Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

Διευθυντής τράπεζας αποπλανούσε 14χρονη -Πώς ανακάλυψαν οι γονείς τι συνέβαινε, τι κατήγγειλε η ανήλικη



Διευθυντής τράπεζας αποπλανούσε 14χρονη -Πώς ανακάλυψαν οι γονείς τι συνέβαινε, τι κατήγγειλε η ανήλικη


Σοκ προκαλεί η είδηση που έγινε γνωστή χθες ότι 56χρονος διευθυντή τράπεζας και πατέρα δύο ενηλίκων παιδιών συνελήφθη επ' αυτοφώρω να αποπλανά 14χρονη σε ξενοδοχείο της παραλιακής. 
Οπως διαπίστωσε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας ακόμη άνδρας, 49 ετών. 
Σε βάρος του 56χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων και αποπλάνηση παιδιών, ενώ σε βάρος του 49χρονου για πορνογραφία ανηλίκων και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων.
Η καταγγελία της 14χρονης 
Η αστυνομία συνέλαβε τους δύο άνδρες ύστερα από καταγγελία της ανήλικης και του πατέρα της, σύμφωνα με την οποία η ίδια, μέσω προφίλ που διατηρεί από τα τέλη Δεκεμβρίου 2015, σε ιστοσελίδα γνωριμιών, αποδέχτηκε αιτήματα φιλίας από δυο άτομα που χρησιμοποιούσαν ψευδώνυμα, ενώ τους ενημέρωσε ότι είναι 16 ετών.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει η 14χρονη, οι δύο άνδρες την έπεισαν να τους στείλει γυμνές της φωτογραφίες. Ο 56χρονος ανταπέδωσε στέλνοντάς της και εκείνος γυμνές του φωτογραφίες, ενώ παρότι είχε ενημερωθεί για την πραγματική ηλικία της ανήλικης συναντήθηκε μαζί της δυο φορές και την αποπλάνησε. 
Οσον αφορά τον 49χρονο, ο οποίος είναι πορτιέρης σε κλαμπ της Αράχωβας, υπήρξε ανταλλαγή γυμνών φωτογραφιών, ωστόσο η ανήλικη δεν δέχτηκε την πρόταση του να συναντηθούν. 
Η σύλληψη των δύο ανδρών
Μετά την καταγγελία της 14χρονης η  Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διεξήγαγε ενδελεχή αστυνομική και ψηφιακή – διαδικτυακή έρευνα των στοιχείων και δεδομένων και ταυτοποίησε τους κατόχους των αριθμών κινητών τηλεφώνων, στην Αθήνα και στη Βοιωτία, από όπου είχαν γίνει οι επικοινωνίες με την ανήλικη. Ακολούθως, κλιμάκιο της Δίωξης έκανε αυτοψία στα σπίτια και των δύο ανδρών. Στη μεν οικία του 56χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σκληροί δίσκοι και ένα κινητό τηλέφωνο, με μία κάρτα μνήμης, στη δε οικία του 49χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ στο αυτοκίνητο του 49χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός υπολογιστής τύπου tablet.
Πώς κατάλαβαν τι συμβαίνει οι γονείς
 Η αποκάλυψη τις απίστευτης υπόθεσης έγινε όταν οι γονείς της 14χρονης κοπέλα παρατήρησαν μία αλλαγή της συμπεριφοράς της και αποφάσισαν να δουν τι συμβαίνει με το παιδί τους. Συγκεκριμένα η κοπέλα είχε κλειστεί στον εαυτό της, παραμελούσε τα μαθήματά της και κλείνονταν με τις ώρες στο δωμάτιό της ασχολούμενη με το κινητό της τηλέφωνο.
Οι γονείς της 14χρονης βρήκαν γυμνές φωτογραφίες που έστελνε στον 55χρονο!
Έτσι, εν αγνοία της έψαξαν το κινητό της τηλέφωνο αλλά και τον υπολογιστή της, με αποτέλεσμα να δουν έντρομοι τα ερωτικά μηνύματα που αντήλλασσε το παιδί τους με τον 55χρονο τραπεζικό διευθυντή, αλλά και τις φωτογραφίες που του έστελνε με άσεμνες γυμνές πόζες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου