Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΣΗΜΙ 
ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΠΙΑΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟ ΜΕ 500 ΚΙΛΑ ΑΣΗΜΙ-ΧΡΥΣΟ

ΜΕ ΤΗ «ΛΟΥΦΧΑΝΣΑ» ΓΙΑ ΜΟΝΑΧΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ 300.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ

Γράφει ο Βασίλης Χήτος
Στα χέρια ανδρών του ΣΔΟΕ Αττικής βρίσκεται από αργά σήμερα το απόγευμα Γερμανός λαθρέμπορος χρυσού που σε πτήση της Lufhansa με προορισμό το Μόναχο...
πήγε να βγάλει στη Γερμανία οχτώμιση κιλά ατόφιο χρυσό σε πλάκες.

 Ο 31χρονος Γερμανόςκουβαλούσε μαζί του και 300.000 ευρώ σε μετρητά. Όλα ξεκίνησαν από το πρωί όταν στελέχη του ΣΔΟΕ Αττικής και υπάλληλοι του Τελωνείου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εντόπισαν στον σταθμό των εμπορευματοκιβωτίων 470 κιλά ασήμι με πλαστά παραστατικά ανύπαρκτης εταιρείας στην Αθήνα. Κάτω από άκρα μυστικότητα καθώς το αεροδρόμιο από λειτουργίας του,  τελεί υπό τον έλεγχο Γερμανικής εταιρείας, οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ Αττικής κατάφεραν να εντοπίσουν τον 31χρονολαθρέμπορο λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροσκάφος της  Lufhansa που στις 18,35 το απόγευμα θα πέταγε για Μόναχο. 

Στην κατοχή του Γερμανού εκτός από τις πλάκες χρυσού και τις 300.000 ευρώ, βρέθηκαν και πλαστά παραστατικά της ίδιας εταιρείας «φάντασμα» στην Αθήνα. Η σύλληψη επιβεβαιώνει με τον πιο δραματικό τρόπο πως οι Γερμανοί καρπώνονται και τον χρυσό των Ελλήνων που περνά πρώτα  από ενεχυροδανειστήρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου