Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΚΑΤΑΚΛΕΒΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

m3

Αυτά είναι τα 5 “ξεφτέρια” που εξαπατούσαν τον κόσμο και τσέπωναν χρήματα

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας τριών ημεδαπών, μελών εγκληματικής ομάδας, που διέπραττε απάτες σε βάρος πολιτών με διάφορα προσχήματα, καθώς και τα στοιχεία ταυτότητας άλλων δύο  μελών της .

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απάτης από κοινού και κατ’ εξακολούθηση από υπαίτιους που ενεργούν κατ’ επάγγελμα με επιδιωκόμενο όφελος άνω των 120.000 ευρώ και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα κατ’ εξακολούθηση τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα από κοινού.
 Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Α) ΤΣΙΠΑ Αντιγόνη, το γένος ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, του Δημητρίου και της Αθηνάς, που γεννήθηκε το 1961 στην Αθήνα.
m1
Β) ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο του Θεοδώρου και της Νίτσας, που γεννήθηκε το 1936 στη Νέα Φιλαδέλφεια.
m2
Γ) ΒΛΑΧΟ Ηρακλή του Ιωάννη και της Ευαγγελίας, που γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα.
m3
Δ) ΤΣΙΠΑ Αλέξανδρο του Μιχαήλ και της Βασιλικής, που γεννήθηκε το 1959 στην Αθήνα.
Ε) ΤΣΙΠΑ Μιχαήλ του Αλέξανδρου και της Αντιγόνης, που γεννήθηκε το 1987 στο Χολαργό.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στη βεβαίωση των παραπάνω εγκλημάτων, καθώς και στην εξακρίβωση τυχόν τέλεσης άλλων αδικημάτων από τους ιδίους.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6875200 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και 210-6149523 του Τμήματος Ασφαλείας Πεύκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου