Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ !!

               


Η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου «Ελενα» είχε διοριστεί με πλαστό πτυχίο -Την παύουν από τα καθήκοντά της [εικόνα]

Ανακαλούν το διορισμό της αναπληρώτριας διοικήτριας του νοσοκομείου «Ελενα» Μαρίας Φουρναράκη, καθώς, όπως αποκαλύπτεται το πτυχίο που είχε καταθέσει ήταν πλαστό. 
Οι απαιτούμενες ενέργειες για να διαπιστωθεί εάν η αναπληρώτρια διευθύντρια διέθετε όλα τα προβλεπόμενα από το νόμο τυπικά προσόντα για τη συγκεκριμένη θέση προχώρησαν ύστερα από παρέμβαση του Συννηγόρου του Πολίτη.

Συγκεκριμένα, ο Συνήγορος του Πολίτη ζήτησε, με έγγραφό του, διευκρινίσεις από τον πρόεδρο της Επιτροπής Αξιολόγησης Υποψηφιοτήτων και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας, καθώς και αντίγραφο του φακέλου της αναπληρώτριας διοικήτριας για έλεγχο.
Ωστόσο, οι υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας διενέργησαν οι ίδιες έλεγχο γνησιότητας του τίτλου σπουδών και διαπίστωσαν ότι ο κατατεθείς στο διαγωνισμό τίτλος σπουδών δεν ήταν γνήσιος.

Ποια είναι η Μαρία Φουρναράκη 

Η κυρία Φουρναράκη ανέλαβε διοικήτρια του νοσοκομείου Ελενα πριν από λίγους μήνες. Πρόκειται για ένα από τα πρόσωπα που είχαν  υπογράψει την υποψηφιότητα του Δηµήτρη Αβραµόπουλου για την προεδρία της Ν.Δ.,ενώ υπήρξε και νοµαρχιακή σύµβουλος Ανατολικής Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου