Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ

Αυτοκτόνησε δι' απαγχονισμού ο παιδόφιλος ανθυπασπιστής

 

Αυτοκτόνησε ο παιδόφιλος ανθυπασπιστής - Κρεμάστηκε από τα κορδόνια του


Απαγχονισμένος με τα ίδια του τα κορδόνια μεσα στο κελί του στην Αερονομία βρέθηκε ο 34χρονος ανθυπασπιστής που κατηγορήθηκε για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας αλλά και ασέλγειας σε ανήλικους.   
Ο ανθυπασπιστής που υπηρετούσε στη Μοίρα του ΓΕΑ και ταρακούνησε το υπουργείο όταν συνελήφθη με την κατηγορία της ασέλγειας εις βάρος ανηλίκων και κατοχής υλικου σκληρής παιδικής πορνογραφίας έβαλε τραγικό τέλος στη ζωή του.
Οι αερονομοι τον βρήκαν κρεμασμένο από τα κορδόνια του μέσα στο κελί του. Ηδη στον χώρο βρίσκεται Εισαγγελέας και η Αστυνομία για να εξακριβώσουν τις συνθήκες της αυτοκτονίας.

 Η έρευνα στο ηλεκτρονικό αρχείο του 34χρονου ανθυπασπιστή της πολεμικής αεροπορίας, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος την περασμένη Τετάρτη με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος ενός 16χρονου μαθητή λυκείου, αποκάλυψε ένα ακόμη ανατριχιαστικό στοιχείο. Ο παιδόφιλος είχε αρχείο στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή με τα ονόματα περίπου 450 αγοριών ηλικίας από 14 έως 20 ετών, τα οποία τα είχε καταχωρήσει σε κατηγορίες, ανάλογα με την εμφάνιση τους, όπως τριχωτός, αδύνατος, ψηλός, ενώ είχε καταχωρήσει και τις ερωτικές επιδόσεις, (π.χ. άπειρος κλπ.)... ! Ο ανακριτής σε συνεργασία με την αστυνομία και την αερονομία, εξετάζουν τα αγόρια που υπάρχουν στον "κατάλογο" της φρίκης για να διαπιστώσουν, εάν έχουν πέσει θύματα ασέλγειας ή βιασμού από τον ανθυπασπιστή της πολεμικής αεροπορίας.

«Ψάρευε» τα θύματά του μέσω ίντερνετ

Ο 34χρονος παιδόφιλος "ψάρευε" τα θύματα του, συνήθως ανήλικα αγόρια, μέσω Facebook, όπου είχε δημιουργήσει το δικό του προφίλ, είτε από το Πεντάγωνο όπου υπηρετούσε, είτε από το σπίτι του. Μετά από τις συνομιλίες που είχε μαζί τους σε chat στο ίντερνετ, έκλεινε ραντεβού μαζί τους συνήθως στο σπίτι του στην Παλλήνη και εκεί ικανοποιούσε πάνω τους τις αρρωστημένες του ορέξεις... Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα για να εξασφαλίσει την σιωπή τους, τους έδινε μικρά χρηματικά ποσά ή δωράκια, όπως κινητά τηλέφωνα...

Βιντεοσκοπούσε τη φρίκη!

Ο παιδόφιλος σε αρκετές περιπτώσεις βιντεοσκοπούσε τις ασέλγειες σε βάρος των θυμάτων του, ενώ οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στο σπίτι του και μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών αρχείων παιδικής πορνογραφίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν πάνω από 8.000 ψηφιακά αρχεία, βίντεο και φωτογραφίες με παιδική πορνογραφία, τα οποία είχε αποθηκεύσει στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή. Στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν παραδέχτηκε τις ασέλγειες, αλλά με πρωτοφανή απάθεια και θρασύτητα τους είπε, ότι όλα έγιναν με την θέληση των αγοριών !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου