Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΑΪΔΟΥΡΙΝΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ

Δολοφονική επίθεση εναντίον της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού

 

Δολοφονική επίθεση εναντίον ομάδας μπάσκετ

 


Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για τη μεγάλη επιτυχία των Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη με την κατάκτηση της Ευρωλίγκα και η ελληνική πραγματικότητα ήρθε να προσγειώσει απότομα αθλητές, διοίκηση και οπαδούς ομάδων.
Άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες στο πούλμαν των οπαδών του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο παίχτες του Παναθηναϊκού, ο Σμιθ και ο Περπέρογλου. Αυτοί που «χτύπησαν» το πούλμαν ήταν ξεκάθαρο πως ήθελαν θύματα.
Χθες το βράδυ υποτίθεται πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα διασταύρωναν τα ξίφη τους στη μάχη των τελικών του ελληνικού μπάσκετ. Όμως οι οπαδοί της μιζέριας, οι ανεγκέφαλοι των γηπέδων είχαν άλλη γνώμη, αφού προτίμησαν τις οδομαχίες και αποφάσισαν με το έτσι θέλω να αμαυρώσουν τη γιορτή του μπάσκετ.
Στο ύψος του Μοσχάτου, αυτοί άγνωστοι πέταξαν πέτρες στο πούλμαν του Παναθηναϊκού που κατευθυνόταν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τον πρώτο μεγάλο τελικό της Α1 ανάμεσα στους δύο αιώνιους.
Το αποτέλεσμα ήταν να σπάσουν τζάμια, να τραυματιστούν οι μπασκετμπολίστες Περπέρογλου και Σμιθ και να μεταφερθούν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για να τους δοθούν οι πρώτες βοήθειες.
Ο Μάικ Μπατίστ μάλιστα, λίγο μετά την επίθεση με πέτρες που δέχθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού, ανέβασε στο twitter φωτογραφίες από το πούλμαν σχολιάζοντας συγχρόνως ότι «this sh... has to stop man». Ο Νικ Καλάθης από την πλευρά του έγραψε στο twitter ότι «μόνο στην Ελλάδα» ενώ ο Άλεκς Μάριτς ότι «είναι τσίρκο. Ντροπή».
Φυσικά το παιχνίδι αναβλήθηκε και πλέον οι τελικοί είναι στον αέρα. Φυσικά για το εντοπισμό και τη σύλληψη των ενόχων ούτε λόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου