε στις περίπου τρεις και μισή το απόγευμα, για να γίνει γνωστό πως συνελήφθησαν συνολικά 17 άτομα σε ελέγχους σε τρεις διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, στην Αθήνα, την Πάτρα και τα Ιωάννινα.
Προς το παρόν, οι έρευνες συνεχίζονται.
Εντούτοις είναι κοινό μυστικό πως εμπλέκονται και αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος στην υπόθεση, ανάμεσά τους και ένας υψηλόβαθμος.
Παράλληλα έχει εντοπισθεί αποθήκη με λαθραία τσιγάρα στον Ασπρόπυργο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου