Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΓΙΑ ΠΑΤΕΡΑ !


Σοκάρουν οι πτυχές της υπόθεσης κακοποίησης τεσσάρων παιδιών από τον ίδιο τους τον πατέρα

         Ο εφιάλτης ήταν ο πατέρας τους – Μαρτυρίες ΣΟΚ

Σοκάρουν οι πτυχές της υπόθεσης κακοποίησης τεσσάρων παιδιών από τον ίδιο τους τον πατέρα
Το δράμα τεσσάρων παιδιών στην Κρήτη, που ήρθε στο προσκήνιο με την καταγγελία του ενός από αυτά, για το ... μαρτύριο που ζούσαν στα χέρια του ίδιου τους του πατέρα σοκάρει. Οι πτυχές της υπόθεσης που αποκαλύπτονται αποτυπώνουν ένα εφιαλτικό σκηνικό για τα τέσσερα παιδιά, δύο αγόρια και δύο κορίτσια που για πολλά χρόνια ο πατέρας – τέρας τους είχε μετατρέψει σε εφιάλτη την παιδική τους ηλικία καθώς σύμφωνα με την καταγγελία που ερευνά η τοπική ΕΛΑΣ, τα κακοποιούσε μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στην περιοχή Κουρνά Αποκορώνου στα Χανιά. 

Τα παιδιά ηλικίας 12, 16, 20 και 21 χρονών έπεφταν θύματα κακοποίησης από τον ίδιο τους τον πατέρα ο οποίος συστηματικά τα χτυπούσε, πολλές φορές χωρίς καν να υπάρχει λόγος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αλβανικής καταγωγής άνδρας κακοποιούσε τις δύο τους κόρες ηλικίας 12 και 16 ετών οι οποίες βρίσκονται υπό στενή ψυχολογική παρακολούθηση.

Αφού τελείωνε με τα κορίτσια άρχιζε να χτυπά και τα αγόρια ηλικίας 20 και 21 ετών αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατάσταση αυτή, σύμφωνα με τις πληροφορίες, επικρατεί εδώ και πολύ καιρό μέσα στο σπίτι των παιδιών. Το ένα από αυτά δεν άντεξε άλλο το μαρτύριο και τηλεφώνησε στις αρχές περιγράφοντας το δράμα που περνούσαν στα χέρια του πα-τέρας τους. Ο άνδρας συνελήφθη χθες το απόγευμα από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ  και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου