Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ




Μάρτυρες ενός εγκλήματος που συντελείται μέρα με τη μέρα και μπροστά στα μάτια μας γινόμαστε όλοι μας.
Πρόκειται για την αδιέξοδη κίνηση των οικονομικών μεταναστών που έφυγαν από το Ηράκλειο Κρήτης και αφού μπήκαν στη νομική σχολή Αθηνών μετεγκαταστάθηκαν στο μέγαρο της υπατίας όπου και ξεκίνησαν απεργία πείνας.
Όπως όλα δείχνουν είναι θέμα ωρών ή και στιγμών για να έχουμε τον πρώτο νεκρό, ένα νεκρό που προφανώς επιδιώκουν κύκλοι που φέρονται πίσω από την κίνηση των μεταναστών για να φωνάξουν να κάψουν να σπάσουν …..
Η ανθρώπινη ζωή μοιάζει να έχει μια ευτελή αξία μπροστά στις επιδιώξεις και τα σχέδια μιας ομάδας ανθρώπων που με το βλέμμα στην αποσταθεροποίηση του πολιτεύματος δε διστάζουν να γίνουν ηθικοί αυτουργοί σε ένα προμελετημένο  έγκλημα.
Οι υποκινητές δείχνουν αδίστακτοι μπροστά στην επίτευξη των στόχων τους αδιαφορώντας   για το υπέρτατο αγαθό, την ίδια την ανθρώπινη ζωή. Αφού επιτευχτεί ο στόχος τους σαν άλλοι Πόντιοι Πιλάτοι θα βγουν να μιλήσουν για αδιαφορία, για κράτος δολοφόνο και για τη μεγάλη επανάσταση που θα ανατρέψει το κατεστημένο.
Ο Ισοκράτης διατραγωδώντας την αποσύνθεση της Αθηναϊκής δημοκρατίας έλεγε :
…..Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθει το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία , την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία …
Δυστυχώς όπως όλοι καταλαβαίνουμε η ιστορία όχι μόνο δε διδάσκει αλλά δυστυχώς επαναλαμβάνεται.
Η ταλαιπωρημένη αυτή χώρα που ονομάζεται Ελλάδα ευτυχώς έχει νόμους, καλούς ή κακούς δεν είναι η ώρα να το αναλύσουμε αλλά νόμους έχει και τους νόμους αυτούς οφείλουν να τους σέβονται πρώτα από όλους αυτοί που ασκούν εξουσία είτε κυβερνούν είτε όχι και μετά όλοι εμείς οι πολίτες.


3912ν7ς

1 σχόλιο:

  1. ΦΙΛΤΑΤΕ 3912ν7ς,ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ,ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ,ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΦΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΙΣΧΥ.
    ΤΟΤΕ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ 'PASSPARTOUT" ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ.
    ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ,ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ,ΣΤΗΝ ΑΝΙΔΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ.
    ΝΑΙ!Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή