Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

«Ακη φέρε πίσω τα κλεμμένα», του φωνάζουν στον Κορυδαλλό

 

«Ακη φέρε πίσω τα κλεμμένα», του φωνάζουν μέσα στον Κορυδαλλό

Με φωνές και συνθήματα υποδέχονται τον προφυλακισμένο Ακη Τσοχατζόπουλο και τους άλλους συγκατηγορουμένους του οι φυλακισμένοι στον Κορυδαλλό, κατά τη διάρκεια του προαυλισμού τους.
Ο κ. Τσοχατζόπουλος που σύμφωνα με τις πληροφορίες τις οποίες δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής» διατηρεί την ψυχραιμία του, έχει γίνει αποδέκτης μαζικών αποδοκιμασιών που ακούγονται από τα παράθυρα άλλων πτερύγων που βλέπει στο προαύλιο κατά τη διάρκεια των ημερήσιων... περιπάτων του στις φυλακές του Κορυδαλλού.
Ο κ. Τσοχατζόπουλος περιγράφεται από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ως «παγωμένος» και «καταβεβλημένος» καθώς βρέθηκε μάλλον χωρίς να το... πιστεύει προφυλακισμένος στο κελί 2 της 6ης πτέρυγας.
Ο πρώην υπουργός κατά την πρώτη εβδομάδα της κράτησής του δέχθηκε επανειλημμένα τις επισκέψεις των συνηγόρων του, ενώ η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη βρέθηκε στο πλευρό του τουλάχιστον δύο φορές.
Τρώει κανονικά το συσσίτιο των φυλακών, ψωνίζει από την καντίνα και καθημερινά παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές που αναφέρονται στο «Ακης gate.
Επίσης, αρκετή ώρα, μιλά από το καρτοτηλέφωνο της πτέρυγας και μελετά με τις ώρες την ογκώδη δικογραφία.
Ο κ. Τσοχατζόπουλος δέχθηκε επίσης επισκέψεις και από άλλα μέλη της οικογένειάς του ενώ έχει ζητήσει και γραφική ύλη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου