Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Σοκ - Ξυλοκόπησε και πέταξε στα σκουπίδια ανήλικη επειδή αρνιόταν να κάνουν σεξ

 

Σοκ - Ξυλοκόπησε και πέταξε στα σκουπίδια ανήλικη επειδή αρνιόταν να κάνουν σεξ

Ασχημο τέλος είχε για μια ανήλικη στην Πάτρα το «παιχνίδι» που ξεκίνησε με έναν άγτνωστο σε αυτή νεαρό από το facebook. Και ήταν ασχημο γιατί το αποτέλεσμα ήταν...  να βρεθεί άγρια ξυλοκοπημένη μέσα σε ένα κάδο σκουπιδιών.
Η ανήλικη γνώρισε τον νεαρό Ρουμάνο στο facebook και στην αρχή η σχέση τους περιοριζόταν στην ανταλλαγή μηνυμάτων. Σιγά, σιγά άρχισαν και οι συναντήσεις και μια φιλία έμοιαζε να έχει ξεκινήσει... όπως πίστευε, τουλάχιστον, η ανήλικη, ή όπως θα ήθελε, τελοσπάντων.
Ο νεαρός Ρουμάνος, όμως, είχε διαφορετικές προθέσεις, καθώς όσο ο χρόνος περνούσε, την πίεζε να προχωρήσουν τη σχέση τους, κάτι το οποίο η ανήλικη αρνιόταν πεισματικά.
Την προηγούμενη Τετάρτη, 25 Απριλίου, φαίνεται ότι το μυαλό του νεαρού θόλωσε. Στην άρνηση, για μια ακόμη φορά, της ανήλικης να συνευρεθούν ερωτικά, εκείνος απάντησε ξυλοκοπώντας την άγρια. Μάλιστα, δεν περιορίστηκε εκεί, αφού εν συνεχεία την έβαλε στο αυτοκίνητό του και την οδήγησε στην Ακτή Δυμαίων όπου και την πέταξε σε έναν κάδο σκουπιδιών.
Περαστικοί που  άκουσαν τη φασαρία αναφέρουν ότι διέκριναν μέσα στο σκουπίδι, «κάτι» να κινείται ακριβώς δίπλα από τον κάδο. Πλησιάζοντας, πάντως, διαπίστωσαν ότι αυτό το «κάτι» ήταν μια νεαρή γυναίκα!
Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Κόσμος» της Πάτρας, οι άνθρωποι που την εντόπισαν της προσέφεραν νερό, τη βοήθησαν να επανακτήσει τις αισθήσεις της και στη συνέχεια την οδήγησαν στο σπίτι της.
Στην ασφάλεια της Πάτρας δεν έχει γίνει προς το παρόν κάποια καταγγελία, ίσως από το φόβο της ανήλικης για περισσότερα μπλεξίματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου